Angol Nyelvi Sziget
Intenzív bentlakásos program

Intenzív fejlődés nyelvi környezetben

Ügyfeleink legtöbbször azért keresik meg az Angloville-t, mert a nem tartják kielégítőnek a hagyományos vállalati angol tanfolyamokat, melyek  éveken át folynak, mégsem hozzák meg a várt eredményeket. Számtalanszor halljuk résztvevőinktől, hogy “évek óta tanulnak angolul, de még mindig nem tudnak beszélni” vagy, hogy “félnek, ha külföldiekkel kell angolul kommunikálni”. Ismerősen hangzik?

Az Angloville-nél egy olyan egyedi módszertant dolgoztunk ki, amely pontosan abban segít, amiben a hagyományos céges nyelvi tréningek nem: eléri, hogy a munkatársak végre elkezdjenek beszélni angolul, magabiztosabbá váljanak az idegen nyelvű kommunikációban, és, hogy cégénél a nyelvi korlátok végre ne jelentsenek akadályt.

Megoldás az Angloville-től

  • NYELVI BEMERÍTÉS – Programjainkon folyamatosan angolszász anyanyelviek társaságában fejleszthetők a kommunikációs készségek. Ennek köszönhetően akkor is gyors fejlődés érhető el, ha valaki még nincs tisztában a bonyolult nyelvtani szerkezetekkel vagy idiómákkal.
  • GYAKORLATI FÓKUSZ – Széleskörű tapasztalat bizonyítja, hogy egy idegen nyelv hatékony használatához nincs szükség a teljes szókincs ismeretére. Valójában a legtöbb helyzetben elegendő a szókincs ~1%-ának ismerete. Nem mindegy persze, hogy mi ez az 1% – az Angloville oktatási anyagai a tudományos kutatások által bizonyítottan leggyakorlatiasabb és hasznosabb tematikákra épülnek.
  • EGYÉNI COACHING – Minden tanulónk egyéni céljai szerint összeállított tematika és módszerek szerint halad. E célokat személyes nyelvi coaching keretében határozzuk meg. Például, ha a cél az, hogy valaki magabiztosan tudjon prezentálni angolul, akkor felesleges az idő 80%-át tesztírással, nyelvtannal tölteni, sokkal fontosabb, hogy minél több prezentációs helyzetben lehessen gyakorolni, pl. egy intenzív bentlakásos program során. Ennek a megközelítésnek köszönhetően már egy egy hetes program alatt elérhető, hogy a munkatárs magabiztosan kiálljon egy csoport elé egy angol prezentációt tartani.
  • HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ – A hatékony angol kommunikáció elérése érdekében az Angloville többféle programot is kínál a 3-6 napos intenzív bentlakásos kurzusoktól kezdve a tematikus workshopokon át a blended learning módszerig. Ezek megfelelő kombinációjával a résztvevők korábban passzív szókincse és nyelvtani ismeretei is aktivizálódnak, függetlenül attól, milyen kiinduló szinten vágnak bele a programba.

Eredmények munkavállalók számára

 

Magabiztos angol kommunikáció külföldi ügyfelekkel, kollégákkal

Pozitív visszacsatolás a célok elérése révén

Vonzó juttatás, amely ösztönzi a további önfejlesztést

Szintlépés az olyan kommunikációs készségekben, mint az aktív értés, a kérdezés, a hallottak összefoglalása vagy a saját gondolatok megfogalmazása

Eredmények cége számára

 

Gyors és mérhető fejlődés a kollégák nyelvi kompetenciája és kommunikációs képességei terén

Munkatársak, akik nem félnek angolul beszélni

Vezetők, akik ugyanolyan magabiztosan dolgoznak angolul mint magyarul

Saját fejlődésükben érdekelt és motivált dolgozók

Hasonló programok

Nem ez a megfelelő kurzus? Nézze meg további, cégeknek szóló nyelvi programjainkat!

Blended learning
Időtartam: Folyamatos fejlesztés
Formátum: Személyre szabott módszerek
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár