• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Az Angloville-ről

Az Angloville nemzetközi csapatának célja, hogy a világ minden országába elhozza a hatékony, élvezetes, anyanyelvi környezetben való nyelvtanulást. Közép-európai gyökerekkel rendelkezünk, de egy globális márka építésén dolgozunk. Az Angloville nyelvtanfolyamok Lengyelországban, Magyarországon és Romániában valamint Angliában és Írországban érhetők el.

Angloville országok

Első bentlakásos angol nyelvi programunkat 2011-ben tartottuk Lengyelországban, azóta pedig évente több ezer résztvevőnek segítünk leküzdeni a nyelvi korlátait. Ügyfeleink azonban nem csak az országon belülről, de külföldről is érkeznek hozzánk, így pl. Franciaországból, Olaszországból, Németországból vagy éppen Spanyolországból . Partnereink között elismert nyelviskolák, valamint több amerikai, angliai és írországi angoltanár-képző szervezet is található.

CÉLUNK

Az Angloville nem egy hagyományos nyelviskola. Elsőként honosítottuk meg az anyanyelviekkel tartott, egyéni tréningen alapuló bentlakásos angol nyelvi programokat, mivel hiszünk benne, hogy ezek segítenek a magyarok gyakorlati angoltudásának jelentős fejlesztésében. Célunk, hogy a hét elteltével résztvevőink bátran megszólaljanak és magabiztosan beszéljenek angolul.

Az Angloville csapata

 • Horváth Alex
  ügyvezető
  Alex üzleti tanulmányait Magyarországon és az USÁ-ban folytatta. 8 éven át dolgozott az üzleti tanácsadásban Európában és Ázsiában. Megszerzett tapasztalatait most az Angloville magyarországi és nemzetközi terjeszkedésében kamatoztatja.
 • Seffer Manuéla
  ügyfélkapcsolati specialista
  Manuéla korábbi munkái során marketing, értékesítési és ügyfélszolgálati területen szerzett tapasztalatot. Vele beszélsz először, ha felveszed velünk a kapcsolatot, és ő segít majd a céljaidnak legmegfelelőbb program kiválasztásában. Imád utazni, új kultúrákat felfedezni, és nagy színházrajongó.
 • Czirkos Dániel
  junior program koordinátor
  Dani számos diáktábort vezetett már. Egyetemen tanul, de mellette a Budapest Cowbells amerikai foci csapatát is erősíti. Az angolszász kultúra így igazán köze áll hozzá. Dani nyári junior táboraink vezető koordinátora.
 • Simon Ildikó
  program koordinátor
  Ildikó az Angloville felnőtt programjainak vezetésében vállal szerepet, emellett webfejlesztéssel is foglalkozik.
 • Kocsány Kornél
  program koordinátor
  Kornél sokrétű tapasztalattal rendelkezik a média, a fotóművészet és a fordítás terén is. Inspiráló beszélgetőtárs, aki az Angloville felnőtt programjain a jó hangulatért és a program zökkenőmentes lebonyolításáért felel.
 • Tóth Beatrix
  nyelvi coach
  Beatrix több mint 15 éve dolgozik nyelvtanárként, és több mint 5 éve nyelvi coach-ként. Célja, hogy segítse a nyelvtanulókat szakmai céljaik elérésében nyelvtudásuk fejlesztése révén. Beatrix az Angloville céges ügyfelei számára tart egyéni és kiscsoportos órákat, workshopokat.

Néhányan a felnőtt programok anyanyelvi mentorai közül

 • Bobbie Evadenna
  Angol- és történelemtanár, USA
  Jelentős tapasztalattal rendelkezik az oktatás területén, melyet otthonában, Texasban, valamint Oregon, Mississippi, Montana és Washington államokban szerzett. Tanár, könyvtáros és iskolaigazgató. Önkénteskedett Alaszkában és Spanyolországban is. Szenvedélye a tanítás.
 • Lucy Fox
  Diplomás nyelvtanár, Anglia
  Brit iskolákban, valamint angliai és ausztrál nyári táborokban tanított angolt. Az angoltanítást választotta karrierjéül is. Rengeteg pozitív energiát adott az Angloville csoportoknak.
 • Peter Hall
  NHS (Egészségügyi Szolgálat) menedzser, Anglia
  16 évig dolgozott a brit egészségügyi szolgálatnál, korábban pedig 13 évet adótanácsadóként. A programok során olyan résztvevőket mentorál, akik az egészségügy vagy az adózás és könyvelés iránt érdeklődnek.
 • Maxime Audet
  Nyelvtanár, Kanada
  Kanada "nemhivatalos nagykövete" az Angloville programokon. Hétköznapjait angol és francia tanítással tölti. A programok során rengeteg sztorit mesél puerto ricoi, mexikói, kolumbiai vagy ecuadori utazásairól.
 • Jody Barnes
  Kortárs művészeti szakértő, Ausztrália
  Nyugat-Ausztráliában nőtt fel, és gyerekkorától érdekelte a tánc és a kortárs művészet. Speciális táncművészeti iskolába járt, melynek társulatával számos országban fellépett.
 • Nina Gerrard
  Egyetemi adminisztrátor, Anglia
  Az angliai Central Lancashire Egyetemen dolgozik. Feladatai közé tartozik - többek között- az egyetemi munkaerő-kiválasztás. A programokon szívesen mesél az angol oktatási rendszerről.

Néhányan a Junior programok anyanyelvi mentorai közül

 • Joseph Pacheco
  Végzett diák, George Washington University, USA
  Miután lediplomázott a George Washington egyetemen, tanulmányait az izraeli Haifa Egyetemen folytatta. Az egyetem régészeti tanszékével számos ásatáson vett részt. Érdekli a történelem, régészetből szeretne doktorálni.
 • Jade Currie
  Diák, University of Edinburgh, Skócia
  TEFL képesítéssel rendelkező nyelvtanár. Nyelvészetet tanul az Edinborough-i Egyetemen. Legjobban a nyelvjárások érdeklik - részt vesz egy skót nyelvjárásokat feldolgozó szótár összeállításában. Az egyetemi focicsapat tagja.
 • Kerry Campion
  Diák, Queen’s Univeristy, Belfast, Írország
  Politikatudományt hallgató ír diáklány Belfastból. Az egyetem diák információs központjában dolgozik, ahol tanulmányi, pénzügyi és karrier témákban ad tanácsot más diákoknak. Érdeklődési körébe tartozik az irodalom és az emberi jogok. Célja, hogy Brüsszelben, az Európai Bizottságban dolgozhasson.
 • Gabriella Nizam
  Diák, University of Bristol, Nagy-Britannia
  Brit állampolgárként nőtt fel Cipruson. Jelenleg környezeti mérnöknek tanul a Bristolban. A quatari ENSZ Model konferencián ő képviselte egyetemét. Aktív jótékonysági munkát végez, fogyatékos gyerekeket segítve.
 • Robyn Kirwan
  Diák, Univeristy of Sheffield, Anglia
  Az egyetemen modern nyelveket tanul (spanyolt, franciát és portugált) - így első kézből ismeri az angol nyelvet tanulók által tapasztalt kihívások. Egy speciális egyetemi program keretében fiatalabb diákokat mentorál. Rendszeresen fellép egy színházi társulattal.
Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve