• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Időpontok és helyszínek

Program időpontok

A 2020-as nyári szünetben július és augusztus során szervezünk a 7-11 éves korosztály számára intenzív, bentlakásos anyanyelvi angol tábort.

A táborokban a Kids programmal párhuzamosan Angloville Junior tábor is zajlik a helyszínen, így a nagyobb testvérrel egyszerre vehetnek részt a kicsik is.

Ha már most szeretnél anyanyelviek társaságában angolozni, csatlakozz online képzésünkhöz!

 

KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁS >>

DátumKunsági Major
2020 Július
július 12-18
július 26-augusztus 01
2020 Augusztus
augusztus 02-08

Tábor helyszínek

Az Angloville Kids anyanyelvi angol gyerektáborok Magyarországon a Kunsági Majorban, Kerekegyháza térségében kerülnek megrendezésre.

Anyanyelvi angol tábor gyerekeknek helyszín

Kunsági Major

Angloville Junior helyszín - Kunsági Major

A Kunsági Major Kecskemét közelében, Kerekegyháza szomszédságában fekszik, magját egy működő kunsági tanya adja, amely köré kényelmet és kikapcsolódást biztosító üdülő épült. A kültéri medence mellett, lehetőség van a tekepálya, foci, ping-pong, csocsó és lovaglás igénybe vételére. A majorban a gyerekek 4 ágyas, szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely egész területén wifi működik.
JELENTKEZEM

Szeretnék részt venni az Angloville Kids anyanyelvi angol gyerektáborán, hogy magabiztosabban és folyékonyabban beszéljek angolul!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés