Angol Nyelvi Sziget
Intenzív bentlakásos program

Helyszínek

A nyelvi bemerítés során a résztvevők 3-6 napra kiszakadnak a megszokott munkahelyi és otthoni környezetből, így 100%-ban az angolra tudnak koncentrálni. Ez biztosítja, hogy néhány nap után a gondolkodásuk is angolra váltson, ahogy megszokják az anyanyelvi angol környezetet. A nyelvi sziget programokat ennek megfelelően a város zajától távol eső, komfortos, három és négycsillagos szállodákban szervezzük, ahol az egész napos intenzív program során feltöltődésre is van lehetőség. A helyszínek Budapestről 1-1,5 óra alatt megközelíthetők.

 

Varga Tanya Hotel

Lajosmizse környéke, Budapesttől 1,5 órára

2018 Július 27 - 29 / 2018 Augusztus 27 - 29

Ha igazi elegáns kényelemben, és üdítő zöld környezetben szeretnéd eltölteni az Angloville hetet, akkor a kunságban, Budapesttől csupán 1 órára található Varga Tanya Hotel ideális helyszín számodra. A hotel számos konferenciának és rendezvénynek adott már otthont az elmúlt években, így összeszokott, felkészült szakembergárdával és kiváló konyhával rendelkezik. A kisebb épületekből álló szálloda számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, a foglalkozások során mentoroddal kiadós sétát tehettek a parkban, vagy leülhettek az egyik kerti pavilonban, vagy éppen a medence mellé.

Az Angloville résztvevői számára elérhető:

· wellness részleg

· nyáron kültéri medence

· masszázs

· lovaglás

vargatanya.hu

Kerekegyháza, Kunpuszta dűlő 76, 6041

Sarlóspuszta Club Hotel

Lajosmizse környéke, Budapesttől 1 órára

Test 1

Test 2

Test 3

A Sarlóspuszta Club Hotel a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található. A szállodát hatalmas, 1600 hektáros park veszi körül, kiváló lehetőséget biztosítva a foglalkozások során egy-egy sétára. A hotel számos kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget biztosít, mint a lovaglás, quad, lövészet, íjászat, szauna, jacuzzi és kültéri medence. A szállodában minden résztvevő egyágyas elhelyezést kap, saját fürdőszobás, TV-vel, wifi-vel rendelkező, igényesen berendezett szobákban. 

Az Angloville résztvevői számára elérhető:

 • finn és infraszanua
 • jacuzzi
 • nyáron kültéri medence, jacuzzi
 • csocsó, biliárd, darts
 • lovaglás
 • quad, kalandpark

Kerekegyháza, Kunpuszta dűlő 76, 6041

Zichy Park Hotel

Paks környéke, Budapesttől 130 kilométerre

május 22-24, július 17-19

Zichy 1

Zichy 2

Zichy 3

Mesés természeti környezet és friss levegő várja a Budapesttől csupán 1,5 órányira 15 hektáron elterülő Zichy Birtokra látogatókat. A hotel mellett közvetlenül halastó és sétautak találhatók, így igazi nyugalom szigete ez a hely, ahol nem csak tanulásra, de feltöltődésre is lehetőség van. A kikapcsolódást szolgálja a kültéri medence, a wellness és szauna is. A résztvevők számára egyágyas elhelyezés biztosított, saját fürdőszobás, TV-vel, wifi-vel rendelkező szobákban.

Az Angloville résztvevői számára elérhető:

 • finn és infraszanua
 • wellness medence
 • masszázs
 • nyáron kültéri medence
 • csocsó, ping-pong
 • állatpark
 • horgásztó

www.zichypark-hotel.hu

Bikács, Paks környéke

Hasonló programok

Nem ez a megfelelő kurzus? Nézze meg további, cégeknek szóló nyelvi programjainkat!

Blended learning
Időtartam: Folyamatos fejlesztés
Formátum: Személyre szabott módszerek
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár