Anyanyelvi angol kurzus gyerekeknek

A valódi anyanyelvi angol élménye a tanév közben is elérhető az Angloville Junior Weekend Club kurzusán! Játékos, kreatív, élményalapú nyelvtanulás 10-14 éves diákok számára anyanyelvi mentorokkal az egész tanév alatt.

Fejleszd nyelvtudásod, találd meg az angol hangod!

Látványos fejlődés már egy félév után, melynek során a hétvégi nyelvi workshopokat tanárok és anyanyelvi tutorok által tartott foglalkozások egészítik ki, így biztosítva a folyamatos fejlődését, az állandó kapcsolatot az angol nyelvvel.

Junior Weekend Club programunk mellett a magasabb szintet elért, elsősorban felső tagozatos diákok számára elindítottuk Junior Weekend Academy prgogramunkat is. E haladó kurzus során külön hangsúlyt kap a nyelvvizsgára, külföldi továbbtanulásra való felkészülés is.

Nyílt nap diákoknak és szülőknek

Anyanyelvi angol gyerekeknek - program módszertan

Az Angloville Junior Weekend Club nem sokban hasonlít egy iskolai angolórához, vagy egy nyelviskolához. Itt nem tankönyvek felett görnyedsz, nem nyelvtannal, szótárazással és mesterkélt párbeszédek gyakorlásával töltöd az időd. Hétvégi workshopjainkon a nyári anyanyelvi angol táborokban megszokott módszertannal fogsz találkozni, és ugyanez igaz az anyanyelvi tanárokkal zajló online beszédfejlesztésre is. De mit is jelent ez?

100% gyakorlati foglalkozások

anyanyelvi mentorok

inspiráló, kreatív feladatok

csapatmunka készségek fejlesztése

intenzív, koncentrált fejlődés

Kérdésed van? Hívj minket vagy írj nekünk most!

+3630 255 4845

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve

100% gyakorlati foglalkozások:

Nálunk az egész időt aktív angol kommunikációval töltöd, vagyis tényleg beszélni fogsz! Elsőre ez sokaknak nehéz, nem mernek megszólalni, görcsösek, félnek, de hamar rájönnek, hogy az inspiráló társaság, a feladatok sokszínűsége természetessé teszi az angol használatát. A feladatok az angol nyelv gyakorlati használatát erősítik, valós szituációkra alapulnak.

Anyanyelvi mentorok:

Ismerd meg az angolszász kultúrát első kézből, anyanyelviek segítségével. A kiscsoportos foglalkozások során angolszász (pl. brit, amerikai, ausztrál) mentorok segítik a munkádat. Így lesz természetes, hogy a nálunk töltött nap alatt mindenki végig angolul kommunikál. Az anyanyelviek mellett képzett magyar anyanyelvű angoltanár is segíti a munkát, így akár az alapszintű tudás sem jelent problémát.

Inspiráló, kreatív feladatok:

Engedd szabadjára a kreativitásod! A foglalkozásokon mindenkinek lehet jó ötlete, a lényeg, hogy jól érezd magad. Tervezz meg egy új országot, próbáld ki az amerikai fiatalok által leginkább kedvelt vetélkedőket, mesélj a magyar kultúráról az anyanyelvieknek – ez mind-mind abban segít, hogy sok témában ki tudd magad fejezni angolul. Minden foglalkozásunk játékos, így biztosan nem egy unalmas angolórán érzed majd magad.

Csapatmunka készségek fejlesztése:

A magyar iskolarendszerben még mindig az egyéni teljesítmény a legfontosabb, kevés hangsúlyt fektetnek a csapatmunkára. Pedig az angolszász országokban ez olyan alapvető képesség, amit már kisiskolás kortól oktatnak. Workshopjainkon szinte mindig 4-5 fős csapatban dolgozol, miközben az anyanyelvi mentor vagy az angoltanár segít a munkában. Ennek köszönhetően hamar hozzászoksz, hogyan tudsz csapatban is hatékonyan kommunikálni angolul.

Intenzív, koncentrált fejlődés:

A nyelvtanulás hatékonyságát két fontos tényező befolyásolja: mennyire rendszeresen foglalkozol a nyelvvel, és amikor foglalkozol vele, mennyire intenzíven? Az Angloville Junior Weekend Club során a hétvégi alkalmakon fél napon át csak angolul beszélsz, anyanyelviek társaságában töltöd az időt, így maximális intenzitással fejlődsz. Az oktatási központunkban tartott workshopok közötti időben online fejleszted magad heti legalább 2 alkalommal anyanyelvi tanárok segítségével a Tutlo online beszédfejlesztő platformon, egyéni, videó-alapú foglalkozások során, valamint hétvégi webes foglalkozásokon.

Anyanyelvi angol gyerekeknek - a program felépítése

Az Angloville Junior Weekend Club három elemből tevődik össze.

 1. Hétvégi workshopok: ezek során a szóbeli kommunikációs gyakorlat, az interaktív foglalkozások 4-5 fős csoportokban zajlanak, melyek kialakításánál ügyelünk a diákok szintjére. E foglalkozások intenzív módon fejlesztik a beszédkészséget, az alapvető nyelvtani készségeket és az általános nyelvtudást. A fejlődést a workhsopot vezető angoltanár és az anyanyelvi mentorok együttesen segítik.
 2. Egyéni online órák: a kurzus során végig, heti 2 alkalommal biztosítják a folyamatos fejlődést, anyanyelvi tanárral folytatott egyéni videó-beszélgetések keretében a Tutlo platformon. A tutorokkal a korosztályod számára kidolgozott, több szinten elérhető tematika szerint tudsz haladni.
 3. Hétvégi webinarok: online, kiscsoportos foglalkozások, melyen a csoport tagjai a tanár vezetésével együtt vesznek részt. Az online foglalkozások célja a tanultak gyakorlása, elmélyítése, a felmerülő kérdések tisztázása.

A program három eleme együttesen biztosítja, hogy már fél év alatt látványos fejlődést érj el az angoltudásban, az angol nyelv gyakorlati használatában.

A hétvégi workshopok

Hétvégi angol beszédfejlesztő foglalkozásaink szombati alkalmain 9:30-tól 13:30-ig angol környezetben töltöd az időt. Az Angloville Junior Weekend Club egy napja így épül fel:

 • 9:30 – orientáció, ice-breakers: reggeli nyújtózás és jégtörők, ami alatt mindenki átáll magyarról az angolra, és minden alkalommal kicsit jobban megismeri a többieket. Ekkor kapsz meg mindent, amire a nap során szükséged lesz.
 • 10:00 – tematikus feladatok: a csapat megismerkedik a nap témájával, amely minden alkalommal más és más (pl. angolszász ünnepek, utazás, hobbik, stb.)
 • 11:00 – snack time: egy kis energia utánpótlás :).
 • 11:15 – fókuszált fejlesztés: a nap témájához kapcsolódó beszélgetés és interaktív workshop és játékos fejlesztő feladatok.
 • 12:30 – csapatmunka angolul: a csapatod kap egy izgalmas feladatot, amire közösen kell felészülnötök, hogy aztán az eredményt előadjátok a többiek előtt. Kitűnő alkalom, hogy legyőzd a lámpalázat, ha több ember előtt kell megszólalnod.
 • 13:20 – ismétlés, lezárás: átbeszéljük a nap során tanultakat, megbeszéljük a következő alkalom témáit, és te is visszajelzést adhatsz.

Egyéni online órák

A Tutlo online platform rugalmas módon segít a magabiztos angol beszédkészség megszerzésében és fenntartásában. Éppen ezért kombináltuk a Junior Weekend Club workshopjait az online beszédfejlesztéssel. A weben és mobil appon is elérhető Tutlo platformon mindig találsz online anyanenyelvi tutorokat, akikkel élő videó foglalkozások során dolgozhatod fel a kifejezetten a fiatal korosztály számára készített tematikát. A kurzus során heti két veszel részt egyéni órákon anyanyelvi tanárokkal a Tutlo platformon.

Online beszédfejlesztés

Anyanyelviek online:

Egyéni videó-órák anyanyelvi tutorokkal

100% gyakorlat:

Gyakorlati kommunikációs készségeket fejlesztése beszélgetések és szerepjátékok során

Bárhol, bármikor:

hétköznap 7 és 22 óra, hétvégén 12-18 óra között mindig találsz elérhető tutort előzetes időpontfoglalás nélkül

Intenzív foglalkozások:

a 20 perces foglalkozások biztosítják, hogy végig figyelni tudj és maximálisan koncentrált maradj

Hétvégi webinarok

A workshopokkal váltakozó módon a hétvégék egy részén online csoportos foglalkozás, vagyis interaktív webinar keretében gyakorolod a tanultakat. A csoportot vezető tanár ilyenkor egy interaktív online platformon vezeti a foglalkozást, melynek során ugyanúgy lehetőséged van beszélni, hozzászólni, fejlődni, mint a személyes workshopokon, de otthonod kényelméből, laptop vagy okostelefon segítségével.

anyanyelvi angol diákoknak

Hogyan válassz programot?

Az Angloville Junior Weekend Club mellett a magasabb szintet elért, idősebb korcsoport számára külön programot szervezünk, ez Junior Weekend Academy.

Alább összefoglaltuk a két program lényeges elemeit, hogy kiválaszthasd a számodra leginkább megfelelőt.

Junior Weekend Club

Junior Weekend Academy

Nyelvi szint

Alaptól alsó-középszintig

Alsó-középszinttől haladóig

Ajánlott korcsoport

10-14 év

14-19 év

Fejlesztés fókusza

Folyékony beszédkészség elsajátítása

Bátorság, magabiztosság elérése

Szókincs fejlesztése

Választékos, folyékony kifejezőkészség

Felkészülés külföldi továbbtanulásra

Előadó és meggyőzőkészség

Módszer

Kiscsoportos foglalkozások

Kreatív csapatmunka

Beszélgetés anyanyelviekkel

Játékos feladatok

Online beszédfejlesztés anyanyelvi tanárokkal

Tematikus feladatok kis csoportban

Beszélgetés, vita, érvelés anyanyelviekkel

Szituációs játékok, prezentáció

Otthoni önálló készülés

Online beszédfejlesztés anyanyelvi tanárokkal

Anyanyelvi angol gyerekeknek - további tudnivalók

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok, helyszín, árak

JELENTKEZEM

Szeretnél részt venni az anyanyelvi angol kurzuson? Kipróbálnád az első alkalmat kedvezményesen?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy a Szolgáltató, mint a nyelvi program szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés