• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Angolszász módszer - élményalapú tanuás

Az Angloville Junior Weekend Club három elemből tevődik össze.

 1. Hétvégi workshopok: interaktív foglalkozások 4-5 fős csoportokban, anyanyelvi mentorokkal, képzett tanár vezetésével.
 2. Egyéni online órák: videó-beszélgetés alapú online gyakorlat anyanyelvi tanárral saját időbeosztás szerint a Tutlo platformon.
 3. Hétvégi webinarok: interaktív online, kiscsoportos hétvégi foglalkozások a tanár vezetésével.

A program három eleme együttesen biztosítja, hogy már fél év alatt látványos fejlődést érj el az angoltudásban, az angol nyelv gyakorlati használatában.

Hétvégi workshopok

Hétvégi angol beszédfejlesztő foglalkozásaink szombati alkalmain 9:30-tól 13:30-ig angol környezetben töltöd az időt. Az Angloville Junior Weekend Club egy napja így épül fel:

 • 9:30 – orientáció, ice-breakers: reggeli nyújtózás és jégtörők, ami alatt mindenki átáll magyarról az angolra, és minden alkalommal kicsit jobban megismeri a többieket. Ekkor kapsz meg mindent, amire a nap során szükséged lesz.
 • 10:00 – tematikus feladatok: a csapat megismerkedik a nap témájával, amely minden alkalommal más és más (pl. angolszász ünnepek, utazás, hobbik, stb.)
 • 11:00 – snack time: egy kis energia utánpótlás :).
 • 11:15 – fókuszált fejlesztés: a nap témájához kapcsolódó beszélgetés és interaktív workshop és játékos fejlesztő feladatok.
 • 12:30 – csapatmunka angolul: a csapatod kap egy izgalmas feladatot, amire közösen kell felészülnötök, hogy aztán az eredményt előadjátok a többiek előtt. Kitűnő alkalom, hogy legyőzd a lámpalázat, ha több ember előtt kell megszólalnod.
 • 13:20 – ismétlés, lezárás: átbeszéljük a nap során tanultakat, megbeszéljük a következő alkalom témáit, és te is visszajelzést adhatsz.

Egyéni online órák

A Tutlo online platform rugalmas módon segít a magabiztos angol beszédkészség megszerzésében és fenntartásában. Éppen ezért kombináltuk a Junior Weekend Club workshopjait az online beszédfejlesztéssel. A weben és mobil appon is elérhető Tutlo platformon mindig találsz online anyanenyelvi tutorokat, akikkel élő videó foglalkozások során dolgozhatod fel a kifejezetten a fiatal korosztály számára készített tematikát. A kurzus során heti két veszel részt egyéni órákon anyanyelvi tanárokkal a Tutlo platformon.

Online beszédfejlesztés

Anyanyelviek online:

Egyéni videó-órák anyanyelvi tutorokkal

100% gyakorlat:

Gyakorlati kommunikációs készségeket fejlesztése beszélgetések és szerepjátékok során

Bárhol, bármikor:

hétköznap 7 és 22 óra, hétvégén 12-18 óra között mindig találsz elérhető tutort előzetes időpontfoglalás nélkül

Intenzív foglalkozások:

a 20 perces foglalkozások biztosítják, hogy végig figyelni tudj és maximálisan koncentrált maradj

Hétvégi interaktív webinarok

A workshopokkal váltakozó módon a hétvégék egy részén online csoportos foglalkozás, vagyis interaktív webinar keretében gyakorolod a tanultakat. A csoportot vezető tanár ilyenkor egy interaktív online platformon vezeti a foglalkozást, melynek során ugyanúgy lehetőséged van beszélni, hozzászólni, fejlődni, mint a személyes workshopokon, de otthonod kényelméből, laptop vagy okostelefon segítségével.

anyanyelvi angol diákoknak

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok, helyszín, árak

JELENTKEZEM

Szeretnél részt venni az anyanyelvi angol workshop sorozatunkon? Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy a Szolgáltató, mint a nyelvi program szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés