Komplex nyelvi képzések
Blended learning
Blended learning
A kurzusról
Online nyelvi tréning
Gyakorlati workshopok
Privát órák és coaching
Ajánlatkérés

Egyéni órák és nyelvi coaching 

Az egyéni nyelvoktatás a lehető leginkább személyre szabott rendszeres nyelvtanulási módszer, főként közép és felső vezetők veszik igénybe. Speciális formája, a nyelvi coaching, amely projekt szemléletű, képzett nyelvi coach által vezetett folyamat, melynek során a személyes célok szerint kerül sor a fejlődés gátjainak feltárására, megoldás kidolgozására és gyakorlatba ültetésére.

Az egyéni oktatás során a tanuló céljai szerint összeállított tematika és módszerek szerint halad. Van akinek a tárgyaláshoz szükséges kommunikáció fejlesztése a cél, van, ahol az alapszintű beszédkészség elérése. Például, ha a cél az, hogy valaki magabiztosan tudjon prezentálni angolul, akkor felesleges az idő 80%-át tesztírással, nyelvtannal tölteni, sokkal fontosabb, hogy minél több prezentációs helyzetben lehessen gyakorolni.

Az egyéni órák akkor hatékonyak, ha legalább heti egy-két alaklommal sor kerül rájuk. A nyelvi coaching hossza jellemzően 5-10 alkalom, a kitűzött célok, és a kiinduló helyzet függvénéyben. 

Módszer

Egyéni célok és szint szerint kialakított személyes tanulóterv, projekt szemléletű haladás (pl. felkészülés külföldi tréningre, prezentációra).

Mit fejleszt?

Gyakorlati nyelvhasználat, szókincs, beszéd, írás, szakmai nyelvi készségek.

Gyakoriság

Rugalmas időzítés és helyszín előre egyeztetve a tanárral/coachcsal.

Hasonló programok

Nem ez a megfelelő kurzus? Nézze meg további céges nyelvi programjainkat!

Bentlakásos programok
Időtartam: 3-6 nap
Formátum: Bentlakásos céges nyelvoktatás
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár