• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Anyanyelvi angol kurzus gyerekeknek

A valódi anyanyelvi angol élménye a tanév közben is elérhető az Angloville Junior Weekend Club hétvégi workshop-sorozatán! Játékos, kreatív, élményalapú nyelvtanulás 12-18 évesek számára anyanyelvi mentorokkal az egész tanév alatt, a nyári szünetig.

Fejleszd nyelvtudásod, találd meg az angol hangod!

Látványos fejlődés már egy félév után, melynek során a hétvégi nyelvi workshopokat heti 2 online beszédfejlesztő órával egészítjük ki, így biztosítva a folyamatos fejlődését, az állandó kapcsolatot az angol nyelvvel.

Anyanyelvi angol gyerekeknek - program módszertan

Az Angloville Junior Weekend Club nem sokban hasonlít egy iskolai angolórához, vagy egy nyelviskolához. Itt nem tankönyvek felett görnyedsz, nem nyelvtannal, szótárazással és mesterkélt párbeszédek gyakorlásával töltöd az időd. Hétvégi workshopjainkon a nyári anyanyelvi angol táborokban megszokott módszertannal fogsz találkozni, és ugyanez igaz a workshopokat kiegészítő online beszédfejlesztésre is. De mit is jelent ez?

100% gyakorlati foglalkozások

anyanyelvi mentorok

inspiráló, kreatív feladatok

csapatmunka készségek fejlesztése

intenzív, koncentrált fejlődés

Kérdésed van? Hívj minket vagy írj nekünk most!

+3630 255 4845

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve

100% gyakorlati foglalkozások:

Nálunk az egész időt aktív angol kommunikációval töltöd, vagyis tényleg beszélni fogsz! Elsőre ez sokaknak nehéz, nem mernek megszólalni, görcsösek, félnek, de hamar rájönnek, hogy az inspiráló társaság, a feladatok sokszínűsége természetessé teszi az angol használatát. A feladatok az angol nyelv gyakorlati használatát erősítik, valós szituációkra alapulnak.

Anyanyelvi mentorok:

Ismerd meg az angolszász kultúrát első kézből, anyanyelvi mentorainktól. Minden 4 diákra jut egy amerikai, brit, ír, vagy éppen ausztrál mentor, akik minden foglalkozáson részt vesznek. Így lesz természetes, hogy a nálunk töltött nap alatt mindenki végig angolul kommunikál. Fiatal mentoraink mellett magyar anyanyelvű angoltanár is segíti a munkát, a folyamatos fejlődést.

Inspiráló, kreatív feladatok:

Engedd szabadjára a kreativitásod! A foglalkozásokon mindenkinek lehet jó ötlete, a lényeg, hogy jól érezd magad. Tervezz meg egy új országot, próbáld ki az amerikai fiatalok által leginkább kedvelt vetélkedőket, mesélj a magyar kultúráról az anyanyelvieknek – ez mind-mind abban segít, hogy sok témában ki tudd magad fejezni angolul. Minden foglalkozásunk játékos, így biztosan nem egy unalmas angolórán érzed majd magad.

Csapatmunka készségek fejlesztése:

A magyar iskolarendszerben még mindig az egyéni teljesítmény a legfontosabb, kevés hangsúlyt fektetnek a csapatmunkára. Pedig az angolszász országokban ez olyan alapvető képesség, amit már kisiskolás kortól oktatnak. Akár külföldön szeretnél továbbtanulni, akár nemzetközi környezetben dolgozni később, fontos, hogy csapatban is akadálytalanul tudj angolul kommunikálni. Workshopjainkon szinte mindig 4-5 fős csapatban dolgozol, más diákokkal és 1-2 anyanyelvi mentorral együtt.

Intenzív, koncentrált fejlődés:

A nyelvtanulás hatékonyságát két fontos tényező befolyásolja: mennyire rendszeresen foglalkozol a nyelvvel, és amikor foglalkozol vele, mennyire intenzíven? Az Angloville Junior Weekend Club során a hétvégi alkalmakon fél napon át csak angolul beszélsz, anyanyelviek társaságában töltöd az időt, így maximális intenzitással fejlődsz. A hétvégi alkalmak közötti hetekben pedig rendszeresen, heti 2 alkalommal fejleszted tovább magad anyanyelvi tutorok segítségével a Tutlo online beszédfejlesztő platformon, videó-beszélgetések során.

Anyanyelvi angol gyerekeknek - a program felépítése

Az Angloville Junior Weekend Club két elemből tevődik össze.

A hétvégi workshopok során a szóbeli kommunikációs gyakorlat, az interaktív foglalkozások 4-5 fős csoportokban zajlanak, melyek kialakításánál ügyelünk a diákok szintjére. E foglalkozások intenzív módon fejlesztik a beszédkészséget és az általános nyelvtudást. Az anyanyelvi mentorok mellett egy anyanyelvi program koordinátor és egy angoltanár segíti a fejlődésedet.

A rendszeres egyéni online órák a hétvégi alkalmak között, heti 2 alkalommal biztosítják a folyamatos fejlődés, anyanyelvi tutorral folytatott egyéni videó-beszélgetések során a Tutlo platformon. A tutorokkal a korosztályod számára kidolgozott, több szinten elérhető tematika szerint tudsz haladni.

A program két eleme együttesen biztosítja, hogy már fél év alatt látványos fejlődést érj el az angoltudásban, az angol nyelv gyakorlati használatában.

A hétvégi workshopok

Hétvégi angol beszédfejlesztő foglalkozásaink szombati alkalmain 9:30-tól 13:30-ig angol környezetben töltöd az időt. Az Angloville Junior Weekend Club egy napja így épül fel:

 • 9:30 – orientáció, ice-breakers: reggeli nyújtózás és jégtörők, ami alatt megismerkedsz a workshopot vezető anyanyelviekkel, mindenki beszámol az elmúlt 2-3 hetéről, arról, mi volt a legérdekesebb vagy éppen a legnagyobb kihívást jelentő a Tutlo platformon. Ekkor kapsz meg mindent amire a nap során szükséged lesz.
 • 10:00 – tematikus csapatmunka/prezentációs felkészítés: a csapat egyik fele megismerkedik a nap témájával, míg a másik fele egyéni prezentációján dolgozik.
 • 11:00 – snack time: egy ki energia utánpótlás :).
 • 11:15 – fókuszált fejlesztés: a nap témájához kapcsolódó beszélgetés és interaktív workshop, munka az önálló prezentáción, és játékos fejlesztő feladatok.
 • 12:30 – csapatmunka angolul: a csapatod kap egy izgalmas feladatot, amire közösen kell felészülnötök, hogy aztán az eredményt előadjátok a többiek előtt. Kitűnő alkalom, hogy legyőzd a lámpalázat, ha több ember előtt kell magabiztosan megszólalnod.
 • 13:20 – ismétlés, lezárás: átbeszéljük a nap során tanultakat, megbeszéljük a következő alkalom témáit, és te is visszajelzést adhatsz a tanároknak és mentoroknak.

Egyéni online órák

A Tutlo online platform rugalmas módon segít a magabiztos angol beszédkészség megszerzésében és fenntartásában. Éppen ezért kombináltuk a Junior Weekend Club workshopjait az online beszédfejlesztéssel. A weben és mobil appon is elérhető Tutlo platformon mindig találsz online anyanenyelvi tutorokat, akikkel élő videó foglalkozások során dolgozhatod fel a kifejezetten a fiatal korosztály számára készített tematikát. Egy félév során 36 Tutlo foglalkozáson veszel részt, vagyis heti két alkalommal egyéni órákat kapsz anyanyelvi tanároktól.

Online beszédfejlesztés

Anyanyelviek online:

Egyéni videó-órák anyanyelvi tutorokkal

100% gyakorlat:

Gyakorlati kommunikációs készségeket fejlesztése beszélgetések és szerepjátékok során

Bárhol, bármikor:

9 és 22 óra mindig találsz elérhető tutort előzetes időpontfoglalás nélkül

Intenzív foglalkozások:

Tanulj napi 20 percben heti több alkalommal, hogy maximálisan koncentrált maradj!

Anyanyelvi angol gyerekeknek - további tudnivalók

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok, helyszín, árak

JELENTKEZEM

Szeretnél részt venni a szombati anyanyelvi angol workshopokon? Kipróbálnád az első alkalmat kedvezményesen?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy a Szolgáltató, mint a nyelvi program szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés