• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

GYIK - Junior angol tábor

 • Hány angol anyanyelvű vesz részt a programon?
  Az Angloville Junior programjain két magyar résztvevőre jut egy angol anyanyelvű. 30 fő magyar résztvevő mellett így 15 anyanyelvű van jelen.
 • Miben különbözik az Angloville más intenzív nyelvi táboroktól?
  Az Angloville Junior egy újfajta angolnyelv-tanulási módszer. A "nyelvi sziget" anyanyelvi környezetet teremt itt, Magyarországon. A programra 30 magyar résztvevő mellett 15 angol anyanyelvű érkezik a világ számos országából. A diákoknak 70 órányi angol nyelvi kalandban van részük az angolszász mentorok jóvoltából, így alkalmuk van megismerni a különböző akcentusokat, miközben rövid idő alatt máshol nem tapasztalható fejlődésen mennek keresztül. A program teljes ideje alatt minden résztvevő csak az angol nyelvet használja. Emellett a program során hangsúlyt fektetünk az angolszász egyetemeken való továbbtanulásra való felkésztíésre, az ott végzettek, vagy oda járó diákok segítségével. Mindezek mellett, a program számos innovatív módszert alkalmaz a tanulási folyamat még gyorsabbá tétele érdekében. Ilyen módszerek például:
  • "bemerítéses" nyelvi képzés - tanulás projektmunkán és játékokon keresztül, ahol a nyelvtanulás nem önmagában cél, hanem eszköz a célok eléréséhez.
  • egyéni és kétfős órák - 1 angol anyanyelvű résztvevőre 2 magyar jut, a diákok a legtöbbet így egyénileg és kétfős csoportokban tanulnak
  • 80-20-as "Pareto szabály" - a program a mindennapi nyelvben használt szókincsre és a gyakorlati nyelvhasználatra fókuszál
 • Kik az Angloville Junior anyanyelvi résztvevői?
  Az angolszász résztvevők különböző angolnyelvű országokból érkeznek, mint pl. az Egyesült Királyság, USA, Írország, vagy Ausztrália. Életkoruk 18-25 év közötti, legtöbbjük egyetemista, aki országa egyik kiemelkedő felsőoktatási intézményében tanul, sokan közülök több gyerektáborban is tapasztalatot szerzetek már. Szinte mindegyikük tapasztalt utazó is, aki fiatal kora ellenére is a világ számos országában járt már. Az Angloville Junior elsősorban egy intenzív nyelvgyakorlást biztosító program, ezért arra törekszünk, hogy az anyanyelviek között különböző háttérel és képzettséggel rendelkező, változatos életutakat bejárt emberek legyenek.
 • Kik a programon résztvevő magyar diákok?
  Az Angloville Junior programon olyan ambiciózus, 12-19 éves fiatalok vesznek részt, akik fejleszteni akarják gyakorlati nyelvtudásukat, nyelvvizsgára készülnek, vagy az angol nyelvterületen való továbbtanulást fontolgatják. Táborunkba ráadásul a régió több országából is érkeznek diákok, így a magyarok mellett szlovákiai vagy lengyelországi résztvevőink is voltak már. Ez biztosítja, hogy igazán nemzetközi környezet alakuljon ki.
 • Milyen szintű nyelvtudással kell rendelkeznem, hogy részt vehessek a programon?
  Az Angloville Junior programon való részvételhez és az oktatási módszerünk nyújtotta előnyök teljes kihasználásához szükséges a legalább "alsó középfokú" angolnyelv-tudás (B1 szint az egységes európai rendszerben). Mivel a program maximálisan beszédcentrikus, javasolt, hogy már rendelkezz az elméleti nyelvi alapokkal (vagyis az alapvető nyelvtani ismeretekkel és szókinccsel). Amennyiben nem vagy biztos benne, mliyen szinten van angoltudásod, vedd fel velünk a kapcsolatot; egy rövid telefonbeszélgetés során felmérjük jelenlegi képességeidet. Ez egy kötetlen formájú beszélgetés, amelynek segítségével el tudjuk dönteni, hogy az Angloville Junior a megfelelő módszer-e nyelvtudásod fejlesztésére. Amennyiben úgy látjuk, hogy még nem, szívesen adunk tanácsot arra nézve, hogyan fejlesztheted más módon angoltudásodat, akár otthon.
 • Hogyan és mikor jelentkezhetek a programra?
  Jelentkezni honlapunkon keresztül, a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Javasoljuk, hogy minél korábban add be jelentkezésedet a programra, hogy helyet biztosíts magadnak a kívánt tábor időpontra. További információért lépj kapcsolatba velünk.
 • Mennyibe kerül a programon való részvétel?
  Az Angloville Junior programon való részvétel díja a program típusától és hosszáttól függően változik. A pontos árakról itt találsz információt. Az ár tartalmazza a 70 órányi, anyanyelviekkel folytatott nyelvi tréninget, a szállást és a teljes ellátást a program során, az állandó felügyeletet, a kirándulásokat, valamint az utazást a programhelyszínre és vissza.

Tel: +36 30 255 4845

Email: info@angloville.hu

angol tabor fiataloknak

Angloville Kft.

1054 Budapest

Bajcsy-Zsilinszky út 50.

 

További irodák:

Angloville Lengyelország – Varsó, Kielce

Angloville Románia – Bukarest

Angloville Csehország – Prága

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve