AZ AJÁNLAT NEM AKTUÁLIS
Külföldi Nyelvtanulási Program
Angloville Summer Immersion
Angloville Summer Immersion
A kurzusról
Anglia
Málta
Időpontok
Ösztöndíj
Galéria

Külföldi Nyelvtanulási Program: London és Málta

Kéthetes nyári Külföldi Nyelvtanulási Programunk, az Angloville Summer Immersion Programme a szuperintenzív nyelvi bemerítés és a nyelviskolai tanulás előnyeit ötvözi. Az Angliában és Máltán szervezett kurzusok keretében a 14-19 éves diákok délelőttönként partner nyelviskolánkban tanulnak, a délutánt és a hétvégét pedig anyanyelvi mentoraink társasáságban töltik, miközben felfedezik az ország kultúráját, nevezetességeit, látnivalóit.

 

A diákok a két hét alatt összesen több mint 90 órában fejlesztik, gyakorolják a nyelvet. Hétköznaponként, a nap egyik felében, összesen 30 órában  kommunkatív nyelviskolai foglalkozásokon vesznek részt, majd összesen 60+ órában a hétköznapi félnapos és hétvégi nyelvi bemerítés alatt, szabadidős, turisztikai és kulturális programok keretében rögtön a gyakorlatba ültethetik a tanultakat az Angloville anyanyelvi mentorai segítségével (6 diákra jut 1 anyanyelvi mentor).

 

Az Angloville Külföldi Nyelvtanulási Programja része a Tempus Közalapítvány által kezelt, 9., 11. és 12. évfolyamos diákok számára elérhető ösztöndíj programnak. Így akár iskolai csoporttal vagy egyénileg érkezel, jogosult lehetsz a teljes állami ösztöndíjra, vagyis ingyen vehetsz részt a programon.

Iskolai csoportok számára teljeskörű segítséget nyújtunk a nyelviskolai jelentkezés bonyolításában és a szükséges dokumentáció előkészítésében. 

2 hét = 90+ óra gyakorlati angol

gyakorlatias nyelviskolai foglalkozások délelőtt vagy délután 10-15 fős csoportban

élményalapú gyakorlás anyanyelvi mentorokkal hétköznap fél napon és hétvégén, heti 30+ órában (6 diák - 1 anyanyelvi mentor arány)

angol anyanyelvű mentorok - vezető angolszász egyetemek jelenlegi vagy frissen végzett diákjai

szállás és teljes ellátás nemzetközi környezetben, folyamatos felügyelet az elutazástól a hazaérkezésig

gazdag szabadidős, kulturális és turisztikai program - ismerd meg az országot, az embereket

Így működik a Külföldi Nyelvtanulási Program:

  • 2 HÉT CSAK ANGOLUL – két teljes hét tele élménnyel, programokkal, és gyakorlati tanulással Angliában vagy Máltán
  • NYELVISKOLAI TANULÁS FÉL NAP – délelőtt vagy délután 3 óra csoportos beszédközpontú foglalkozás a nyelviskolában
  • ÉLMÉNYPROGRAM ANYANYELVIEKKEL –  hétköznap fél nap és hétvégén élményalapú program fiatal angol anyanelvű mentorokkal, így rögtön a gyakorlatba ültetheted a tanultakat

Résztvevőink

 

Diákok a világ minden tájáról

A Külföldi Nyelvtanulási Program keretében a nyelviskolába a világ minden tájáról érkeznek fiatal diákok. A csoportok nyelvi szintek szerinti bontásban kerülnek kialakításra, így hozzád hasonló tudású diákokkal együtt tanulhatsz majd, akikkel a két hét alatt új barátságokat is köthetsz. A nap másik felében a nyelvi bemerítéses foglalkozásokon az anyanyelvi mentorok (pl. brit, amerikai, ausztrál) folyamatos jelenléte mellett veszel részt a sokszínű programokon.

Tanárok és anyanyalevi mentorok

A délelőtti vagy délutáni nyelviskolai órákat képzett és gyakorlott anyanyelvi angoltanárok vezetik. Az ezeket kiegészítő félnapos és hétvégi élményalapú foglalkozásokon pedig fiatal anyanyelvi mentorok vesznek körül, akik vezető brit, amerikai és ír egyetemek volt és jelenlegi diákjai. A mentorok célja, hogy segítsenek a gyakorlatba ültetni a nyelviskolában tanultakat, hozzájáruljanak az angolszász kultúra és gondolkodásmód megismeréséhez. Mivel két hétig naponta találkozol velük, a program végére sok nemzetközi barátság is kialakul.

Személyes figyelem, anyanyelvi mentorok

Az Angloville közel évtizetes tapasztalattal rendelkezik a nyelvi bemerítéses, vagyis az anyanyelvi környezetben zajló kommunikáció fejlesztő nyelvi programok szervezésében.

A Külföldi Nyelvtanulási Program során a nyelviskolai foglalkozásokat követően hétköznap fél napon, és egy teljes hétvégi napon át az anyanyelvi mentorok bevonásával kerül sor a nevezetességek felfedezésére, sport, szabadidős, kulturális és turisztikai programokra.

A diákok így egyedülálló módon valóban az egész napot aktív angol kommunikációval töltik, autentikus anyanyelvi közegben.

A 6 diák-1 anyanyelvi felállásnak köszönhetően a nyelviskolai órákhoz képest jóval nagyobb személyes figyelem és több beszédidő jut minden diákra, miközben mégsem érzik "tanulásnak" a mentorokkal töltött időt. 

Vélemények a diáktáborainkról:

 

 

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további, felnőtteknek szóló nyelvi programjainkat!

Angloville Junior
Időtartam: 3-14 nap
Formátum: 2 diákra 1 anyanyelvi, szuperintenzív angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids
Időtartam: 3-7 nap
Formátum: 4 diákra 1 anyanyelvi, játékos angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids Downtown
Időtartam: 5 nap
Formátum: Napközis tábor Budapesten, 4 diákra 1 tanár/anyanyelvi mentor
Érdekel
Angloville Junior International
Időtartam: 10 nap
Formátum: intenzív tábor külföldön, 2 diákra 1 anyanyelvi
Érdekel
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár