• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás

Az alábbiakban tesszük közzé a koronavírus járvánnyal kapcsolatos folyamatosan frissített tájékoztatónkat. A legutóbbi frissítés dátuma: 2020. március 19.

 

Kedves Partnerük!

 

Résztvevőink és munkatársaink egészsége és biztonsága elsődleges fontosságú számunkra, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy a jelen helyzetben teljes mértékben követjük az ENSZ Egészségügyi Világszervezet, a Nemzeti Népegészségügyi Központ és a magyar kormány ajánlásait.

 

Áttekintés

Az új koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos helyzet komoly problémát jelent, és megértjük, ha néhány ügyfelünk aggódik a belföldi vagy külföldi utazás, a csoportos tréningeken és táborokban való részvétel miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ és a koronavírussal szembeni védekezésre felállított Operatív Törzs tájékoztatása szerint azonban a Magyarországon azonosított esetek száma a lakosság számához viszonyítva egyelőre alacsony, így a közvetlen megfertőződés kockázata egy koronavírussal fertőzött személytől jelen pillanatban megfelelő elővigyázatosság esetén csekély. Az elővigyázatosság fontos, de pánikra nincsen ok.

Folyamatosan követjük a hazai hatóságok iránymutatásait, melyek itt érhet el: https://koronavirus.gov.hu/

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének folyamatosan frissülő információs oldalát itt találja: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

A hazánkban azonosított fertőzöttek nagy többsége várhatóan teljesen fel fog épülni. A legnagyobb kockázatnak azok vannak kitéve, akik eleve lengyengült immunrendszerrel kapják el a fertőzést (pl. az idősek, a krónikus betegségben szenvedők).

 

Milyen elővigyázatossági lépéseket teszünk?

A tavaszra meghirdetett programjainkat átütemeztük, így legközelebb nyáron szervezünk bentlakásos programokat. Minden program résztvevőt, beleértve a magyarokat és az anyanyelvi mentorokat is megkérünk a programot megelőzően, hogy nyilatkozzon arról, járt-e kiemelt kockázatot jelentő országban (ezt a listát a hatóságok folyamatosan frissítik), illetve lépett-e közvetlen kapcsolatba olyan személlyel, aki ezekben az országokban járt a megelőző 14 napban, továbbá, hogy tapasztal-e bármilyen, a betegségre jellemző tünetet. Ennek köszönhetően már az eddigi kurzusokon is szűrtünk ki olyan résztvevőt, aki járt valamely érintett területen, így az ő esetében el is halasztottuk a programon való részvételt.

 

Lemondással és átfoglalással kapcsolatos szabályok

Bár jelenleg nincs ok arra, hogy bárki lemondja a részvételét egy nyári vagy későbbi programon, megértjük, ha néhányan mégis így szeretnének tenni. A lemondásra vonatozó szabályokat az Általános Szerződési Feltételeink tartalmazzák, ezeket alább kiemeletük.

Amennyiben a program előtti két hétben ön, vagy táborban résztvevő gyermeke olyan területen tartózkodik, amely magas kockázatúnak minősül a kormányzati szervek tájékoztatása szerint (https://www.nnk.gov.hu/index.php/lakossagi-tajekoztatok/koronavirus), kérjük, hogy amint lehet, lépjen velünk kapcsolatba, hogy intézkedhessünk alternatív program időpont foglalásáról. Az ilyen esetekben az átfoglalást költségmentesen biztosítjuk.

Amennyiben ön vagy táborban résztvevő gyermeke, nem tartózkodik és nem járt a programot megelőző 14 napban valamely magas kockázatúnak minősített területen, akkor nincs szükség a program időpont módosítására. Amennyiben mégsem szeretne a már lefoglalt programon részt venni, akkor a hatályos ÁSZF-ben lefektetett feltételeken túlmenően biztosítjuk az átfoglalás lehetőségét bármiféle extra költség nélkül az egy éven belül tartandó későbbi programjaink valamelyikére. Ezzel is szeretnénk biztosítani, hogy mindenki biztonságban érezze magát az Angloville Nyelvi Szigeten.

Amennyiben a teljes lemondás mellett dönt, úgy továbbra is az ÁSZF-ben rögzítettek az érvényesek, melyeket alább összefoglaltunk.

 

Lemondási feltételek az ÁSZF értelmében

Lemondás ideje

Visszatérítés

Megjegyzés

A regisztrációtól számított 14 napon belül

A távol lévő felek közötti szerződéskötés általános szabályai szerint a 14 napon belüli elállás teljes visszafizetést biztosít

Amennyiben az elállás a program kezdete előtt 21 napon belül történik (diák táborok esetén 30 nap), úgy a 21 (30) napon belüli lemondás feltételei érvényesek

Több mint 21 nappal (felnőtt tábor) vagy 30 nappal (diák tábor) a program kezdete előtt

A teljes befizetett díj 100%-a mínusz 30 000 Ft adminisztrációs költség

A program előtt 21 (felnőtt tábor) vagy 30 (diák tábor) napon belül

A befizetett díj 50%-a

A fenti tájékoztatás a jelenleg elérhető hivatalos információk alapján készült, és a következő tájékoztatásig vagy visszavonásig érvényes.

Köszönjük megértését és együttműködését.

 

Üdvözlettel,

Horváth Alex

 

ügyvezető

Angloville Kft.

 

Tájékoztatás letöltése: