• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Külföldi Nyelvtanulási Program Máltán

Fejleszd az angolod Máltán az Angloville Külföldi Nyelvtanulási Programján! A 14-19 éves középiskolások számára szervezett kéthetes nyelvi kurzuson délelőttönként a nyelviskolában zajlanak a csoportos órák, majd délután az anyanyelvi mentorok bevonásával Málta felfedezése közben azonnal gyakorlatba ültethetők a tanultak.

A kurzus egyedülálló módon 4 diák – 1 anyanyelvi arányban teszi lehetővé a gyors, személyre szabott fejlődést, különböző angolszász országokból érkező mentorok segítségével. A máltai Külföldi Nyelvtanulási Program így ötvözi a külföldi nyelviskolai tanulás előnyeit a nyelvi bemerítés hatékonyságával, hogy valóban megtanulj angolul kommunikálni.

Intenzív élmények Máltán két héten át

 • HATÉKONY NYELVISKOLAI TANULÁS: délelőttönként 10-15 fős, szintednek megfelelő csoportban, gyakorlott anyanyelvi tanárral
 • GYAKORLÁS ANYANYELVIEKKEL: délutánonként és hétvégén élményalapú fejlődés anyanyelvi mentorok segíségével (4 diákra jut 1 anyanyelvi mentor)
 • KULTURÁLIS ÉS TURISZTIKAI PROGRAM: ültestd a gyakorlatba a tanultakat a délutáni és hétvégi programokon, melyek során felfedezed az ezerarcú Londont
 • ALL-INCLUSIVE CSOMAG: kollégiumi elhelyezés, teljes ellátás biztosítva, akár állami támogatással
 

Nyeliskolai program

Nyelviskolai partnerünk a Malta University Language School Lijában, a Máltai Egyetem kampuszán működik. A szállás helyben, az egyetemi kollégiumban biztosított, így nem vész el értékes idő a napi utazással.

Modern, jól felszerelt tantermek
10-15 fős csoportok korosztály és nyelvi szint szerint
Gyakorlott, képzett anyanyelvi tanárok
Heti 20 óra (20x45 perc) általános angol
Image result for malta university language school
Malta University Language School

A nyelviskolát 1972-ben alapította a Máltai Egyetem, és máig az egyetlen nyelviskola a szigeten, amely az egyetem irányítása és szakmai felügyelete alatt működik. Az egész évben elérhető nyelvtanfolyamok mellett nyáron külön program szolgálja az érkező tizenéves diákokat.

A nyelviskola Málta szigetének szívében, Lijábana található, a Máltai Egyetem kampuszán, ahova nyáron több tucat országból érkeznek a nyelvet tanuló diákok. A szezonban a szomszédos általános iskola tantermeit is igénybe veszik, ahol minden eszköz rendelkezésre áll a kommunikáció központú nyelvórák élvezetes levezetéséhez.

A kampusz zárt területe biztonságot jelent a diákoknak, akik a többi külföldi tanulóval barátkozhatnak, miközben hűsítő fürdőt vesznek a medencében, vagy teniszeznek a sportpályák egyikén.

 

 

A nyelviskolai képzés a Külföldi Nyelvtanulási Program két hete során minden hétköznap délelőtt 9:00-12:30 között zajlik egy szünettel. A 10-15 fős, korosztály és nyelvi szint szerint bontott csoportokban a világ számos országából érkező diákok tanulnak.

Kiegészítő élményprogram anyanyelvi mentorokkal

Az Angloville Summer Immersion Programot a kiegészítő délutáni és hétvégi programok emelik ki a többi hasonló nyelviskolai program közül. Ezen az ún. nyelvi bemerítéses programon egyedülálló módon lehetőség nyílik az angolszász anyanyelvi mentorokkal való folyamatos gyakorlásra a délutáni és hétvégi időszakban.

fiatal angol anyanyelvű mentorok - 4 diákra jut 1 mentor
szervezett kulturális és turisztikai programok Máltán
délutánonként és hétvégén, heti 30+ órában
folyamatos játékos kommunikációs helyzetek, az órákon tanultak gyakorlatba ültetése
Személyes figyelem, anyanyelvi mentorok

Az Angloville közel évtizetes tapasztalattal rendelkezik a nyelvi bemerítéses, vagyis az anyanyelvi környezetben zajló kommunikáció fejlesztő nyelvi programok szervezésében.

A máltai Külföldi Nyelvtanulási Program során a nyelviskolai foglalkozásokat követően minden délután, és egy teljes hétvégi napon az anyanyelvi mentorok bevonásával kerül sor a sziget nevezetességeinek felfedezésére, strandolásra, sport, kulturális és turisztikai programokra.

A diákok így egyedülálló módon valóban az egész napot aktív angol kommunikációval töltik, autentikus anyanyelvi közegben.

A 4 diák-1 anyanyelvi felállásnak köszönhetően a nyelviskolai órákhoz képest jóval nagyobb személyes figyelem és több beszédidő jut minden diákra.

 

angol tábor küföldön

A nyelvi bemerítéses élményprogram hétköznap ebéd után ~14 órakor kerzdődik és 4 órán át tart. A szombati napokon egész napos program zajlik. A programot az Angloville képzett koordinátora vezeti.

Helyszín és eljutás
A máltai Külföldi Nyelvtanulási Programra Budapestről a kijelölt járaton történő utazás esetén felnőtt kísérő biztosított. Az érkezés után csoportos buszos transzfert biztosítunk a repülőtérről a kollégiumba. Az érkezés után csoportos buszos transzfert biztosítunk Málta nemzetközi repülőteréről a kampuszra.

A Malta University Language School Lijában található, a Máltai Egyetem kampuszán. Az elhelyezés szintén itt, az egyetemi kollégiumban biztosított, így reggel csupán 3 perc séta eljutni az órákra.

Külföldi nyelvtanulási program Málta

All-inclusive szállás és ellátás

A kéthetes máltai nyelvi program során az elhelyezés egyetmi kollégiumban történik. Ez idő alatt napi három étkezés is bizotsított a kollégium éttermében.

 

SzállásSzállás

 • 15 nap / 14 éj szállás (szombattól a szombatig) kollégiumban
 • 2-4 ágyas elhelyezés, közös fürdőszobával

ÉtkezésEllátás

 • Reggeli a kollégium éttermében
 • Ebéd a kollégium éttermében
 • Vacsora a kollégium éttermében

További információ