Anyanyelvi angol kurzus diákoknak

Az anyanyelvi angol környezetben történő tanulás tanév közben is elérhető az Angloville Junior Weekend Academy hétvégi workshopokat és élő online tanulást kombináló “blended learning” kurzusán! Élményalapú, kreatív és intenzív nyelvtanulás, felkészülés nyelvvizsgára és külföldi továbbtanulásra 14-19 éves diákok számára anyanyelvi mentorokkal az egész tanév alatt.

Fejleszd nyelvtudásod, készülj fel a nyelvvizsgára, vagy külföldi továbbtanulásra!

A kurzus során a hétvégi nyelvi workshopokat tanárok és anyanyelvi tutorok által tartott online foglalkozásokka egészítik ki, így biztosítva a folyamatos fejlődését, a rendszeres haladást.

Junior Weekend Academy programunk mellett a fiatalabb, elsősorban alsó tagozatos diákok számára elérhető Junior Weekend Club programunk is. Az alap és alsó-középszintű kurzus során elsősorban a magabiztos beszédkészség megszerzése, a játékos tanulás áll a középpontban.

Nyílt nap diákoknak és szülőknek

Anyanyelvi angol diákoknak - program módszertan

Az Angloville Junior Weekend Academy nem sokban hasonlít egy nyelvtanfolyamhoz, vagy iskolai angolórához. A tankönyvek felett görnyedés, a nyelvtani tesztek és a szótárazás helyett hétvégi workshopjainkon külföldön és nyári táborainkban is alkalmazott angolszász módszerekkel fogsz találkozni, és ugyanez igaz a workshopokat kiegészítő online beszédfejlesztésre és webinarokra is. De mit is jelent ez?

100% gyakorlati foglalkozások

anyanyelvi mentorok angolszász országokból

sokszínű, motiváló, kreatív feladatok

továbbtanuláshoz szükséges nyelvi készségek fejlesztése

intenzív, koncentrált, élményalapú fejlődés

Kérdésed van? Hívj minket vagy írj nekünk most!

+3630 255 4845

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve

100% gyakorlati foglalkozások:

A Junior Academy az aktív angol kommunikációs készségekre fókuszál, így a nálunk töltött időben elsősorban beszélni, előadni, érvelni fogsz. Ha van még benned félelem, hogy mások előtt megszólalj, a támogató környezet, az inspiráló társaság hamar segít ezen túllendülni. A feladatok az angol nyelv gyakorlati használatát erősítik, valós szituációkra alapulnak, és az angolszász oktatásban is használt kommunikációs készségeket fejlesztik.

Anyanyelvi mentorok:

Ismerd meg az angolszász kultúrát első kézből anyanyelvi mentoraink segítségével. A kurzus során folyamatosan angol anyanyelvűek (pl. brit, amerikai, ausztrál) közreműködésével veszel részt a különböző foglalkozásokon. Ennek köszönhetően lesz természetes, hogy a nálunk töltött idő alatt mindenki végig angolul kommunikál. Az anyanyelviek mellett képzett magyar anyanyelvű angoltanár is segíti a munkát.

Motiváló, kreatív feladatok:

A feladatok jelentős része a kreatív gondolkodásra, problémamegoldásra épül. A foglalkozásokon mindenkinek lehet jó ötlete, hiszen tudjuk, akkor lehet igazán tanulni, ha közben jól érzed magad. Készülj fel egy vitára egy számodra fontos témáról, próbáld ki az amerikai fiatalok által leginkább kedvelt vetélkedőket, prezentálj a magyar fiatalok social média szokásairól – ez mind-mind abban segít, hogy számos különböző témában és szitációban magabiztosan, választékosan kommunikálj angolul. Minden foglalkozásunk játékos, így biztosan nem egy unalmas angolórán érzed majd magad.

Továbbtanuláshoz szükséges nyelvi készségek fejlesztése:

A magyar iskolarendszer hagyományosan kevés hangsúlyt fektet a csapatmunkára és azokra az “academic skillekre”, amelyek a nyugati felsőoktatásban elengedhetetlenek. Pedig az angolszász országokban ezek olyan alapvető képességek, amiket már iskolás kortól oktatnak. Workshopjainkon szinte mindig 4-5 fős csapatban dolgozol, miközben az anyanyelvi mentor vagy az angoltanár segít a munkában. A feladatok az angolszász oktatásban szükséges készségek fejlesztését célozzák (pl. prezentáció, érvelés), ennek köszönhetően hamar megtanulod, hogyan kell akár egy külföldi egyetemen is hatékonyan kommunikálni angolul.

Intenzív, koncentrált fejlődés:

A nyelvtanulás hatékonyságát két fontos tényező befolyásolja: mennyire rendszeresen foglalkozol a nyelvvel, és amikor foglalkozol vele, mennyire intenzíven? Az Angloville Junior Weekend Academy során a hétvégi alkalmakon fél napon át csak angolul beszélsz, anyanyelviek együtt dolgozol a feladatokon, így maximális intenzitással fejlődsz. A kurzus során emellett rendszeresen, heti legalább 2 alkalommal anyanyelvi tanárok segítségével a Tutlo online beszédfejlesztő platformon fejleszted a tudásod, egyéni, videó-alapú foglalkozások során, és további hétvégi webes foglalkozásokon is gyakorolod a tanultakat.

Anyanyelvi angol diákoknak - a program felépítése

Az Angloville Junior Weekend Academy három elemből tevődik össze.

A hétvégi workshopok során a beszédközpontú foglalkozások 4-5 fős csoportokban zajlanak, melyek kialakításánál ügyelünk a diákok szintjére. A workshopok intenzív módon fejlesztik a beszédkészséget, az angol nyelvű gyakorlati kommunikációt és a szókincset. A foglalkoázsok a képzett vezető tanár irányítása mellett, az anyanyelvi mentorok részvételével zajlanak.

A rendszeres egyéni online órák a kurzus során folyamatosan, heti 2 alkalommal biztosítják a az anyanyelvi tanárral folytatott egyéni fejlesztést a Tutlo nyelvi platformon elérhető élő videó-alapú foglalkozások keretében. A tutorokkal a korosztályod számára kidolgozott, több szinten elérhető tematika szerint tudsz haladni.

A harmadik elem a hétvégi webinarok, melyen a csoport tagjai a tanár vezetésével együtt vesznek részt. Ezen online foglalkozások célja a tanultak gyakorlása, elmélyítése, a felmerülő kérdések tisztázása.

A program három eleme együttesen biztosítja, hogy már fél év alatt látványos fejlődést érj el a nyelvtudás és az angol kommunikációs készségek terén.

A hétvégi workshopok

Hétvégi angol foglalkozásaink szombati alkalmain 9:30-tól 13:30-ig angol környezetben töltöd az időt. Az Angloville Junior Weekend Academy egy napja vázlatosan így épül fel:

  • 9:30 – orientáció, ice-breakers: reggeli felfrissülés és jégtörők, ami alatt mindenki átáll magyarról az angolra, és minden alkalommal kicsit jobban megismeri a többieket. Ekkor kapod meg a nap során szükséges anyagokat is.
  • 10:00 – tematikus “speaking session”: a csapat megismerkedik a nap témájával, amely minden alkalommal más és más (pl. utazás külföldön, felvételi interjú, stb.). A témát az anyanyelviekkel közösen beszélitek meg, kitérve az új szavakra, kifejezésekre.
  • 11:00 – snack time: egy kis energia utánpótlás :).
  • 11:15 – fókuszált fejlesztés: a nap témájához kapcsolódó szituációs játék, gyakorlati fejlesztő feladatok, nyelvtani vagy szókincsfejlesztő játék
  • 12:30 – academic skills: a csapatod kap egy izgalmas feladatot, amire közösen kell felkészülnötök, hogy aztán az eredményt mások előtt prezentáljátok vagy álláspontotokat megvédjétek.
  • 13:20 – ismétlés, lezárás: átismételjük a nap során tanultakat, megbeszéljük az otthoni feladatot a következő alkalomra, valamint te is visszajelzést adhatsz nekünk.
Angol tábor külföldön fiataloknak

Egyéni online órák

A Tutlo online platform rugalmas módon segít a magabiztos angol beszédkészség megszerzésében és fenntartásában. Éppen ezért része a Junior Weekend Academy kurzusnak az online beszédfejlesztés. A weben és mobil appon is elérhető Tutlo platformon mindig találsz online anyanenyelvi tutorokat, akikkel élő videó foglalkozások során dolgozhatod fel a kifejezetten a fiatal korosztály számára készített tematikát. A kurzus során heti két alkalommal, előzetes foglalás nélkül vehetsz egyéni órákat anyanyelvi tanároktól.

Online beszédfejlesztés

Anyanyelviek online:

Egyéni videó-órák anyanyelvi tanárokkal

100% gyakorlat:

Gyakorlati kommunikációs készségek fejlesztése beszélgetések és szerepjátékok során

Bárhol, bármikor:

hétköznap 7 és 22 óra, hétvégén 12-18 óra között mindig találsz elérhető tutort előzetes időpontfoglalás nélkül

Intenzív foglalkozások:

a 20 perces foglalkozások biztosítják, hogy végig figyelni tudj és maximálisan koncentrált maradj

Hétvégi webinarok

A workshopokkal váltakozó módon a hétvégék egy részén online csoportos foglalkozás, vagyis webinar keretében gyakorolod a tanultakat. A csoportot vezető tanár ilyenkor egy interaktív online platformon vezeti a foglalkozást, melynek során ugyanúgy lehetőséged van beszélni, hozzászólni, fejlődni, mint a személyes workshopokon, de otthonod kényelméből.

anyanyelvi angol diákoknak

Hogyan válassz programot?

Az Angloville Junior Weekend Academy mellett a még alacsonyabb szinten levők és a fiatalabb korosztály számára külön programot szervezünk, ez Junior Weekend Club.

Alább összefoglaltuk a két program lényeges elemeit, hogy kiválaszthasd a számodra leginkább megfelelőt.

Junior Weekend Club

Junior Weekend Academy

Nyelvi szint

Alaptól alsó-középszintig

Alsó-középszinttől haladóig

Ajánlott korcsoport

10-14 év

14-19 év

Fejlesztés fókusza

Folyékony beszédkészség elsajátítása

Bátorság, magabiztosság elérése

Szókincs fejlesztése

Választékos, magabiztos kifejezőkészség

Felkészülés külföldi továbbtanulásra

Előadó és meggyőzőkészség fejlesztése

Módszer

Kiscsoportos foglalkozások

Kreatív csapatmunka

Beszélgetés anyanyelviekkel

Játékos feladatok

Online beszédfejlesztés anyanyelvi tanárokkal

Tematikus feladatok kis csoportban

Beszélgetés, vita, érvelés anyanyelviekkel

Szituációs játékok, prezentáció

Otthoni önálló készülés

Online beszédfejlesztés anyanyelvi tanárokkal

Anyanyelvi angol gyerekeknek - további tudnivalók

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok, helyszín, árak

JELENTKEZEM

Szeretnél részt venni a szombati anyanyelvi angol workshopokon? Kipróbálnád az első alkalmat kedvezményesen?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy a Szolgáltató, mint a nyelvi program szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés