• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Időpontok és helyszínek

Tábor időpontok

A 2020-ban június vége és augusztus közepe között szervezzük meg nyári anyanyelvi táborainkat. A nyári Angloville Junior táborokban 7 vagy 14-napos turnuson vehetsz részt.

Ha a tanév során folyamatosan szeretnél anyanyelviek társaságában angolozni, csatlakozz tanév alatti hétvégi kurzusunkhoz!

A tábor időpont választás a fennmaradó helyek függvényében április 30-ig egyszer díjmentesen módosítható.

DátumKunsági MajorSalgó HotelSzentléleki Fogadó
2020 Június
június 28-július 04
2020 Július
július 05-11
július 12-18
július 19-25
július 26-augusztus 01
2020 Augusztus
augusztus 02-08
augusztus 09-15

Jó ha tudod, hogy az alábbi időpontokban, azonos helyszínen 7-11 éveseknek szóló Angloville Kids tábort is szervezünk, így a kisebb testvérrel egyszerre vehetnek részt a nagyok is.

július 12-18

július 26-augusztus 1

augusztus 2-8

Tábor helyszínek

Az Angloville Junior Nyelvi Sziget táborai három helyszínen kerülnek megrendezsére. E szálláshelyek könnyen elérhetők az ország bármely pontjából, Budapestről ráadásul buszos transzfert is biztosítunk.

 

Angol tábor helyszínek 2020

Kunsági Major
Szentléleki Fogadó
Salgó Hotel

Angloville Junior helyszín - Kunsági Major

A Kunsági Major Kecskemét közelében, Budapesttől 1,5 órányi távolságra fekszik. Magját egy működő kunsági tanya adja, amely köré kényelmet és kikapcsolódást biztosító üdülő épült. A nyáron üzemelő kültéri medence mellett, lehetőség van a tekepálya, foci, ping-pong, csocsó és lovaglás igénybe vételére. A szálláshely profi személyzete számos diákcsoportot látott már vendégül, és több Angloville Junior tábornak is otthont adott már, így biztosított a kedves, barátságos kiszolgálás és az egészséges, változatos étkezés is. A majorban a diákok 2-4 ágyas, szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely egész területén működik a wifi hálózat. http://kunsagimajor.hu

Angloville Junior helyszín - Szentléleki Fogadó

A Szentlélki fogadó a Bükk Hegység szívében, a Szentléleki Pálos Kolostor romjainak közvetlen szomszédságában található, Miskolc közelében, Budapesttől 2,5 órára. A vendégház egyediségét a friss erdei levegő páratlan élménye, a több százéves romok hangulata, valamint a hegyvidéki környezet nyújtotta hangulata biztosítja. A fogadó területén sportpálya található. A diákok 2-4 ágyas, fürdőszobás szobákban kapnak elszállásolást.

Angloville Junior helyszín - Salgó Hotel

A Salgó Hotel Nógrád lankáitól körülölelve, Budapesttől 1,5 órára található. Természetvédelmi területen, a Cserhát, a Mátra és a Karancs-hegység találkozásainál, az erdő közepén megbújó szálloda friss, erdei levegővel, csenddel, nyugalommal és segítőkész személyzettel várja az Angloville táborozóit. A hotel mellett sportpálya, erdei játszótér, geopark és számos kirándulóút található. A diákok 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely területén wifi elérhető. http://salgohotel.com/
JELENTKEZEM

Szeretnék részt venni az Angloville Junior nyelvi szigeten, hogy magabiztosabb és folyékonyabb angolnyelv-tudásra tegyek szert!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés