Angloville Nyílt Napok – Diák Nyelvi Programok

Anyanyelvi angol táborok és évközi kurzusok diákoknak (7-19 év)

Az Angloville-ben valóban megtanulsz angolul kommunikálni.

Az angoltudásukat komolyan fejleszteni szándékozó 7-19 éves diákok számára az Angloville egyedülállóan intenzív és gyakorlatias, angol anyanyelvi környezetben zajló táborokat, nyelvi kurzusokat, valamint online tanulási megoldásokat kínál. Élményalapú táboraink során a gyerekek gyorsan és hatékonyan leküzdhetik nyelvi gátlásaikat és szintet léphetnek az angoltudásban.

 

angloville junior nyilt nap

Ismerd meg diákoknak szóló intenzív anyanyelvi angol programjainkat a nyílt napunkon!

 

Az iskolában csak a nyelvtant tanítják? Évek óta tanul angolul a gyereked, mégis fél megszólalni?
Angol nyelvvizsgára, érettségire, esetleg külföldi továbbtanulásra készül? Szeretnéd, ha magabiztosan kommunikálna angolul minden helyzetben, és megnyílna számára a világ?

Következő nyílt nap – jelenleg nincs beütemezett nyílt nap

 

 

A nyílt napunkon mindent megtudhatsz arról, hogy:

 
  • Mikor, hogyan zajlanak nyelvi programjaink, és hogyan jelentkezhetsz?
  • Hogyan működik a nyelvi bemerítés módszere, és miként segíthet a magabiztos, gördülékeny angoltudás megszerzésében?
  • Mik a klasszikus nyelvoktatási módszerek korlátai, és milyen módon lehet ezeken túllépni?
  • Miért van az, hogy sokan hosszú évekig tanulnak angolul, mégsem mernek megszólalni, és hogyan lehet ezen segíteni?
  • Hogyan nyílhatnak meg gyermeked előtt is új lehetőségek a nyelvtudás és az interkulturális élmények eredményeként?

“Nagyon érdekes az, hogy olyan emberekkel tudok elbeszélgetni, akik más országból jöttek és teljesen más kultúrával rendelkeznek. Az angolommal kapcsolatban már egyáltalán nem vagyok szégyenlős. Sokkal könnyebben beszélgetek, prezentálok. Úgy érzem, ha most el kellene kezdenem valakivel angolul beszélni, már nem okozna problémát. Nem stresszelek azon, hogy mi lesz, ha rosszul ejtek ki valamit, vagy nem jut eszembe. Ha nem tudok egy szót, körbe tudom írni.” 

Regina, Angloville Junior résztvevő

 

Alábbi nyelvi programjainkat részletesen megismerheted a nyílt napon:

Anyanyelvi Angol Táborok

Az Angloville Nyelvi Sziget anyanyelvi angol táboraiban diákjaink angolszász környezetben, élményeken keresztül tesznek szert magabiztos, gyakorlati angoltudásra. A foglalkozások angol anyanyelvi mentorokkal zajlanak páros vagy minicsoportos formában, 100%-ban a beszédre fókuszálva.

Hazai táborainkba a 7-11 éves (Kids) és a 12-19 éves (Junior) korosztályt várjuk a nyári és az őszi szünetben. Nyáron ezen túl nemzetközi táborokat szervezünk Angliában és Máltán, ahol a nyelv mellett a kultúra, a helyi szokások és látványosságok megismerése teszi teljessé az élményt.

Tanév Alatti Kurzusok

Az iskolai tanév alatt folyó hétvégi anyanyelvi angol kurzusaink az iskola mellett is biztosítják az anyanyelviekkel való gyakorlás és fejlődés lehetőségét. A hétvégi workshopokból, webinarokból és egyéni élő online órákból felépülő Junior Weekend programok hatékonyan segítik az angol beszéd, az értés, a prezentációs készségek fejlődését, a nyelvvizsgára vagy külföldi továbbtanulásra való felékszülést.

Évközi kurzusaink alap-középszinten a 10-14 éves korosztály számára és közép- és emelt szinten a 14-19 évesek számára érhetőek el. A program budapesti workshopokkal vagy teljesen online formában a világ bármely pontjáról igénybe vehető.

online angol kurzus gyerekeknek egyéni órák

Online Nyelvtanulás

Angol tanulás anyanyelvi tanárokkal személyre szabottan bármikor, bárhol. Az Angloville Online egy rugalmas nyelvi képzés diákoknak, ahol online élő egyéni leckék során, anyanyelvi tanárok segítségével fejleszthető a szóbeli kommunikáció, a szókincs, és még a nyelvtan is.

A leckék előzetes foglalás nélkül, bármiko indíthatók, a rövid, 20-peces foglalkozások pedig rendszeres tanulást, hatékony fejlődést tesznek lehetővé.  

A nyílt nap programja:

 

Bemutató az Angloville-ről és a módszertanról (18:00-18:15)
Horváth Alex, az Angloville magyarországi alapítója beszél az Angloville felépítéséről és a nyelvi bemerítés módszeréről. Megtudhatod, miért választja évente több száz diák az anyanyelvi környezetben való tanulást, és miként segíthet egy tábor a nyelvvizsgára készülőknek.

 

Ismertető a diákoknak szóló angoltanulási lehetőségeinkről (18:15-18:35)
3 napos őszi tábor? Online angol? Tanévközi angol kurzus? Hogyan válassz megfelelő programot a gyerekednek? Minden információt megtudhatsz a szállással, étkezéssel, utazással, biztonsági és egészségügyi előírásokkal kapcsolatban is!

 

Kérdezz-felelek az Angloville korábbi diákjaival (18:35-18:50)
Miben fejlődtek leginkább korábbi diákjaink? Hogy érezték magukat? Milyen élményekkel gazdagodtak? Bátran tedd fel kérdéseidet a programmal kapcsolatban, az Angloville korábbi diákjai és nagykövetei válaszolnak.

 

Kérdések megválaszolása (18:50-19:00)
Ha a beszélgetés közben bármilyen kérdésed akadt, itt mindent megválaszolunk és szívesen segítünk!

 

Helyszín:
A nyílt napot jelenleg online tartjuk. A csatlakozáshoz szükséges linket a regisztráció után küldjük el neked.

Következő nyílt nap – 2021. május 28. péntek, 18:00 – ONLINE

A nyílt nap ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj itt!


    Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

    Bezár