Időpontok és helyszínek

Program időpontok

A 2019-es nyári szünetben három héten át szervezünk a 7-11 éves korosztály számára intenzív, bentlakásos anyanyelvi angol tábort.

Két hét során a programmal párhuzamosan Angloville Junior tábor is zajlik a helyszínen, így a nagyobb testvérrel egyszerre vehetnek részt a kicsik is. Július közepén pedig az Angloville Family tábor keretében szülőknek is lehetősége van csatlakozni az intenzív, élményalapú nyelvtanuláshoz.

A tábor időpont választás a fennmaradó helyek függvényében március 31-ig egyszer díjmentesen módosítható.

DátumKunsági MajorSarlóspuszta Club hotel
2019 Július
július 07-13
július 14-19
július 28-augusztus 03

Tábor helyszínek

Az Angloville Kids anyanyelvi angol gyerektáborok Magyarországon a Kunsági Majorban, Kerekegyháza térségében, és a Sarlóspuszta Club Hotelben, Tatárszentgyörgy közelében, az ország bármely pontjából könnyen megközelíthető helyen kerülnek megrendezésre.

Kunsági Major
Sarlóspuszta Club Hotel

Angloville Junior helyszín - Kunsági Major

A Kunsági Major Kecskemét közelében, Kerekegyháza szomszédságában fekszik, magját egy működő kunsági tanya adja, amely köré kényelmet és kikapcsolódást biztosító üdülő épült. A kültéri medence mellett, lehetőség van a tekepálya, foci, ping-pong, csocsó és lovaglás igénybe vételére. A majorban a gyerekek 4 ágyas, szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely egész területén wifi működik.

Angloville helyszín - Sarlóspuszta Club Hotel

A Sarlóspuszta Club Hotel a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található. A helyszínen az Angloville Family program keretében a gyerekkel együtt szülők is részt vehetnek egy felnőtteknek szervezett intenzív nyelvi programon. A szállodát hatalmas, 1600 hektáros park veszi körül, kiváló lehetőséget biztosítva a foglalkozások során egy-egy sétára. A hotel számos kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget biztosít, mint a lovaglás, quad, lövészet, íjászat, szauna, jacuzzi és kültéri medence. A szállodában minden résztvevő egyágyas elhelyezést kap, saját fürdőszobás, TV-vel, wifi-vel rendelkező, igényesen berendezett szobákban. www.sarlospuszta.huAz Angloville résztvevői számára elérhető:
  • kültéri medence, jacuzzi
  • jacuzzi
  • csocsó, biliárd, darts
  • finn és infraszanua
  • lovaglás
  • quad, kalandpark
 
JELENTKEZEM

Szeretnék részt venni az Angloville Kids anyanyelvi angol gyerektáborán, hogy magabiztosabban és folyékonyabban beszéljek angolul!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés