• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Élvezetes tanulás angolszász módszerrel

Az Angloville Junior Weekend Academy három elemből tevődik össze:

 1. Hétvégi workshopok, melyek során a beszédközpontú foglalkozások 4-5 fős csoportokban zajlanak, melyek kialakításánál ügyelünk a diákok szintjére.
 2. Egyéni online órák: a kurzus során folyamatosan, heti 2 alkalommal biztosítják a az anyanyelvi tanárral folytatott egyéni fejlesztést a Tutlo nyelvi platformon elérhető élő videó-alapú foglalkozások keretében.
 3. Hétvégi webinarok: interaktív online foglalkozások melyen a csoport tagjai a tanár vezetésével együtt vesznek részt.

A program három eleme együttesen biztosítja, hogy már fél év alatt látványos fejlődést érj el a nyelvtudás és az angol kommunikációs készségek terén.

Hétvégi workshopok

Hétvégi angol foglalkozásaink szombati alkalmain 9:30-tól 13:30-ig angol környezetben töltöd az időt. Az Angloville Junior Weekend Academy egy napja vázlatosan így épül fel:

 • 9:30 – orientáció, ice-breakers: reggeli felfrissülés és jégtörők, ami alatt mindenki átáll magyarról az angolra, és minden alkalommal kicsit jobban megismeri a többieket. Ekkor kapod meg a nap során szükséges anyagokat is.
 • 10:00 – tematikus “speaking session”: a csapat megismerkedik a nap témájával, amely minden alkalommal más és más (pl. utazás külföldön, felvételi interjú, stb.). A témát az anyanyelviekkel közösen beszélitek meg, kitérve az új szavakra, kifejezésekre.
 • 11:00 – snack time: egy kis energia utánpótlás :).
 • 11:15 – fókuszált fejlesztés: a nap témájához kapcsolódó szituációs játék, gyakorlati fejlesztő feladatok, nyelvtani vagy szókincsfejlesztő játék
 • 12:30 – academic skills: a csapatod kap egy izgalmas feladatot, amire közösen kell felkészülnötök, hogy aztán az eredményt mások előtt prezentáljátok vagy álláspontotokat megvédjétek.
 • 13:20 – ismétlés, lezárás: átismételjük a nap során tanultakat, megbeszéljük az otthoni feladatot a következő alkalomra, valamint te is visszajelzést adhatsz nekünk.
Angol tábor külföldön fiataloknak

Egyéni online órák

A Tutlo online platform rugalmas módon segít a magabiztos angol beszédkészség megszerzésében és fenntartásában. Éppen ezért része a Junior Weekend Academy kurzusnak az online beszédfejlesztés. A weben és mobil appon is elérhető Tutlo platformon mindig találsz online anyanenyelvi tutorokat, akikkel élő videó foglalkozások során dolgozhatod fel a kifejezetten a fiatal korosztály számára készített tematikát. A kurzus során heti két alkalommal, előzetes foglalás nélkül vehetsz egyéni órákat anyanyelvi tanároktól.

Online beszédfejlesztés

Anyanyelviek online:

Egyéni videó-órák anyanyelvi tanárokkal

100% gyakorlat:

Gyakorlati kommunikációs készségek fejlesztése beszélgetések és szerepjátékok során

Bárhol, bármikor:

hétköznap 7 és 22 óra, hétvégén 12-18 óra között mindig találsz elérhető tutort előzetes időpontfoglalás nélkül

Intenzív foglalkozások:

a 20 perces foglalkozások biztosítják, hogy végig figyelni tudj és maximálisan koncentrált maradj

Interaktív hétvégi webinarok

A workshopokkal váltakozó módon a hétvégék egy részén online csoportos foglalkozás, vagyis webinar keretében gyakorolod a tanultakat. A csoportot vezető tanár ilyenkor egy interaktív online platformon vezeti a foglalkozást, melynek során ugyanúgy lehetőséged van beszélni, hozzászólni, fejlődni, mint a személyes workshopokon, de otthonod kényelméből.

anyanyelvi angol diákoknak

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok, helyszín, árak

JELENTKEZEM

Szeretnél részt venni az anyanyelvi angol workshop sorozatunkon? Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy a Szolgáltató, mint a nyelvi program szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés