Az igazán testreszabott nyelvtanulás titka – Angol intenzív nyelvtanfolyam vagy nyelvi bemerítés – 2. rész

Jan 24, 2020

MIre figyelj, ha angol intenzív nyelvtanfolyamot választasz?

A jó prezentáló titka a magabiztosság. Legyél akár vállalkozó, vállalatvezető, egyetemista, nap, mint nap szükséged van arra, hogy próbára tedd kommunikációs képességeidet. Előfordult már, hogy mindezt angolul kellett megtenned így teljesen elvesztetted minden önbizalmad? Sok angol nyelvtanfolyamot kipróbáltál már, de még mindig nem magabiztos az angoltudásod?

 

Lehet, hogy megfordult már a fejedben egy külföldi nyelvtanfolyam is. Azonban ha szeretnél pénzt, időt és energiát spórolni, akkor az Angloville bentlakásos porgramja neked való. Nincs kétség affelől, hogy a leghasznosabb szófordulatokat, nyelvi sajátosságokat anyanyelvi környezetben lehet megtanulni. Erre kíván itthon is megoldást nyújtani az Angloville, ahol egy hét alatt közel 70 órában tanulhatsz anyanyelvi mentoroktól. A hetet pedig érezhetően magabiztosabb angoltudással zárhatod.

Kommunikációs kompetenciák

Egy nyelvi bemerítés során a lényeg, hogy a tanulni vágyók minél több témát érintsenek, minden órában másról beszéljenek. A napi több mint 12 óra nyelvi tréning mellett azonban életszerű szitációkkal is meg kell bírkózniuk a résztvevőknek. Gondolj csak bele, este, az órák után a jakuzziban ülve teljesen más témát fogsz körüljárni a mentorokkal, amihez más szókincs, kifejezésmód tartozik. Ezt az előnyt egy intenzív angol nyelvtanfolyam azonban nem adja meg.

 

Prezentáció

Az Anglovillenél eltöltött egy hét alatt a résztvevők mind csoportban, mind önállóan prezentálnak. A program végi angol nyelvű előadásra napi szinten készülnek kijelölt mentoruk segítségével. Bármilyen témát választhatnak, hiszen a lényeg a közönség előtti magabiztos kommunikáció gyakorlása, nem egy adott szakmai téma elsajátítása. Egy csoportos nyelvtanfolyamon ritkán van lehetőség ilyenre, de az Angloville porgramja után már nem okoz gondot egy munkahelyi prezentáció sem.

 

Testreszabottság

Egy angol intenzív nyelvtanfolyam általában 10-12 fős. Ez azonban nem elég kicsi ahhoz, hogy testreszabottan tanulj. Mindenkinek más jelent nehézséget a nyelvtanulás közben. Gyakran előfordul, hogy az angol tanfolyam során nem jut idő a kérdésedre, így az óra végeztével sem kerültél előbbre. Az Angloville programjain 1:1-es felállásban tanulhatsz anyanyelvi mentoroktól. Felteheted az összes felmerült kérdésed, hiszen az angolszász mentor a tréningek során csak veled foglalkozik. Mi több, ha a szakszókincsed szeretnéd fejleszteni, az Angloville-nél erre is van lehetőséged. Legyen szó akár pénzügyről, marketingről vagy állásinterjúra való felkészülésről, a támának megfelelő feladatlapokat kapsz a program során.

 

Ha szeretnél még többet megtudni a nyelvi bemerítésről, akkor nézd meg a videónkat, vagy írd meg kérdéseidet a következő e-amil címre: info@angloville.hu. Jelentkezz hozzánk, ha könnyed, játékos módon szeretnéd elsajátítani az angol nelv csínját- bínját!

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár