AZ AJÁNLAT NEM AKTUÁLIS
Tanév Amerikában
USA középiskola
USA középiskola
USA tanév
Tudnivalók
Szülőknek
GYIK
Árak

Tölts el egy tanévet az Egyesült Államokban

Az amerikai "tanév külföldön" (year abroad) egy egyedi lehetőség arra, hogy egy évre igazi amerikai középiskolai diák váljon belőled. Életed nagy kalandja vár rád, aminek köszönhetően magabiztosan léphetsz a siker útjára további tanulmányaid és felnőtt életed során! Ez vár rád, ha részt veszel a programban:

Életed nagy kalandja felejthetetlen élményekkel

Közel "anyanyelvi" szintű angoltudást érsz el 

Megismered az amerikai életstílust

Évekre szóló nemzetközi barátságokat kötsz

tanév amerikában
tanév amerikában
tanév amerikában

A tanév az USÁ-ban neked szól, ha igaz rád:

 A program kezdetén legalább 15 de maximum 18.5 éves diák vagy

Megfelelő az angoltudásod és szándékodban áll azt tovább fejleszteni

Készen állsz rá, hogy eltölts egy évet az USÁ-ban egy fogadó családnál

Nyitott vagy rá, hogy megismerd az amerikai kultúrát és életstílust

Készen állsz életed nagy kalandjára!

Amerikai tanév az Angloville-től?

Az Angloville több mint 10 éve támogatja a diákok nyelvtudásának fejlesztését olyan programokkal, amikre évről évre szívesen térnek vissza. Évente több mint 10 000 résztvevőt fogadunk 8 különböző országból.

A tanév az Egyesült Államokban egy, a világra kíváncsi, ambiciózus fiataloknak szóló oktatási program. A programot az Angloville és két amerikai fogadó szervezet (FIEA és United Studies) együttműködésében szervezzük. Ezzel olyan lehetőséget kínálunk, amely nem csak a nyelvtudásod soha nem látott fejlődését biztosítja, hanem lehetőséget teremt, hogy testközelből ismerd meg az amerikai kultúrát a középiskolában és a fogadó családon keresztül. Ha korábban részt vettél már Angloville programon, olyan ajánlást is kaphatsz, ami segít a megfelelő allokációban.

Az amerikai tanév előnyei

Életre szóló kaland és emlékek

Ennek a kalandnak az élményei egy életre elkísérnek majd. Szerezz nemzetközi tapasztalatot már középiskolás korban, így nemcsak, hogy kitűnsz majd a tömegből, de megváltoztathatod az életed!

Új barátságok

Köss hosszú évekre szóló új barátságokat. Ezek a személyes kapcsolatok semmi mással nem pótolhatók az életben.

Magabiztos nyelvtudás

Az Egyesült Államokban fiatalon eltöltött egy év sokszor elegendő, hogy szinte anyanyelvi szinten megtanulj angolul. 

Amerikai High School élmény

Ismerj meg egy más fajta oktatási rendszert, próbáld ki, neked való-e a nemzetközi környezetben való tanulás. Ez az év lökést adhat, hogy valóra váltsd a külföldi továbbtanulással kapcsolatos elképzeléseidet.

Önállóság

Azzal, hogy egy évet töltesz Amerikában megtanulsz önállóbban és felelőségteljesen élni. Ez a tapasztalat segít, hogy magabiztosabbá válj az élet minden területén, és könnyebben vedd az akadályokat. 

Utazás

Az egy év során felfedezed az USA olyan részeit, amiket a barátaid évekig nem látnak még.

Nézd meg rövid videónkat!

Lépésről lépésre

Adj magadnak esélyt!

Ha voltál már korábban Angloville programon, valószínűleg hallottál már Year Abroad lehetőségekről, és tudod, mennyire inspirálóak tudnak lenni az anyanyelviekkel folytatott beszélgetések. Ha nem vagy korábbi diákunk, ne vegye el a kedved - neked is segítünk, hogy megtapasztald ezt a felejthetetlen élményt. Töltsd ki az érdeklődési űrlapot, és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minden részletről tájékoztassunk. Mindenképp jelezd a szándékodat a szüleidnek is - nekik is rengeteg hasznos információval szolgálunk majd erről a fantasztikus programról. Miután minden részletet átbeszéltünk, eldöntheted, hogy neked való-e a Tanév az USÁ-ban.

Jelentkezz a programra

Ha úgy döntesz, hogy egy évet egy amerikai középiskolán töltesz, tőlünk minden támogatást megkapsz ehhez. Először kiválasztjuk a megfelelő fogadószervezetet, és együtt végigvesszük veled a jelentkezési folyamat lépéseit. Természetesen segítünk a szükséges dokumentumok kitöltésében is. Magyarországi kapcsolattartónk mindenben segít, már a jelentkezési folyamat során is. Fontos, hogy ekkor ellenőrizzük angol nyelvi szintedet is az ELTiS teszt segítségével. Amennyiben szükséges, szívesen segítünk a nyelvtudásod szintre hozásában is. A tesztre való felkészülésben is támogatunk, hogy magabiztosan futhass neki.

Egyeztess találkozót egy Tanácsadóval

Az Angloville munkatársa már a jelentkezéskor elbeszélget veled és szüleiddel. Ennek célja, hogy jobban megismerjünk téged, és megbizonyosdjunk, hogy neked való a program. Ezen túl, a teljes jelentkezési dokumentáció elkészítése után bizonyos fogadószervezetekkel további online személyes interjún veszel részt. Az interjú célja, hogy ők is személyesen megismerjenek téged, és hogy ezzel is segítsék a megfelelő fogadó család kiválasztásának folyamatát.

Fogadócsaládhoz rendelés

A jelentkezés beadása után profilod bekerül a rendszerbe, amit a fogadócsaládok is látnak. A családok az amerikai partner szervezeteink által lefolytatott gondos kiválasztási folyamatot követően kerülhetnek be a programba. Jellemzően a nyár során tájékoztatást kapsz arról, hol fogod tölteni a következő tanévet. Mielőtt kiutazol, már kapcsolatba léphetsz a fogadócsaládoddal.

Vízum ügyintézés

Miután kiválasztásra került a fogadócsaládod, eljött az ideje, hogy J-1 vízumért folyamodj. A vízum jelentkezést online végzed. A szükséges lépéseken neked kell végigmenni, de minden szükséges segítséget megkapsz tőlünk hozzá, és nem kell aggódnod, az egész folyamat gyorsan lezajlik. Megnyugodhatsz, hiszen a legfontosabb - a döntés és a program jelentkezés - már mögötted van!

Csomagolj!

Miután minden formai követelményt teljesítettél, itt az idő, hogy elindulj életed nagy kalandjára, amire évekig örömmel fogsz visszaemlékezni!

BIZONYTALAN VAGY, HOGY NEKED VALÓ-E A PROGRAM?

Keresd szakértőnket egy személyes konzultációért!

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további nyelvi programjainkat!

Angloville Junior
Időtartam: 3-14 nap
Formátum: 2 diákra 1 anyanyelvi, szuperintenzív angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids
Időtartam: 3-7 nap
Formátum: 4 diákra 1 anyanyelvi, játékos angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids Downtown
Időtartam: 5 nap
Formátum: Napközis tábor Budapesten, 4 diákra 1 tanár/anyanyelvi mentor
Érdekel
Angloville Junior International
Időtartam: 10 nap
Formátum: intenzív tábor külföldön, 2 diákra 1 anyanyelvi
Érdekel
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár