• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Szuperintenzív hétvégi angol Budapesten

Az Angloville Downtown Weekend nagy sikerű bentlakásos “angol hétvégénk” budapesti változata. Két teljes nap során csak angolul beszélsz anyanyelvi mentorokkal folytatott egyéni órák során,  így látványosan fejlesztheted beszédkészséged, beszédértésed és szókincsed.

Az anyanyelvi környezetnek és a személyre szabott foglalkozásoknak köszönhetően könnyedén leküzdheted nyelvi korlátaidat és bővítheted gyakorlati angol nyelvtudásodat.

Az Angloville Downtown Weekend budapesti programon 2 napon át reggeltől kora estig, Budapest belvárosában, az Angloville tréning központjában zajlik a képzés. Ha még intenzívebb hétvégi bentlakásos programunk érdekel, nézd meg az Angloville Weekendet.

Így működik az Angloville módszere:

 • EGY HÉTVÉGE CSAK ANGOLUL –két teljes nap gyakorlati kommunikáció angol anyanyelvű mentorokkal, nálunk nem beszélhetsz magyarul!
 • SZEMÉLYRE SZABOTT TANULÁS – a program gerincét az egyéni beszélgetések adják, így maximálisan tudunk alkalmazkodni az egyéni igényekhez
 • VALÓDI, GYAKORLATI KOMMUNIKÁCIÓ – nincs tankönyv, nincs tanterem, csak valódi gyakorati szituácók az üzleti és a mindennapi életből, mintha az USÁ-ban, az Egyesült Királyságban vagy Írországban lennél

Mitől egyedülálló a budapesti hétvégi angol kurzus?

Angol anyanyelvi környezet = magyarul beszélni tilos!

egy hétvége alatt annyit beszélsz mint egy több hónapos hagyományos nyelvtanfolyam során

Egyéni figyelem az anyanyelvi mentorok részéről minden órában

100% beszéd, gyakorlati nyelvhasználat és workshopok

egész napos változatos gyakorlati nyelvi tréning 8 órán át

Módszer >>      Időpontok >>      Árak >>      Jelentkezés >>

Írj nekünk, vagy hívj minket most!

+36 30 255 4845

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve

Általános vagy üzleti angol tematika


Intenzív hétvégi angol kurzusunkon igényed szerint haladhadsz akár üzleti, akár általános angol tematika szerint.

Business English tematika

 • A tematikát nemzetközi cégek menedzsmentje és szakemberei számára állítottuk össze, olyanoknak, akik gyakran vesznek angol nyelvű megbeszéléseken vagy konferenciákon
 • Olyan üzleti készségekre fókuszál, amelyek elengedhetetlenek a külföldiekkel való tárgyalás vagy külföldi konferenciák során
 • Az üzleti angol workshop során prezentációs, networking, vagy üzleti etikett témákban, anyanyelvi mentorok és tapasztalt trénerek segítenek

General English tematika

 • Olyanok számára állítottuk össze, akik a mindennapi életben használt gyakorlati angol készségeket szeretnék fejleszteni
 • A tematika során bármilyen hétköznapi téma felmerülhet, melyeket szerepjáték formájában, éles helyzetben lehet gyakorolni
 • A gyakorlatok egyéni (1:1) felállásban zajlanak az anyanyelvi mentorokkal

Résztvevőink

angol anyanyelvű mentorok

Anyanyelvi mentoraink

Az angolszász világ több országából származnak - az angolt természetes módon beszélik, pontosan úgy, ahogy azt otthon, az utcán vagy munkahelyen tennék. Érdekes és változatos hátterű emberek, különböző korosztályok képviselői. A mentorok egy része tanár, pl. partner intézményeinkben szerzett TEFL nyelvtanári képesítést Angliában vagy az USÁ-ban. A mentorokat úgy válogatjuk, hogy sokszínű, érdekes nyelvi környezetet hozzunk létre.

Magyar résztvevőink

Egy részük az üzleti szférából érkezik és munkájuk során fontos, hogy magas szinten beszéljék az angolt, mások utazni készülnek, angol nyelvű állásinterjú előtt állnak, vagy csupán szeretnék fejleszteni angol kommunikációs képességüket. Az angolt sokszor inkább elméletben tanulták a nyelvtanra és a szókincsre fókuszálva, de szeretnék leküzdeni nyelvi korlátaikat és magabiztosabbá válni az angol nyelvű kommunikációban.
 • A program szerkezete gyorsan segíti átállítani a gondolkodást angolra. A mentorok váltakozása segíti a különböző akcentusok megértését, ezáltal stabilabb nyelvhasználati készséget ad. Az egyhetes kurzus végére bátrabban kezdtem használni a nyelvet, megszűntek a gátlásaim az angollal kapcsolatban.Csonka István, Groupama Zrt.
 • Az Angloville táborában Magyarországon voltunk ugyan, de egy hét alatt az angol nyelv segítségével eljutottunk Londonból az Egyesült Államokig, sőt Új-Zélandra is. Segítőink, mentoraink - a hétvégére már barátaink - türelmet, fáradtságot nem kímélve gyúrták szellemi izmainkat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek az Angloville nyelvi táborát, akik szeretnék beszédbeli gátlásaikat leküzdve frissíteni és fejleszteni nyelvtudásukat.Vlaszák Mihály, Metalloglobus Kft.
 • Rendkívül látványos eredményeket lehet elérni azzal, hogy egész nap angolul folyik a társalgás. Arra motivál, hogy egyre többet és többet beszéljünk angol nyelven. Nagyon tetszett a program, így biztos vagyok benne, hogy még más alkalommal is igénybe fogom venni.Mészáros Andrea Szilvia
 • Az egyhetes kurzus nagyon nagy lökést adott a nyelvtudásomnak, azóta is rendszeresen olvasok cikkeket angolul. Korábban a fő problémám a beszédértés volt, ami az Angloville-nek köszönhetően rengeteget fejlődött.Simon Ildikó, GDF Suez Zrt.
 • Elképesztően jó élmény itthon, de mégis egy teljesen felépített angol nyelvi környezetben lenni, tanulni. Kifejezetten jó volt, hogy több akcentussal is megismerkedhettem. Már a második napon érezhető volt a fejlődés; bátrabban szólaltam meg és már azt is értettem mit beszélnek az ausztrálok.Erős Attila, FastBridge Hungary Kft.
 • Sokkal többet kaptam mint gondoltam! 100%-ban azt éreztem, hogy minden anyanyelvi és Angloville munkatárs azért dolgozik, hogy mi tanuljunk, fejlődjünk. Fantasztikus megtapasztalni, milyen alázattal, odaadással tanítanak a mentorok. Kivétel nélkül csodálatos emberek, sokszínű akcentussal. Azt gondolom, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb lehetőség ilyen formában tanulni.Erdélyi Krisztina, Villa Bagatelle Kft.
 • Az Angloville előnye pontosan az, amit a neve is sugall: végig úgy érzed magad, mintha külföldön lennél egy inspiráló, multikultúrális környezetben. A program megadta a lehetőséget a maximális fejlődésre, a legtöbbet a "one-to-one" beszélgetések és a prezentációs gyakorlatok segítettek.Nyéki Emőke, FranklinCovey Magyarország

Így segítünk fejleszteni az angolod

A program előtt
 • Egyedi igények és célok felmérése
 • Felkészítő anyagok
A program alatt
 • 100% egyéni figyelem az anyanyelvi mentoroktól 2 teljes nap során
 • Gyakorlati tréning
 • Testre szabott nyelvtanulás
A program után
 • További tanulást segítő anyagok
 • Személyes értékelés

A hétvégi angol program felépítése

A hétvégi angol program kulcs elemei:

 • Személyre szabottság: minden résztvevő saját anyanyelvi mentort kap, aki a program során segíti a kitűzött nyelvi célok megvalósítását;
 • Rugalmas felépítés: a program a résztvevő egyéni céljaihoz igazítható;
 • Általános és üzleti angol tematika: a résztvevő saját nyelvi céljai és igényei szerint választhat a tematikák között, attól függően, hogy számára mely képességek fejlesztése a legfontosabb. A tematikák természetesen kombinálhatók is;
 • Egyéni foglalkozások és figyelem: az 1:1 (1 magyar – 1 anyanyelvi mentor) felállásban zajló beszélgetések és gyakorlati szituációk során különböző anyanyelviekkel van lehetőség találkozni, ami segíti az egyes akcentusok megértésének fejlesztését.

Vázlatos napi beosztás a budapesti hétvégi program során

Hétvégi angol budapesten napi program

A foglalkozások típusai

 • Egyéni (1:1) órák –

  beszédcentrikus órák változatos témákról, váltakozó anyanyelvi mentorokkal. A foglalkozás történhet egy kávé mellett tréning teremben, vagy épp az udvaron sétálva. A beszélgetés irányát a résztvevők előre megszabhatják, de a mentoroknak mindig rendelkezésére áll egy téma lista amely üzleti és általános angol témákat is tartalmaz.

 • Workshop –

  többek között olyan gyakorlati készségek elsajátítását segíti mint a prezentáció, tárgyalás vagy állásinterjú angol nyelven, vagy a kulturális különbségekből fakadó kellemetlen helyzetek elkerülése üzleti vagy közösségi eseményeken. Mindez természetesen angolul.

 • Mentor megbeszélés –

  Minden résztvevő kap egy kijelölt anyanyelvi mentort, aki a kurzus végén tartandó prezentációra való felkészülésben segíti, nyomonköveti és segíti a kitűzött célok elérését.

 • Csapatmunka

  az üzleti környezetben ismert “team work”-höz hasonló feladat, melynek során a résztvevők kis csoportokra bontva dolgoznak egy-egy mini-projekten. Az eredeményeket ezután prezentálják a többiek előtt. Ez a gyakorlat hatékonyan felkészít a nemzetközi csapatban való munkára.

 • Étkezések –

  Kötetlen beszélgetés az ebéd során is – az asztalnál fele részben anyanyelvi mentorok ülnek.


Az Angloville egész hétvégi programja angol nyelven zajlik.

Árak

Az Angloville Weekend tréning 2 intenzív egyéni tanulással eltöltött napot ölel fel, és az alábbiakat tartalmazza:

részvétel minden gyakorlati foglalkozáson - több mint 16 óra anyanyelvi mentorokkal

ebéd és snack, tea, kávé a kurzus mindkét napján

Minden egyéni tananyag és a workshopok előadásai

 Az ár tartalmazza a nyelvi program díját és az étkezéseket:

bruttó 149 000 Ft

Céges ügyfeleink számára, illetve több résztvevő esetén, a pontos igények ismeretében egyedi ajánlatot állítunk össze.

 

Kedvezmények

Early-bird: legalább 60 nappal előre történő regisztráció esetén 10 000 Ft kedvezmény

További résztvevő: a második résztvevőtől 10 000 Ft kedvezmény

Visszatérő résztvevő: 10 000 Ft kedvezmény, ha már részt vettél nyelvi sziget programon

 

Fizetési lehetőségek

 • Normál fizetési mód: a program kedvezményekkel csökkentett díjának befizetése alapesetben egy összegben történik.
 • Részletfizetési konstrukció: ha számodra túl nagy az egyszeri befektetés, mi akkor is kínálunk megoldást, akár 6-12 hónapos részletfizetéssel (early-bird és visszatérő kedvezmény ilyenkor nem vehető igénybe). Érdeklődj kollégánknál az elérhető finanszírozási lehetőségekről!

 

Bentlakásos szuperintenzív programok

Még intenzívebb tanulás érdekel? Szeretnél úgy tanulni, hogy estére sem szakadsz ki az anyanyelvi környezetből? Nézd meg hétvégi és 6-napos bentlakásos programunk részleteit!

Amennyiben céged számára keresel megoldást, a pontos igények ismeretében egyedi ajánlatot állítunk össze.

További információ

 

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok és helyszínek 6-napos program Hétvégi bentlakásos program

Kérdésed van? Hívj minket most! +3630 255 4845

JELENTKEZEM

Szeretnék részt venni a nyelvi szigeten, hogy folyékony és magabiztos nyelvtudásra tegyek szert:

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés