• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Angolszász módszer - élményalapú tanuás

Az Angloville Junior Weekend Club három elemből tevődik össze.

 1. Hétvégi workshopok: interaktív foglalkozások 4-5 fős csoportokban, anyanyelvi mentorokkal, képzett tanár vezetésével.
 2. Egyéni online órák: videó-beszélgetés alapú online gyakorlat anyanyelvi tanárral saját időbeosztás szerint a Tutlo platformon.
 3. Hétvégi webinarok: interaktív online, kiscsoportos hétvégi foglalkozások a tanár vezetésével.

A program három eleme együttesen biztosítja, hogy már fél év alatt látványos fejlődést érj el az angoltudásban, az angol nyelv gyakorlati használatában.

Hétvégi workshopok

Hétvégi angol beszédfejlesztő foglalkozásaink szombati alkalmain 9:30-tól 13:30-ig angol környezetben töltöd az időt. Az Angloville Junior Weekend Club egy napja így épül fel:

 • 9:30 – orientáció, ice-breakers: reggeli nyújtózás és jégtörők, ami alatt mindenki átáll magyarról az angolra, és minden alkalommal kicsit jobban megismeri a többieket. Ekkor kapsz meg mindent, amire a nap során szükséged lesz.
 • 10:00 – tematikus feladatok: a csapat megismerkedik a nap témájával, amely minden alkalommal más és más (pl. angolszász ünnepek, utazás, hobbik, stb.)
 • 11:00 – snack time: egy kis energia utánpótlás :).
 • 11:15 – fókuszált fejlesztés: a nap témájához kapcsolódó beszélgetés és interaktív workshop és játékos fejlesztő feladatok.
 • 12:30 – csapatmunka angolul: a csapatod kap egy izgalmas feladatot, amire közösen kell felészülnötök, hogy aztán az eredményt előadjátok a többiek előtt. Kitűnő alkalom, hogy legyőzd a lámpalázat, ha több ember előtt kell megszólalnod.
 • 13:20 – ismétlés, lezárás: átbeszéljük a nap során tanultakat, megbeszéljük a következő alkalom témáit, és te is visszajelzést adhatsz.

Egyéni online órák

A Tutlo online platform rugalmas módon segít a magabiztos angol beszédkészség megszerzésében és fenntartásában. Éppen ezért kombináltuk a Junior Weekend Club workshopjait az online beszédfejlesztéssel. A weben és mobil appon is elérhető Tutlo platformon mindig találsz online anyanenyelvi tutorokat, akikkel élő videó foglalkozások során dolgozhatod fel a kifejezetten a fiatal korosztály számára készített tematikát. A kurzus során heti két veszel részt egyéni órákon anyanyelvi tanárokkal a Tutlo platformon.

Online beszédfejlesztés

Anyanyelviek online:

Egyéni videó-órák anyanyelvi tutorokkal

100% gyakorlat:

Gyakorlati kommunikációs készségeket fejlesztése beszélgetések és szerepjátékok során

Bárhol, bármikor:

hétköznap 7 és 22 óra, hétvégén 12-18 óra között mindig találsz elérhető tutort előzetes időpontfoglalás nélkül

Intenzív foglalkozások:

a 20 perces foglalkozások biztosítják, hogy végig figyelni tudj és maximálisan koncentrált maradj

Hétvégi interaktív webinarok

A workshopokkal váltakozó módon a hétvégék egy részén online csoportos foglalkozás, vagyis interaktív webinar keretében gyakorolod a tanultakat. A csoportot vezető tanár ilyenkor egy interaktív online platformon vezeti a foglalkozást, melynek során ugyanúgy lehetőséged van beszélni, hozzászólni, fejlődni, mint a személyes workshopokon, de otthonod kényelméből, laptop vagy okostelefon segítségével.

anyanyelvi angol diákoknak

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok, helyszín, árak

JELENTKEZEM

Szeretnél részt venni az anyanyelvi angol workshop sorozatunkon? Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés