• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Anyanyelvi angol kurzus diákoknak

Az anyanyelvi angol környezetben történő tanulás tanév közben is elérhető az Angloville Junior Weekend Academy hétvégi workshopokat és élő online tanulást kombináló “blended learning” kurzusán! Élményalapú, kreatív és intenzív nyelvtanulás, felkészülés nyelvvizsgára és külföldi továbbtanulásra 14-19 éves diákok számára anyanyelvi mentorokkal az egész tanév alatt.

Fejleszd nyelvtudásod, készülj fel a nyelvvizsgára, vagy külföldi továbbtanulásra!

A kurzus során a hétvégi nyelvi workshopokat tanárok és anyanyelvi tutorok által tartott online foglalkozásokka egészítik ki, így biztosítva a folyamatos fejlődését, a rendszeres haladást.

Ha fiatalabb korosztály számára keresel kurzust, nézd meg 10-14 éveseknek szóló Junior Weekend Club programunkat, melyen elsősorban a magabiztos beszédkészség megszerzése, a játékos tanulás áll a középpontban.

Anyanyelvi angol diákoknak - program módszertan

Az Angloville Junior Weekend Academy nem sokban hasonlít egy nyelvtanfolyamhoz, vagy iskolai angolórához. A tankönyvek felett görnyedés, a nyelvtani tesztek és a szótárazás helyett hétvégi workshopjainkon külföldön és nyári táborainkban is alkalmazott angolszász módszerekkel fogsz találkozni, és ugyanez igaz a workshopokat kiegészítő online beszédfejlesztésre és webinarokra is. De mit is jelent ez?

100% gyakorlati foglalkozások

Fókuszban az aktív angol kommunikáció: nálunk nem csak beszélni, hanem előadni, érvelni is fogsz angolul, a támogató környezetben hamar túllendülsz a gátlásaidon.

anyanyelvi mentorok

Ismerd meg az angolszász kultúrát anyanyelvi (pl. brit, amerikai, ausztrál) mentoraink segítségével. A folyamatos nyelvi közegben természetes, hogy mindenki végig angolul kommunikál. A foglalkozásokat emellett képzett nyelvtanárok vezetik.

sokszínű, motiváló, kreatív feladatok

Vitázz egy számodra fontos témáról, próbáld ki az amerikai fiatalok által kedvelt vetélkedőket, prezentálj a fiatalok social média szokásairól. Nálunk biztosan nem egy unalmas angolórán érzed majd magad.

továbbtanuláshoz szükséges nyelvi készségek fejlesztése

Nagy hangsúlyt helyezünk a csapatmunkára és a nyugati oktatásban elengedhetetlen "academic skillekre". Workshopjainkon szinte mindig 4-5 fős csapatban dolgozol, miközben az anyanyelvi mentor vagy az angoltanár segít a munkában.

intenzív, koncentrált, élményalapú fejlődés

A hétvégi wokshopokon fél napon át csak angolul beszélsz, így maximális intenzitással fejlődsz. A workshopok közötti időben online fejleszted magad heti legalább 2 alkalommal: anyanyelvi tanárok által tartott élő egyéni órákon a Tutlo online beszédfejlesztő platformon, valamint hétvégi interaktív hétvégi webinárjainkon.

Kérdésed van? Hívj minket vagy írj nekünk most!

+3630 255 4845

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve

Anyanyelvi angol diákoknak - a program felépítése

Az Angloville Junior Weekend Academy három elemből tevődik össze:

  1. Hétvégi workshopok: beszédközpontú foglalkozások 4-5 fős csoportokban, melyek kialakításánál ügyelünk a diákok szintjére. A workshopok intenzív módon fejlesztik a beszédkészséget, az angol nyelvű gyakorlati kommunikációt és a szókincset. A foglalkozások a képzett vezető tanár irányítása mellett, az anyanyelvi mentorok részvételével zajlanak.
  2. Egyéni online órák: a kurzus során folyamatosan, heti 2 alkalommal biztosítják az anyanyelvi tanárral folytatott egyéni fejlesztést a Tutlo nyelvi platformon elérhető élő videó-alapú foglalkozások keretében. A tutorokkal a korosztályod számára kidolgozott, több szinten elérhető tematika szerint tudsz haladni.
  3. Hétvégi webinarok: interaktív online foglalkozások a tanár vezetésével, melyek célja a tanultak gyakorlása, elmélyítése, a felmerülő kérdések tisztázása. A workshopok közti hétvégéken a csoport tagjai együtt vesznek részt az interaktív webinarokon.

A program három eleme együttesen biztosítja, hogy már fél év alatt látványos fejlődést érj el a nyelvtudás és az angol kommunikációs készségek terén.

Hogyan válassz programot?

Az Angloville Junior Weekend Academy mellett a még alacsonyabb szinten levők és a fiatalabb korosztály számára külön programot szervezünk, ez Junior Weekend Club.

Alább összefoglaltuk a két program lényeges elemeit, hogy kiválaszthasd a számodra leginkább megfelelőt.

Junior Weekend Club

Junior Weekend Academy

Nyelvi szint

Alaptól alsó-középszintig

Alsó-középszinttől haladóig

Ajánlott korcsoport

10-14 év

14-19 év

Fejlesztés fókusza

Folyékony beszédkészség elsajátítása

Bátorság, magabiztosság elérése

Szókincs fejlesztése

Választékos, magabiztos kifejezőkészség

Felkészülés külföldi továbbtanulásra

Előadó és meggyőzőkészség fejlesztése

Módszer

Kiscsoportos foglalkozások

Kreatív csapatmunka

Beszélgetés anyanyelviekkel

Játékos feladatok

Online beszédfejlesztés anyanyelvi tanárokkal

Tematikus feladatok kis csoportban

Beszélgetés, vita, érvelés anyanyelviekkel

Szituációs játékok, prezentáció

Otthoni önálló készülés

Online beszédfejlesztés anyanyelvi tanárokkal

Anyanyelvi angol gyerekeknek - további tudnivalók

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Módszer  Időpontok, helyszín, árak

JELENTKEZEM

Szeretnél részt venni a szombati anyanyelvi angol workshopokon? Kipróbálnád az első alkalmat kedvezményesen?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés