• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Anyanyelvi angol programok felnőtteknek

Az Angloville nyelvi sziget felnőtteknek szóló programjai személyre szabott és intenzív angol nyelvi képzést kínálnak. Anyanyelvi mentorokkal, angolszász környezetben és módszerekkel segítünk gyakorlati angoltudásod fejlesztésében, legyen szó akár általános, akár üzleti angolról.

Az Anglovilleben a tanulás élmények által történik, tanterem és tankönyvek nélkül, az anyanyelvi környezetet szimuláló, 100%-ban beszédorientált programok keretében. Részvevőink olyan közép- és felsővezetők, vállalkozók, vagy karrierjük elején álló szakemberek, akiknek fontos, hogy rövid idő alatt látványos fejlődést érjenek el az angol kommunikációban.

Felnőtteknek szóló intenzív bentlakásos kurzusainkon sosem látott hatékonysággal fejlesztheted angol kommunikációs készségedet. Az Angloville nem egy hagyományos nyelvtanfolyam: a nyelvi bemerítés módszerének köszönhetően folyamatosan téged körülvevő angol anyanyelvű mentorok segítségével léphetsz szintet az angolban.

Programjaink neked szólnak, ha:

 • Szeretnéd leküzdeni nyelvi gátlásaidat 
 • Magabiztosan kell helyt álnod a munkahelyi angol kommunikációban
 • Megkopott tudásodat aktivizálni szeretnéd

 

Angloville Borbély Alexandra

Borbély Alexandra színésznő is az Angloville-t választotta

A Testről és lélekről c. film sztárja az általa elnyert nemzetközi díjak eredményeként számos külföldi felkérést kapott. Úgy érezte, szüksége van angoltudása megerősítésére, és az Angloville Nyelvi Szigetet választotta. Az első kurzussal pedig annyira elégedett volt, hogy azóta már másodszorra is részt vett a Nyelvi Szigeten.

“A sok külföldi meghívás miatt muszáj volt gyorsan legyőznöm az angollal kapcsolatos gátakat. Így aztán nagyon megörültem, mikor rátaláltam az anyanyelvi közegben történő tanulást itthon is lehetővé tevő nyelvi bemerítés módszerére, mert így nem kell külföldre mennem egy nyelvkurzusra – az egész világ idejön! Itt vagy Budapesttől egy órára, és tényleg az angolszász világ legkülönbözőbb helyeiről érkeznek az anyanyelvi mentorok.”

 

Válassz program típust

Intenzív bentlakásos programok

Intnezív bentlakásos program

Angloville nyelvi sziget

Szuperintenzív bentlakásos kurzus

Egész évben, havonta

6-nap, 70 óra intenzív angol anyanyelviekkel

1 magyar-1 anyanyelvi foglalkozások

6-NAPOS PRORGAM  >>

nyelvi bemerítés

Angloville Weekend

Hétvégi bentlakásos program

Egész évben, negyedévente

2,5 nap, 25 óra intenzív angol anyanyelviekkel

1 magyar - 1 anyanyelvi foglalkozások

HÉTVÉGI PROGRAM >>

Folyamatos haladást biztosító kurzusok

Nyelvi coaching

Angloville Academy

Egyéves komplex képzési csomag

12 hónapos program, akár 520 óra angol

Egyéni és online oktatás + bentlakásos programok

Testre szabott fejlődés

ANGLOVILLE ACADEMY  >>

Online beszédfejlesztés

Tutlo online angoltanulás

Rugalmas online tanulási platform

Egyéni videó-beszélgetés alapú foglalkozások

Anyanyelvi tanárok bárhol, bármikor

Munka mellett is folytatható

ONLINE ANGOL >>

Mitől egyediek az Angloville programjai?

angolszász környezet, foglalkozások anyanyelviekkel
intenzív, változatos, gyakorlati kommunikáció, akár napi 12 órában
személyre szabott, egyéni figyelem minden foglalkozáson
különböző akcentusok egy helyen, pl. brit, amerikai, ausztrál, ír
élményalapú tanulás angolszász módszerrel
100% gyakorlat tankönyvek és tanterem nélkül

Nem tudod melyik program a megfelelő számodra?

Nyelvi tanácsadónk szinted és céljaid alapján segít a döntésben. Hívj minket most, vagy hagyj üzenetet!

+3630 255 4845

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve
 • Borbély Alexandra
  színésznő
  „Az Angloville-ben már néhány nap után éreztem a fejlődést. Az blokk, az a félelem, ami korábban visszatartott, hogy ha nem tudom elmondani tökéletesen, inkább hallgatok - megszűnt, és magabiztosan ki tudtam fejezni magam.”
 • Csonka István
  Groupama Zrt.
  „A program szerkezete gyorsan segíti átállítani a gondolkodást angolra. Az egyhetes kurzus végére bátrabban kezdtem használni a nyelvet, megszűntek a gátlásaim az angollal kapcsolatban.”
 • Dr. Antolik Marianna
  „Elsőre soknak tűnt, hogy 6 napra elvonuljak a világtól, de az utolsó napon már úgy éreztem, maradnék még legalább egy hetet! Elmúltak a megszólalással kapcsolatos félelmeim, köszönhetően a maximális türelemnek és segítőkészségnek a mentorok részéről.”
 • Soós István
  Schneider Electric Zrt.
  ”Korábban nem mertem megszólalni, mert féltem, hogy nem fognak megérteni. Az Angloville rendkívül sokat segített ezen a téren. Egész héten, folyamatosan olyan szituációkban voltam, melyekben kénytelen voltam használni az angol nyelvet.”
 • Marosfalvi Eszter
  "Az ember mindent jobban megjegyez, amihez érzelem is kapcsolódik, és itt folyamatosan pozitív élményeink voltak, amitől gyorsabb volt a tanulás. Két nap után elkezdtem angolul gondolkodni, ettől sokkal folyékonyabb lett a beszédem."
 • Horváth Ilona
  "Korábban szegényes nyelvtudásomat szerettem volna tovább fejleszteni, és az Angloville programot erre zseniálisnak tartom. Beszédértésem nagyon sokat fejlődött az egy hét alatt és sokkal bátrabb lettem a kommunikációban."
 • Simon Ildikó
  GDF Suez Zrt.
  "Az egyhetes kurzus nagyon nagy lökést adott a nyelvtudásomnak, azóta is rendszeresen olvasok cikkeket angolul. Korábban a fő problémám a beszédértés volt, ami az Angloville-nek köszönhetően rengeteget fejlődött."