Hatékony angol nyelvtanulás online – 10 platform, amin otthonról tanulhatsz

Jun 9, 2020Online angol

Online angol nyelvtanulás – hatékony platformok

​Az Angloville-nél az élményalapú oktatást és tanulást részesítjük előnyben: legyen szó “élő”,  vagy akár online angol nyelvtanulásról. Szerencsére a legtöbb online angoltanulással foglalkozó weboldal és telefonos alkalmazás is az interaktivitásra és játékos angoltanulásra épül. Rengeteg nyelvtanulós platform közül válogathatsz az online térben, ezért olyanokat választottunk ki, amelyek segítségével az angol nyelvtanulás több részét is lefedjük: szókincsfejlesztés, szövegértés, játékos nyelvtan, személyre szabott tematikák, anyanyelvi mentorok a világ minden tájáról, hallott szöveg értelmezése.

Alább összegyűjtöttünk nektek néhány online angol nyelvtanulásra alkalmas weboldalt, telefonos applikációt és Youtube csatornát.

 

Ha szeretnél személyre szabottan, online angolul tanulni, valódi anyanyelviekkel beszélgetve, tekintsd meg online programjainkat:

Angloville Online

Az Angloville Online (Tutlo) platform online egyéni angol foglalkozásokat biztosít anyanyelvi tutorokkal minden korosztály számára. Az a jó benne, hogy bármikor és bárhol használhatod – nincs szükség időpontfoglalásra vagy előzetes egyeztetésre. Az anyanyelvi mentorok, akárcsak egy Angloville Nyelvi Szigeten, a világ minden tájáról várják a tanulni vágyókat. Te választhatod ki, hogy miről beszélgetnél, de több száz beépített óravázlat közül is válogathatsz. A platform böngészőben vagy mobil appon keresztül is használható, akár diák, akár felnőtt tanulók számára.

Weboldal: Angloville Online

 

Duolingo

A nyelvtanulós alkalmazás, amit ma már talán senkinek sem kell bemutatni, több millió felhasználó tanul nyelveket világszerte ezzel az alkalmazással. Személyre szabottan, szintekre osztva, játékosan tanulhatsz angolul – és még virtuális vállveregetést is szerezhetsz különféle jutalmak formájában. Tökéletes választás azoknak, akik az angoljukat nagyon kezdő szintről szeretnék fejleszteni.

Android

iOS 

Weboldal (asztali gépen is elérhető)

 

angol tanulas online tippek

 

Drops: Language Learning

Ha a szókincsed fejlesztenéd, akkor a Drops alkalmazást ajánljuk. Vizuális, kreatív, 5 perces játékok segítségével tanulhatsz új szavakat és kifejezéseket. Egyik érdekessége a kiterjesztett valóság használata – szerintünk nagyon izgalmas!

Android

iOS

Weboldal (asztali gépen is elérhető)

 

Mi a hatékony online angoltanulás titka? Olvasd el ezt a cikkünket:

Angoltanulás az online térben – tippek kezdőknek és újrakezdőknek >>

 

Xeropan

Egy magyar fejlesztésű nyelvtanulós alkalmazás, amely interaktív feladatokat kínál mindennapi témákban. Videós feladatokkal, játékokkal, élő kifejezésekkel és beszédgyakorlás lehetőségével segít az online angol nyelvtanulásban.

Android

iOS

Weboldal (asztali gépen is elérhető)

 

Babbel

A Duolingóhoz hasonlóan, ez az angoltanulós alkalmazás is az interaktív leckékre épít. A nagyon kezdő szinttől egészen a tematikus kurzusokig segít az angol tudásod fejlesztésében.

Android

iOS

Weboldal (asztali gépen is elérhető)

 

Learn English Listening Master

Kiváló alkalmazás, ha a hallás utáni értésed szeretnéd fejleszteni. Az online angol nyelvtanulás során is elengedhetetlen a beszédértés fejlesztése, itt pedig hétköznapi kifejezéseket is elsajátíthatsz.

Android

iOS

 

 

Memrise

Szótanulós app, ahol szintén interaktív memória játékok segítségével fejlesztheted a szókincsed. Rengeteg tematika és kurzus közül válogathatsz, és olyan kifejezéseket sajátíthatsz el, amelyekkel a mindennapokban is találkozol.

Android

iOS

Weboldal (asztali gépen is elérhető)

 

To Fluency vlog

Az a jó a videós tartalmakban, hogy akár a háttérben is hallgathatod, amíg valami mással foglalkozol. De Jack, a To Fluency videók készítője nem csak az igeidőket magyarázza el érthetően, hanem nagyon izgalmas videókat is gyárt különböző témákban. Ráadásul gyakorolhatod a brit akcentus megértését is!
Youtube csatorna 

 

Beelingu – The best for reading

Auditív típus vagy? Könnyen jegyzel meg új angol szavakat, ha hallod őket? Akkor ez a nyelvtanulós alkalmazás jól jöhet!

Android

iOS

 

BBC Learning English

Akár a nyelvtant szeretnéd tanulmányozni, a kiejtésedet fejlesztenéd, vagy a mindennapi beszélgetések során használt kifejezéseket megtanulni – ebben a telefonos alkalmazásban mindent megtalálsz.

Android

iOS

 

 

Hasonló bejegyzések:

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár