• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Külföldi Nyelvtanulási Program Angliában: London

Fejleszd az angolod Angliában, Londonban az Angloville és a Twin UK nyelviskola közös Külföldi Nyelvtanulási Programján! A 14-19 éves középiskolások számára szervezett kéthetes nyelvi kurzuson délelőttönként a Greenwichben található nyelviskolában zajlanak a csoportos órák, majd délután az anyanyelvi mentorok bevonásával London felfedezése közben azonnal gyakorlatba ültethetők a tanultak.

A kurzus egyedülálló módon 4 diák – 1 anyanyelvi arányban teszi lehetővé a gyors, személyre szabott fejlődést, különböző angolszász országokból érkező mentorok segítségével. A londoni Külföldi Nyelvtanulási Program így ötvözi a külföldi nyelviskolai tanulás előnyeit a nyelvi bemerítés hatékonyságával, hogy valóban megtanulj angolul kommunikálni.

Intenzív élmények Londonban két héten át

 • HATÉKONY NYELVISKOLAI TANULÁS: délelőttönként 10-15 fős, szintednek megfelelő csoportban, gyakorlott anyanyelvi tanárral
 • GYAKORLÁS ANYANYELVIEKKEL: délutánonként és hétvégén élményalapú fejlődés anyanyelvi mentorok segíségével (4 diákra jut 1 anyanyelvi mentor)
 • KULTURÁLIS ÉS TURISZTIKAI PROGRAM: ültestd a gyakorlatba a tanultakat a délutáni és hétvégi programokon, melyek során felfedezed az ezerarcú Londont
 • ALL-INCLUSIVE CSOMAG: elhelyezés családoknál, teljes ellátás biztosítva, akár állami támogatással
 

Nyelviskolai program

Nyelviskolai partnerünk a Twin UK londoni központja London North Greenwich negyedében található, a híres Királyi Obszervatórium, a Greenwich Park és más nevezetességek szomszédságában. A szállást biztosító fogadó családok szintén a közelben élnek, így könnyítve a napi eljutást a nyelviskolai órákra.

Tágas, modern tantermek
10-15 fős csoportok korosztály és nyelvi szint szerint
Gyakorlott, képzett anyanyelvi tanárok
Heti 20 óra (20x45 perc) általános angol, további e-lerning lehetőség
Twin UK – London School

A Twin UK 1993-as alapítása nyelvtanfolyamok széles palettáját kínálja a fiatal és a felnőtt korosztálynak egyaránt.

A londoni nyelviskola a modern Greenwich Centre központban található, tágas, világos tantermekkel rendelkezik. Az órák egy részén okostábla, tablet vagy más digitális eszköz használata is része a programnak.

Az órákon és a nyüzsgő közös terekben lehetőség nyílik a világ minden tájáról érkező többi diákkal való találkozásra, ismerkedésre is, valódi nemzetközi élményt biztosítva.

Az épületben egy uszodával is feleszerelt sportközpont és egy könyvtár is található, az órákon túli szabadidő változatos eltöltését ezek is biztosítják.

 

A nyelviskolai képzés a Külföldi Nyelvtanulási Program két hete során minden hétköznap délelőtt 9:00-12:30 között zajlik egy szünettel. A 10-15 fős, korosztály és nyelvi szint szerint bontott csoportokban a világ számos országából – Európából, Ázsiából vagy Dél-Amerikából – érkező diákok tanulnak.

Kiegészítő élményprogram anyanyelvi mentorokkal

A Twin-Angloville Summer Immersion Programot a kiegészítő délutáni és hétvégi programok emelik ki a többi hasonló nyelviskolai program közül. Ezen az ún. nyelvi bemerítéses programon egyedülálló módon lehetőség nyílik az angolszász anyanyelvi mentorokkal való folyamatos gyakorlásra a délutáni és hétvégi időszakban.

fiatal angol anyanyelvű mentorok - 4 diákra jut 1 mentor
szervezett kulturális és turisztikai programok Londonban
délutánonként és hétvégén, heti 30+ órában
folyamatos játékos kommunikációs helyzetek, az órákon tanultak gyakorlatba ültetése
Személyes figyelem, anyanyelvi mentorok

Az Angloville közel évtizetes tapasztalattal rendelkezik a nyelvi bemerítéses, vagyis az anyanyelvi környezetben zajló kommunikáció fejlesztő nyelvi programok szervezésében.

A londoni Külföldi Nyelvtanulási Program során a nyelviskolai foglalkozásokat követően minden délután, és egy teljes hétvégi napon az anyanyelvi mentorok bevonásával kerül sor a város nevezetességeinek felfedezésére, sport, kulturális és turisztikai programokra.

A diákok így egyedülálló módon valóban az egész napot aktív angol kommunikációval töltik, autentikus anyanyelvi közegben.

A 4 diák-1 anyanyelvi felállásnak köszönhetően a nyelviskolai órákhoz képest jóval nagyobb személyes figyelem és több beszédidő jut minden diákra.

 

Angol tábor külföldön fiataloknak 4

A nyelvi bemerítéses élményprogram hétköznap ebéd után ~14 órakor kerzdődik és 4 órán át tart. A szombati napokon egész napos program zajlik. A programot az Angloville képzett koordinátora vezeti.

Helyszín és eljutás
A londoni Külföldi Nyelvtanulási Programra Budapestről a kijelölt járaton történő utazás esetén felnőtt kísérő biztosított. Az érkezés után csoportos buszos transzfert biztosítunk a kijelölt londoni repülőtérről a fogadó családok számára kijelölt találkozási pontra.

A Twin UK London School nyelviskolai központja North Greenwichben található. A nyelviskolai órákra a családoktól tömegközlekedés igénybevételével lehet eljutni. London nagyváros, ám a családok a nyelviskola helyi léptékben vett környezetében helyezkednek el, így a reggeli bejutás maximum ~45 percet vesz igénybe.

Külföldi Nyelvtanulási Program London Twin-Angloville

All-inclusive szállás és ellátás

A kéthetes londoni nyelvi program során az elhelyezés fogadó családoknál történik. Ez idő alatt napi három étkezés is bizotsított a családdal elköltött reggeli és vacsora, illetve csomagolt ebéd formájában.

A fogadó családok különös gondossággal kerülnek kiválasztásra, jellemzően több éves tapasztalattal rendelkeznek nyelvet tanuló diákok elhelyezésében. A szállás és ellátás minőségét rendszeres ellenőrzések is biztosítják. A családok jól reprezentálják London kulturális sokszínűségét, és biztosítják, hogy a diákok este is gyakorolhassák az angolt.

SzállásSzállás

 • 15 nap / 14 éj szállás (vasárnaptól a vasárnapig) fogadó családoknál
 • 2-3 ágyas elhelyezés, közös fürdőszobával

ÉtkezésEllátás

 • Reggeli a családnál
 • Csomagolt ebéd
 • Vacsora a családnál

További információ