• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Intenzív bentlakásos programok Magyarországon

Az Angloville bentlakásos nyelvi programjain egyedülállóan intenzív módon fejleszthetők az üzleti és munkahelyi angol szóbeli kommunikációs készségek. A nyelvi bemerítés módszerét alkalmazva egy valódi angol “nyelvi sziget” jön létre, ahol a résztvevő munkatársak, közép- és felső vezetők 3-6 napon át, napi 12 órában folytatnak egyéni kommunikációs gyakorlatot angolszász anyanyelvi mentorokkal.

 

A bentlakásos tréning előnyei:

  • NAPI 12 ÓRA  nyelvi tréning – egész nap anyanyelvi környezetben, változatos foglalkozásokon keresztül
  • EGYÉNI FIGYELEM – minden magyar résztvevőre jut egy anyanyelvi mentor, így a foglalkozások zöme 1 az 1-hez formátumban zajlik.
  • 100% BESZÉD – a tréning során gyakorlati helyzetek, szituációk és változatos témák kerülnek feldolgozásra tankönyvek és tanterem nélkül, valós interakciók keretében.
  • LÁTVÁNYOS FEJLŐDÉS – egy hét alatt érhető el akkora fejlődés, mint egy több hetes külföldi nyelvtanfolyam, vagy egy több hónapos klasszikus csoportos tréning során.
Intnezív bentlakásos program

Egyéni, beszédközpontú tréning napi 12 órában

Minden magyar résztvevőre jut egy anyanyelvi, így a program egész ideje alatt biztosított a maximális figyelem és az aktív kommunikáció. A napi időbeosztás változatos, gyakorlati foglalkozásokból áll, melyek között a megadott üzleti és általános angol témákról zajló 1 az 1-hez (egyéni) beszélgetés dominál, de van közte 2 a 2-höz (párok közötti) megbeszélés, tárgyalás vagy kiscsoportos közös munka is.

Angol anyanyelvű mentorok

Az Angloville nyelvi szigeten egyszerre van jelen 10-15 magyar résztvevő és ugyanennyi angol anyanyelvű mentor, akik a világ különböző angolszász országaiból érkeznek a programra. A térning ezért valódi anyanyelvi környezetet biztosít a kurzus egész ideje alatt, a reggelitől az esti közös programokig.

[cml_media_alt id='291']angol anyanyelvű mentorok[/cml_media_alt]

Az anyanyelvi mentorok nem csak különböző országokból érkeznek, de hátterük is sokféle. Vannak köztük képzett nyelvtanárok, de üzletemberek, mérnökök, vagy éppen kreatív területen dolgozó szakemberek is. Ennek köszönhetően az Angloville Nyelvi Sziget autentikus nyelvi környezetet biztosít, és nem egy mesterséges, nyelvtanfolyami közeget.

Maximális fókuszt biztosító helyszínek

A nyelvi bemerítés során a résztvevők 3-6 napra kiszakadnak a megszokott munkahelyi és otthoni környezetből, így 100%-ban az angolra tudnak koncentrálni. Ez biztosítja, hogy néhány nap után a gondolkodásuk is angolra váltson, ahogy megszokják az anyanyelvi angol környezetet. A nyelvi sziget programokat ennek megfelelően a város zajától távol eső, komfortos, három és négycsillagos szállodákban szervezzük, ahol az egész napos intenzív program során feltöltődésre is van lehetőség. A helyszínek Budapestről 1-1,5 óra alatt megközelíthetők.

Gyakorlati kommunikációs helyzetek

Az Angloville programok során különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a mukahelyi környezetben és az üzleti életben előforduló valós kommunikációs helyzeteket létrehozva, a gyakorlatban használható angoltudást adjunk résztvevőinknek. A nyelvi szigetnek így része többek között:

Prezentáció angol nyelven minden nap, egyéni 10 perces prezentáció a program végén

Tárgyalás angol nyelven, egy az egy és kettő a kettő ellen, vita és érvelés a saját érdekek mellett

Csapatmunka, közös problémamegoldás az anyanyelviekkel, angol nyelven

Telefon és konferenciahívás szimulálása, a partnerek nem látják egymást

Saját nyelvi szinthez igazodó fejlődés

Ahhoz, hogy a résztvevők maximálisan ki tudják használni a nyelvi sziget nyújtotta lehetőséget, szükséges, hogy rendelkezzenek a nyelvi alapokkal. Az Angloville-be ezért már meglevő, alsó középszintű (~B1) nyelvtudással érdemes jönni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a résztvevő már rendelkezzen az alapvető nyelvtani tudással és szókinccsel, hogy aktívan részt tudjon venni minden programon a hét során.

Efelett a szint felett, az egyéni foglalkozásoknak köszönhetően, azonban teljes mértékben egyénre szabott a haladás. Nem kell egy csoport többi tagjának szintjéhez alkalmazkodni, az anyanyelvi mentorok minden órában 100%-ban az adott résztvevőre koncentrálnak.

Általános, üzleti és szakmai angol nyelvtanulás

Az Angloville alapprogramja során általános és üzleti angol témák kerülnek feldolgozásra az egyéni órák, a szituációs gyakorlatok, a prezentációk során.

Ha munkatársai számára fontos egy bizonyos szakmai témakörhöz kapcsolódó angoltudás elsajátítása és gyakorlása, kiegészítő csomagjaink erre is lehetőséget biztosítanak. Mivel az órák egyéniek, bármilyen téma beépítésére lehetőség van, nem kell egy csoport érdeklődéséhez alkalmazkodni. Korábbi résztvevőink többek között a gyógyszeripar, marketing, pénzügy, projekt menedzsment, építészet, sport, vagy egészségügy területéhez kapcsolódó angol témákat dolgoztak fel.

Kérjen cégére szabott ajánlatot!

Tel: +36 30 255 4845

Email: info@angloville.hu

angoltanulas felnotteknek anyanyelviekkel

Cége számára egyedi ajánlatot állítunk össze.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megismerjük pontos igényeit!

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve