Angol Nyelvi Sziget
Intenzív bentlakásos program

Intenzív bentlakásos programok Magyarországon

Az Angloville bentlakásos nyelvi programjain egyedülállóan intenzív módon fejleszthetők az üzleti és munkahelyi angol szóbeli kommunikációs készségek. A nyelvi bemerítés módszerét alkalmazva egy valódi angol “nyelvi sziget” jön létre, ahol a résztvevő munkatársak, közép- és felső vezetők 3-6 napon át, napi 12 órában folytatnak egyéni kommunikációs gyakorlatot angolszász anyanyelvi mentorokkal.

Angol anyanyelvi környezet = magyarul beszélni tilos

Egyéni, beszédközpontú tréning napi 12 órában

Egyéni figyelem az anyanyelvi mentorok részéről minden órán

Különböző akcentusok egy helyen = brit, amerikai, ausztrál vagy éppen ír

100% beszéd és gyakorlati nyelvhasználat: megbeszélés, tárgyalás, prezentáció

személyre szabott tematika

A bentlakásos tréning előnyei:

  • NAPI 12 ÓRA  nyelvi tréning – egész nap anyanyelvi környezetben, változatos foglalkozásokon keresztül
  • EGYÉNI FIGYELEM – minden magyar résztvevőre jut egy anyanyelvi mentor, így a foglalkozások zöme 1 az 1-hez formátumban zajlik.
  • 100% BESZÉD – a tréning során gyakorlati helyzetek, szituációk és változatos témák kerülnek feldolgozásra tankönyvek és tanterem nélkül, valós interakciók keretében.
  • LÁTVÁNYOS FEJLŐDÉS – egy hét alatt érhető el akkora fejlődés, mint egy több hetes külföldi nyelvtanfolyam, vagy egy több hónapos klasszikus csoportos tréning során.

Mi a nyelvi bemerítés?

Az Angloville-ben a nyelvi bemerítés módszerét alkalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy autentikus angolszász közeget teremtünk, ahol természetes módon fejlődik a nyelvtudásod, éppen úgy, mintha külföldön lennél. Mivel egész nap angol anyanyelvűekkel töltöd az időt, az egyetlen közös nyelv az angol lesz, legyen szó bármilyen témáról vagy szituációról. Nem klasszikus nyelvórákat tartunk, hanem olyan, gyakorlati, beszédközpontú foglalkoázokat, melyek mindenkiből előhozzák a szunnyadó angoltudást.

Egyéni, beszédközpontú tréning napi 12 órában

ANYANYELVI MENTOROK

Mentoraink az angolszász világ minden tájáról érkeznek hozzánk, érdekes és változatos hátterű emberek, különböző korosztályok képviselői. A mentorok között vannak képzett nyelvtanárok, de üzletemberek, mérnökök, vagy éppen kreatív területen dolgozó szakemberek is. Ennek köszönhetően az Angloville Nyelvi Sziget autentikus nyelvi környezetet biztosít, és nem egy mesterséges, nyelvtanfolyami közeget.

EGYÉNI FIGYELEM, AKTÍV KOMMUNIKÁCIÓ

Minden magyar résztvevőre jut egy anyanyelvi, így a program egész ideje alatt biztosított a maximális figyelem és az aktív kommunikáció. A napi időbeosztás változatos, gyakorlati foglalkozásokból áll, melyek között a megadott üzleti és általános angol témákról zajló 1 az 1-hez (egyéni) beszélgetés dominál, de van közte páros megbeszélés, tárgyalás vagy kiscsoportos közös munka is.

 

 

 

SZERETNÉ HA MUNKATÁRSAI MAGABIZTOSAN KOMMUNIKÁLNÁNAK ANGOLUL?

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Hasonló programok

Nem ez a megfelelő kurzus? Nézze meg további, cégeknek szóló nyelvi programjainkat!

Blended learning
Időtartam: Folyamatos fejlesztés
Formátum: Személyre szabott módszerek
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár