Időpontok és helyszínek

Tábor időpontok

Angol anyanyelvű mentoraink közreműködésével zajló aktív angol táboraink legközelebb a nyári szünetben kerülnek megrendezésre. Ha a táborok előtt, a tanév során is szeretnél anyanyelviek társaságában angolozni, hogy a nyáron már magasabb szintről indulhass, csatlakozz tanév alatti hétvégi programunkhoz!

A nyári Angloville Junior Active táborokban 7 napos turnuson vehetsz részt. A tábor vasárnap délelőttől szombat délutánig tart. A táborok időpontjai az alábbiak:

DátumSzentléleki FogadóKunsági Major/ Salgó Hotel
2019 Július
július 21-27
2019 Augusztus
augusztus 04-10

Helyszínek

Az Angloville Junior Active nyári angol tábor Magyarországon több helyszínen kerül megrendezésre, melyek közül mindegyik könnyen elérhető az ország bármely pontjából.

Szentléleki Fogadó

Angloville Junior Active helyszín - Szentléleki Fogadó

A Szentlélki fogadó a Bükk Hegység szívében, a Szentléleki Pálos Kolostor romjainak közvetlen szomszédságában található, Miskolc közelében, Budapesttől 2,5 órára. A vendégház egyediségét a friss erdei levegő páratlan élménye, a több százéves romok hangulata, valamint a hegyvidéki környezet nyújtotta hangulata biztosítja. A fogadó területén sportpálya található. A diákok 2-4 ágyas, fürdőszobás szobákban kapnak elszállásolást.
JELENTKEZEM

Szeretnék részt venni az Angloville Junior Active angol nyelvi táborán, hogy magabiztosabb és folyékonyabb angolnyelv-tudásra tegyek szert!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés