• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Anyanyelvi angol kurzus gyerekeknek

A valódi anyanyelvi angol élménye a tanév közben is elérhető az Angloville Junior Weekend Club kurzusán! Játékos, kreatív, élményalapú nyelvtanulás 10-14 éves diákok számára anyanyelvi mentorokkal az egész tanév alatt.

Fejleszd nyelvtudásod, találd meg az angol hangod!

Látványos fejlődés már egy félév után, melynek során a hétvégi nyelvi workshopokat tanárok és anyanyelvi tutorok által tartott foglalkozások egészítik ki, így biztosítva a folyamatos fejlődését, az állandó kapcsolatot az angol nyelvvel.

Ha idősebbek számára keresel tanulási lehetőséget,  nézd meg 14-19 éveseknek szóló Junior Weekend Academy programunkat, melyen külön hangsúlyt kap a nyelvvizsgára, külföldi továbbtanulásra való felkészülés is.

Anyanyelvi angol gyerekeknek - program módszertan

Az Angloville Junior Weekend Club nem sokban hasonlít egy iskolai angolórához, vagy egy nyelviskolához. Itt nem tankönyvek felett görnyedsz, nem nyelvtannal, szótárazással és mesterkélt párbeszédek gyakorlásával töltöd az időd. Hétvégi workshopjainkon a nyári anyanyelvi angol táborokban megszokott módszertannal fogsz találkozni, és ugyanez igaz az anyanyelvi tanárokkal zajló online beszédfejlesztésre is. De mit is jelent ez?

100% gyakorlati foglalkozások

Aktív angol kommunikáció az egész idő alatt, amit az inspiráló társaság és a feladatok sokszínűsége tesz természetessé. A feladatok az angol nyelv gyakorlati használatát erősítik, valós szituációkra alapulnak.

anyanyelvi mentorok

A kiscsoportos foglalkozások során angolszász (pl. brit, amerikai, ausztrál) mentorok segítik a munkádat. Ezért természetes, hogy mindenki végig angolul kommunikál. A képzett magyar anyanyelvű angoltanár pedig biztosítja, hogy az alapszintű tudás se jelentsen problémát.

inspiráló, kreatív feladatok

Tervezz meg egy új országot, próbáld ki az amerikai fiatalok által leginkább kedvelt vetélkedőket, mesélj a magyar szokásokról az anyanyelvieknek - ez mind abban segít, hogy sok témában ki tudd magad fejezni angolul. Nálunk biztosan nem egy unalmas angolórán érzed majd magad.

csapatmunka készségek fejlesztése

Workshopjainkon szinte mindig 4-5 fős csapatban dolgozol, miközben az anyanyelvi mentor vagy az angoltanár segít a munkában. Ennek köszönhetően hamar hozzászoksz, hogyan tudsz csapatban is hatékonyan kommunikálni angolul.

intenzív, koncentrált fejlődés

A hétvégi wokshopokon fél napon át csak angolul beszélsz, így maximális intenzitással fejlődsz. A workshopok közötti időben online fejleszted magad heti legalább 2 alkalommal: anyanyelvi tanárok által tartott élő egyéni órákon a Tutlo online beszédfejlesztő platformon, valamint hétvégi interaktív hétvégi webinárjainkon.

Kérdésed van? Hívj minket vagy írj nekünk most!

+3630 255 4845

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve

Anyanyelvi angol gyerekeknek - a program felépítése

Az Angloville Junior Weekend Club három elemből tevődik össze.

  1. Hétvégi workshopok: ezek során a szóbeli kommunikációs gyakorlat, az interaktív foglalkozások 4-5 fős csoportokban zajlanak, melyek kialakításánál ügyelünk a diákok szintjére. E foglalkozások intenzív módon fejlesztik a beszédkészséget, az alapvető nyelvtani készségeket és az általános nyelvtudást. A fejlődést a workhsopot vezető angoltanár és az anyanyelvi mentorok együttesen segítik.
  2. Egyéni online órák: a kurzus során végig, heti 2 alkalommal biztosítják a folyamatos fejlődést, anyanyelvi tanárral folytatott egyéni videó-beszélgetések keretében a Tutlo platformon. A tutorokkal a korosztályod számára kidolgozott, több szinten elérhető tematika szerint tudsz haladni.
  3. Hétvégi webinarok: online, kiscsoportos foglalkozások, melyen a csoport tagjai a tanár vezetésével együtt vesznek részt. Az online foglalkozások célja a tanultak gyakorlása, elmélyítése, a felmerülő kérdések tisztázása.

A program három eleme együttesen biztosítja, hogy már fél év alatt látványos fejlődést érj el az angoltudásban, az angol nyelv gyakorlati használatában.

Hogyan válassz programot?

Az Angloville Junior Weekend Club mellett a magasabb szintet elért, idősebb korcsoport számára külön programot szervezünk, ez Junior Weekend Academy.

Alább összefoglaltuk a két program lényeges elemeit, hogy kiválaszthasd a számodra leginkább megfelelőt.

Junior Weekend Club

Junior Weekend Academy

Nyelvi szint

Alaptól alsó-középszintig

Alsó-középszinttől haladóig

Ajánlott korcsoport

10-14 év

14-19 év

Fejlesztés fókusza

Folyékony beszédkészség elsajátítása

Bátorság, magabiztosság elérése

Szókincs fejlesztése

Választékos, folyékony kifejezőkészség

Felkészülés külföldi továbbtanulásra

Előadó és meggyőzőkészség

Módszer

Kiscsoportos foglalkozások

Kreatív csapatmunka

Beszélgetés anyanyelviekkel

Játékos feladatok

Online beszédfejlesztés anyanyelvi tanárokkal

Tematikus feladatok kis csoportban

Beszélgetés, vita, érvelés anyanyelviekkel

Szituációs játékok, prezentáció

Otthoni önálló készülés

Online beszédfejlesztés anyanyelvi tanárokkal

Anyanyelvi angol gyerekeknek - további tudnivalók

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Módszer     Időpontok, helyszín, árak

JELENTKEZEM

Szeretnél részt venni az anyanyelvi angol kurzuson? Kipróbálnád az első alkalmat kedvezményesen?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés