• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Try Angloville – Egynapos betekintési lehetőség a nyelvi szigetre!

2019. július. 16.

Számos módszert kipróbált már, és nem szeretne újabb zsákbamacskát venni? Szeretne személyesen meggyőződni arról, milyen jó hangulatban és hatékonyan telnek a foglalkozások az Angloville nyelvi szigeten? Most itt a lehetőség, hogy a teljes program árának töredékéért egy napra betekintést kapjon az Angloville működésébe!

 

Reggel 8:30-ra megkérkezik a helyszínre, így már a bőséges reggelinél elkezdheti a társalgást az anyanyelvi mentorokkal. Ezután minden programunkon részt vesz, akárcsak a többi, az egész hetet nálunk töltő résztvevő. Ízelítőt kap az egyéni vagy páros beszédcentrikus órákból, a csapatban történő feladatmegoldásból, a gyakorlati kommunikációs szituációk gyakorlásából. Velünk tölti az ebédet, a vacsorát, este pedig részt vesz a játékos foglalkozáson és addig marad a kötetlen beszélgetésen, ameddig csak kedve tartja. A Try Angloville így több mint 12 óra nyelvi élményt biztosít, és személyesen győződhet meg róla, hogy érdemes hozzánk egy teljes hétre eljönni.

 

Jelentkezésnél válassza a “Try Angloville” opciót. Ezután egyeztetjük, hogy kiválasztott héten melyik napon van még szabad helyünk! Tegyen próbára minket, várjuk egy napra az Angloville-be!

 

Schlemmer Jakobina

Schlemmer Jakobina

ügyfélkapcsolati specialista

Tel: +36 30 255 4845

Email: [email protected]

Angloville Kft.

1095 Budapest

Soroksári út 48.

 

További irodák:

Angloville Lengyelország – Varsó, Kielce

Angloville Románia – Bukarest

Angloville Csehország – Prága

Kapcsolat

Üzenet küldése
Üzenet elküldve