Időpontok és helyszínek

Tábor időpontok

A 2019-es őszi szünetben október 27-31 között szervezzük meg hagyományos őszi táborunkat.

Ha a tanév során folyamatosan szeretnél anyanyelviek társaságában angolozni, csatlakozz tanév alatti hétvégi programunkhoz!

Már a 2020-as nyári időszakra készülsz? A nyári Angloville Junior táborokban 7 vagy 14-napos turnuson vehetsz majd részt. Időpontok hamarosan!

A tábor időpontok hamar betelnek, az aktuálisan elérhető helyekről készséggel adunk tájékoztatást.

DátumKunsági Major
2019 Október
október 27-31

Tábor helyszínek

Az Angloville Junior nyelvi sziget őszi helyszínéről , a Kunsági Majorról alább találsz több információt. Helyszínünk könnyen elérhető az ország bármely pontjából, Budapestről ráadásul buszos transzfert is biztosítunk.

 

Kunsági Major

Angloville Junior helyszín - Kunsági Major

A Kunsági Major Kecskemét közelében, Budapesttől 1,5 órányi távolságra fekszik. Magját egy működő kunsági tanya adja, amely köré kényelmet és kikapcsolódást biztosító üdülő épült. A nyáron üzemelő kültéri medence mellett, lehetőség van a tekepálya, foci, ping-pong, csocsó és lovaglás igénybe vételére. A szálláshely profi személyzete számos diákcsoportot látott már vendégül, és több Angloville Junior tábornak is otthont adott már, így biztosított a kedves, barátságos kiszolgálás és az egészséges, változatos étkezés is. A majorban a diákok 2-4 ágyas, szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely egész területén működik a wifi hálózat. http://kunsagimajor.hu
JELENTKEZEM

Szeretnék részt venni az Angloville Junior nyelvi szigeten, hogy magabiztosabb és folyékonyabb angolnyelv-tudásra tegyek szert!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés