• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Angol társalgási klub

Ha a mindennapi életben kevés a lehetőséged, hogy gyakorold az angolt, itt az alkalom! Az Angloville angol társalgási klubja, a Budapest Downtown English Conversation Club, kötetlen környezetet biztosít az angolszászokkal és külföldiekkel való ismerkedésre, az angol nyelv gyakorlására. Az események havonta kerülnek megrendezésre Budapest belvárosában. Az események ingyenesek, és bárki számára nyitva állnak. Regisztráció a meetup.com oldalon vagy facebook eseményeink alatt.

angol társalgási klub meetup eseményangol társalgási klub facebook esemény

Angol társalgási klub időpontok

Angol társalgási klubunk a nyáron szünetel.

További információkkal ősszel jelentkezünk! Addig is, használd ki a nyaralást, és beszélj minél többet angolul :).

Angol társalgási klub helyszín

Helyszínünk általában az Anker’t Bár, ahol nagy terekkel, és télen fűtött pavilonokkal várják a vendégeket. A helyszín a Deák tértől néhány perc sétára, a Paulay Ede u. 33. szám alatt található. A helyszínre érkezéskor az Angloville névre foglalt asztalt kell keresni.

Angol társalgási klub képek

Korábbi eseményeinken az angolt gyakorolni vágyó magyarok mellett jártak már az USÁ-ból, Kanadából, Nagy Britanniából, Ausztráliából, és még számos más országból. Az Angloville angol társalgási klubjában mindig jó a hangulat, a kötetlen beszélgetések során a külföldieken keresztül egy új világ tárul fel előtted, miközbe persze te is gyakorolod és fejleszted az angolod.

Regisztráció

Az Angloville angol társalgási klub eseményei ingyenesek, és bárki számára nyitva állnak.

Kérjük regisztrálj előre, hogy fel tudjuk mérni a szükséges helyek számát. Ezt az a meetup.com oldalon vagy facebook eseményeink alatt teheted meg, ahol ki tudod választani a legközelebbi eseményt.

angol társalgási klub meetup eseményangol társalgási klub facebook esemény

További angol programok

Szeretnéd igazán intenzíven fejleszteni az angolod anyanyelvi környezetben? Ma már nem kell külföldi nyelvtanfolyamra sem menned, az Angloville az angolszász világot idehozza Magyarországra.

3-10 napos bentlakásos angol kurzusainkról az alábbi linkre kattintva tudhatsz meg részleteket:

Nyelvi sziget felnőtteknek  Hétvégi program felnőtteknek  Anyanyelvi angol tábor fiataloknak