Az Angloville elhozta: Anglia már 180 kilométerre Debrecentől!

Jan 23, 2020

Tanulj angolul Budapest és Debrecen között!

Debrecenben laksz és szeretnéd az angol nyelvtudásodat hatékonyan fejleszteni? Sok nyelvtanfolyamot kipróbáltál már a városban de nem találtad meg a számodra megfelelő képzési formát? Akkor az Angloville nyelvi sziget bentlakásos programja neked való. Fejlesztheted a nyelvtudásod angol anyanyelvi környezetben, anélkül, hogy heteket illetve százezreket szánnál egy angliai utazásra.

 

Az Angloville nyelvi sziget nem egy hagyományos nyelvtanfolyam, hanem egy bentlakásos program, ahol angol anyanyelvű mentorok segítségével fejlesztheted nyelvtudásodat. A különböző angolszász országokból érkező mentorok segítségével egy hét alatt összesen több mint 70 órában tökéletesítheted angoltudásodat. A nap folyamán különböző foglalkozások során megismerheted az angolszász országok kultúráját, történelmét és nem utolsó sorban a résztvevők és mentorok személyiségét.

 

Az Angloville nyelvi sziget nem a hagyományos tanár-diák formában működik. Nincsenek tantermek és tankönyvek, hanem minden résztvevőre jut egy mentor. A foglalkozások alkalmával a nyelvi bemerítés módszertanát alkalmazva olyan eredményeket lehet elérni, amelyeket a hagyományos technikákat alkalmazva hosszas időbe telne és gyakran csak a legkitartóbb diákoknak sikerül elérnie.

Ha Debrecen környékén laksz, akkor az Angloville nyelvi sziget egyik kedvelt táborának helyszínéhez nem kell sokat utaznod. A Hatvan közelében található négycsillagos Fenyőharaszt Kastélyszálló ad otthont több programunknak az év során. Az odalátogatók a szálloda által nyújtott szolgáltatások (például wellness, bowling pálya) mellett élvezhetik a táj szépségét, a természet közelségét is. Találhatnál ennél motiválóbb környezetet az angoltanuláshoz? Gondolj csak bele, egy-egy foglalkozás során nyakatokba vehetitek a természetet és a fák között kalandozva sajátíthatod el a leghasznosabb angol kifejezéseket. Akár a foglalkozások között vagy a nap végén megmártózhatsz a kastély jakuzzijában vagy levezetheted az otthon felhalmozódott stresszt a szaunában.

 

Valószínűleg már sokszor szembesültél nyelvtanulás közben azzal a problémával, hogy a környezeted a saját anyanyelvedet beszéli. Ezt az akadályt szem előtt tartva a szervezők különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az Angloville nyelvi sziget programjain a résztvevők kizárólag az angol nyelvet használják. Ehhez tökéletes helyszínt biztosít a Debrecenhez közeli Fenyőharaszt Kastélyszálló, ahol a tanulni vágyók a külvilág zajától (ez esetben a magyar nyelvtől) távol tanulhatnak.

 

A Debrecentől 180 km-re található táborban mindenki a saját igényei szerint készülhet és itt az általa fontosnak vélt témákban mélyülhet el. Például ha egy résztvevőnk a marketing angol szaknyelvén javítana, akkor ezt érdemes előre jelezni, a jelentkezés során, és így az igénynek megfelelően kap tematikát.

 

Ha szeretnéd kipróbálni, mi van a hagyományos nyelvtanfolyamok világán túl, és a lehető leghatékonyabban tanulni angol anyanyelvi mentoroktól, akkor jelentkezz az Angloville nyelvi sziget Budapest és Debrecen között található programjára. Ne feledd: Anglia csupán 180 kilométerre van!

 

Ha szeretnél többet olvasni angol nyelvtanfolyam témában, nézd meg további blogbejegyzéseinket is.

Hasonló bejegyzések:

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár