• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Időpontok és helyszínek

Tábor időpontok

A 2020-ban június vége és augusztus közepe között szervezzük meg nyári anyanyelvi táborainkat. A nyári Angloville Junior táborokban 7 vagy 14-napos turnuson vehetsz részt.

Ha a tanév során folyamatosan szeretnél anyanyelviek társaságában angolozni, csatlakozz tanév alatti hétvégi kurzusunkhoz!

Az időpontok hamar betelnek, az aktuálisan elérhető helyekről készséggel adunk tájékoztatást.

DátumKunsági MajorSalgó HotelSzentléleki Fogadó
2020 Június
június 28-július 04
2020 Július
július 05-11
július 12-18
július 19-25
július 26-augusztus 01
2020 Augusztus
augusztus 02-08
augusztus 09-15

Tábor helyszínek

Az Angloville Junior Nyelvi Sziget táborai három helyszínen kerülnek megrendezsére. E sázlláshelyek könnyen elérhetők az ország bármely pontjából, Budapestről ráadásul buszos transzfert is biztosítunk.

 

Angol tábor helyszínek 2020

Kunsági Major
Szentléleki Fogadó
Salgó Hotel

Angloville Junior helyszín - Kunsági Major

A Kunsági Major Kecskemét közelében, Budapesttől 1,5 órányi távolságra fekszik. Magját egy működő kunsági tanya adja, amely köré kényelmet és kikapcsolódást biztosító üdülő épült. A nyáron üzemelő kültéri medence mellett, lehetőség van a tekepálya, foci, ping-pong, csocsó és lovaglás igénybe vételére. A szálláshely profi személyzete számos diákcsoportot látott már vendégül, és több Angloville Junior tábornak is otthont adott már, így biztosított a kedves, barátságos kiszolgálás és az egészséges, változatos étkezés is. A majorban a diákok 2-4 ágyas, szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely egész területén működik a wifi hálózat. http://kunsagimajor.hu

Angloville Junior helyszín - Szentléleki Fogadó

A Szentlélki fogadó a Bükk Hegység szívében, a Szentléleki Pálos Kolostor romjainak közvetlen szomszédságában található, Miskolc közelében, Budapesttől 2,5 órára. A vendégház egyediségét a friss erdei levegő páratlan élménye, a több százéves romok hangulata, valamint a hegyvidéki környezet nyújtotta hangulata biztosítja. A fogadó területén sportpálya található. A diákok 2-4 ágyas, fürdőszobás szobákban kapnak elszállásolást.

Angloville Junior helyszín - Salgó Hotel

A Salgó Hotel Nógrád lankáitól körülölelve, Budapesttől 1,5 órára található. Természetvédelmi területen, a Cserhát, a Mátra és a Karancs-hegység találkozásainál, az erdő közepén megbújó szálloda friss, erdei levegővel, csenddel, nyugalommal és segítőkész személyzettel várja az Angloville táborozóit. A hotel mellett sportpálya, erdei játszótér, geopark és számos kirándulóút található. A diákok 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely területén wifi elérhető. http://salgohotel.com/
JELENTKEZEM

Szeretnék részt venni az Angloville Junior nyelvi szigeten, hogy magabiztosabb és folyékonyabb angolnyelv-tudásra tegyek szert!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés