Élő online angol tanulás – 5 népszerű platform

Jan 26, 2020

5 népszerű online angol tanulási platform

Az online angol tanulás egyre népszerűbb és nem véletlenül. A munka és a sok egyéb teendő mellett sokan keresnek rugalmas, a hétköznapokba könnyen beépíthető módot arra, hogy fejlesszék angol tudásukat. A különböző online nyelvtanuló platformok pedig lehetőséget adnak erre, akár otthonról, utazások közben, vagy az irodai kávészünetben.

 

Ebben a cikkben kifejezetten az élő beszéd gyakorlását, fejlesztését elősegítő online angol tanulási platformok közül veszünk sorra néhányat. Ezeken az online felületeken lehetőséged nyílik arra, hogy anyanyelviekkel gyakorolj, akár chat, akár élő videóbeszélgetés formájában. Ha mindennapokban nem sokszor találkozol angolszász emberekkel, nincs lehetőséget velük beszélgetni, egy ilyen platform ideális lehet, hogy szinten tartsd, vagy épp tovább fejleszd angol beszédkészségedet.

 

Ha szeretnél személyre szabottan tanulni online angolul, valódi anyanyelviekkel beszélgetve tekintsd meg programjainkat:

Nézzünk meg hát 5 népszerű online angol tanulási platformot!

 

1. Wespeke

A Wespeke  egy nyelvi „csereplatform”, angol mellett más nyelveket találsz itt. A platformon kötetlen chat, audio vagy video beszélgetésekre van lehetőség anyanyelviekkel. A Wespeke részben ingyenes, de vannak fizetős szolgáltatásai is.

 

2. Angloville Online
Az Angloville Online (Tutlo) platform online egyéni angol foglalkozásokat biztosít anyanyelvi tutorokkal minden korosztály számára. Előnye, hogy bárhol, bármikor használható, előzetes foglalás nélkül, az éppen online elérhető tanárokkal, böngészőben vagy mobil appon keresztül. A platform több száz beépített tematikát (óravázlatot) is tartalmaz, akár diák, akár felnőtt tanulók számára. A Tutlo fizetős platform.

 

3. speaking24.com

A Speaking24 egy anyanyelvi “piactér”, ahol saját adatok és skype elérhetőség megadása után lehet partnert választani chathez vagy videóbeszélgetéshez. A felületen több féle nyelv is elérhető. Bár kissé idejétmúlt a kinézete, előnye, hogy teljesen ingyenes.

 

4. Busuu

A Busuu () egy online nyelvtanuló platform több nyelvvel. Nem csak élő beszéd, de nyelvtani feladatok, szótanulás és anyanyelviekkel folytatott video chat is elérehető. Az ingyenes csomag csak szókártyákat tartlmaz, az élő beszélgetést tartlmazó csomag fizetős.

 

5. Speaky
A Speaky a világ különböző tájain található emberekkel teszi lehetővé az instant nyelvgyakorlást. Ezen a közösségi nyelvtanuló platformon az angol mellett más nyelvek is elérhetők chat vagy videóbeszélgetés formájában. A platform használata ingyenes, a tagok egymásnak segítenek.

Hasonló bejegyzések:
Folyékonyan angolul – mégis mennyiért?

Folyékonyan angolul – mégis mennyiért?

Ha összevetnéd az életed során eddig nyelvtanulásra költött pénzösszeget a jelenlegi nyelvtudásoddal, vajon elégedett lennél? Ha elölről kezdhetnéd, változtatnál valamin? Ha nem igazán vagy elégedett a nyelvtanulásban eddig elért eredményeiddel, és úgy érzed, a mérleg nyelve inkább a negatív tartományba billen, ne habozz, olvass tovább!

Tovább olvasom

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár