• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Élvezetes tanulás angolszász módszerrel

Az Angloville Junior Weekend Academy három elemből tevődik össze:

 1. Hétvégi workshopok, melyek során a beszédközpontú foglalkozások 4-5 fős csoportokban zajlanak, melyek kialakításánál ügyelünk a diákok szintjére.
 2. Egyéni online órák: a kurzus során folyamatosan, heti 2 alkalommal biztosítják a az anyanyelvi tanárral folytatott egyéni fejlesztést a Tutlo nyelvi platformon elérhető élő videó-alapú foglalkozások keretében.
 3. Hétvégi webinarok: interaktív online foglalkozások melyen a csoport tagjai a tanár vezetésével együtt vesznek részt.

A program három eleme együttesen biztosítja, hogy már fél év alatt látványos fejlődést érj el a nyelvtudás és az angol kommunikációs készségek terén.

Hétvégi workshopok

Hétvégi angol foglalkozásaink szombati alkalmain 9:30-tól 13:30-ig angol környezetben töltöd az időt. Az Angloville Junior Weekend Academy egy napja vázlatosan így épül fel:

 • 9:30 – orientáció, ice-breakers: reggeli felfrissülés és jégtörők, ami alatt mindenki átáll magyarról az angolra, és minden alkalommal kicsit jobban megismeri a többieket. Ekkor kapod meg a nap során szükséges anyagokat is.
 • 10:00 – tematikus “speaking session”: a csapat megismerkedik a nap témájával, amely minden alkalommal más és más (pl. utazás külföldön, felvételi interjú, stb.). A témát az anyanyelviekkel közösen beszélitek meg, kitérve az új szavakra, kifejezésekre.
 • 11:00 – snack time: egy kis energia utánpótlás :).
 • 11:15 – fókuszált fejlesztés: a nap témájához kapcsolódó szituációs játék, gyakorlati fejlesztő feladatok, nyelvtani vagy szókincsfejlesztő játék
 • 12:30 – academic skills: a csapatod kap egy izgalmas feladatot, amire közösen kell felkészülnötök, hogy aztán az eredményt mások előtt prezentáljátok vagy álláspontotokat megvédjétek.
 • 13:20 – ismétlés, lezárás: átismételjük a nap során tanultakat, megbeszéljük az otthoni feladatot a következő alkalomra, valamint te is visszajelzést adhatsz nekünk.
Angol tábor külföldön fiataloknak

Egyéni online órák

A Tutlo online platform rugalmas módon segít a magabiztos angol beszédkészség megszerzésében és fenntartásában. Éppen ezért része a Junior Weekend Academy kurzusnak az online beszédfejlesztés. A weben és mobil appon is elérhető Tutlo platformon mindig találsz online anyanenyelvi tutorokat, akikkel élő videó foglalkozások során dolgozhatod fel a kifejezetten a fiatal korosztály számára készített tematikát. A kurzus során heti két alkalommal, előzetes foglalás nélkül vehetsz egyéni órákat anyanyelvi tanároktól.

Online beszédfejlesztés

Anyanyelviek online:

Egyéni videó-órák anyanyelvi tanárokkal

100% gyakorlat:

Gyakorlati kommunikációs készségek fejlesztése beszélgetések és szerepjátékok során

Bárhol, bármikor:

hétköznap 7 és 22 óra, hétvégén 12-18 óra között mindig találsz elérhető tutort előzetes időpontfoglalás nélkül

Intenzív foglalkozások:

a 20 perces foglalkozások biztosítják, hogy végig figyelni tudj és maximálisan koncentrált maradj

Interaktív hétvégi webinarok

A workshopokkal váltakozó módon a hétvégék egy részén online csoportos foglalkozás, vagyis webinar keretében gyakorolod a tanultakat. A csoportot vezető tanár ilyenkor egy interaktív online platformon vezeti a foglalkozást, melynek során ugyanúgy lehetőséged van beszélni, hozzászólni, fejlődni, mint a személyes workshopokon, de otthonod kényelméből.

anyanyelvi angol diákoknak

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok, helyszín, árak

JELENTKEZEM

Szeretnél részt venni az anyanyelvi angol workshop sorozatunkon? Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés