Try Angloville – Egynapos betekintési lehetőség a Nyelvi Szigetre

Jan 22, 2018Módszertan

Miért és hogyan jelentkezz Angloville próbanapra?

Számos módszert kipróbált már, és nem szeretne újabb zsákbamacskát venni? Szeretne személyesen meggyőződni arról, milyen jó hangulatban és hatékonyan telnek a foglalkozások az Angloville nyelvi szigeten? Most itt a lehetőség, hogy a teljes program árának töredékéért egy napra betekintést kapjon az Angloville működésébe!

 

Reggel 8:30-ra megkérkezik a helyszínre, így már a bőséges reggelinél elkezdheti a társalgást az anyanyelvi mentorokkal. Ezután minden programunkon részt vesz, akárcsak a többi, az egész hetet nálunk töltő résztvevő. Ízelítőt kap az egyéni vagy páros beszédcentrikus órákból, a csapatban történő feladatmegoldásból, a gyakorlati kommunikációs szituációk gyakorlásából. Velünk tölti az ebédet, a vacsorát, este pedig részt vesz a játékos foglalkozáson és addig marad a kötetlen beszélgetésen, ameddig csak kedve tartja. A Try Angloville így több mint 12 óra nyelvi élményt biztosít, és személyesen győződhet meg róla, hogy érdemes hozzánk egy teljes hétre eljönni.

 

Jelentkezésnél válaszd a “Try Angloville” opciót. Ezután egyeztetjük, hogy kiválasztott héten melyik napon van még szabad helyünk! Tegyen próbára minket, várjuk egy napra az Angloville-be!

Hasonló bejegyzések:

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár