• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Időpontok és helyszínek

Tábor időpontok

A 2019-es nyári szünetben június végétől augusztus közepéig folyamatosan zajlanak majd anyanyelvi angol táboraink. Ha a tanév során is szeretnél anyanyelviek társaságában angolozni, csatlakozz tanév alatti hétvégi programunkhoz!

A nyári Angloville Junior táborban 7 vagy 14-napos turnuson vehetsz részt. A tábor vasárnap délelőttől szombat délutánig tart.

A tábor időpontok a nyár közeledtével hamar betelnek, az aktuálisan elérhető helyekről készséggel adunk tájékoztatást.

Jelenleg az alábbi nyári turnusokra az utolsó helyek szabadok még:

július 14-20

július 21-17

augusztus 4-10

 

Nem felelnek meg a nyári időpontok? Már jelentkezhetsz az őszi szünetben megszervezett táborunkra!

Összes turnusunk időpontja:

DátumSalgó HotelSzentléleki FogadóKunsági MajorÖKO-Land Tábor
2019 Június
június 23-29
június 30-július 06
2019 Július
július 07-13
július 07-20
július 14-20
július 21-27
július 28-augusztus 03
július 28-augusztus 10
2019 Augusztus
augusztus 04-10
augusztus 11-17
2019 Október
október 27-31

Tábor helyszínek

Az Angloville Junior nyelvi sziget őszi helyszínéről alább találsz több információt. Helyszínünk könnyen elérhető az ország bármely pontjából, Budapestről ráadásul buszos transzfert is biztosítunk.

 

Kunsági Major
Szentléleki Fogadó
ÖKO-Land tábor
Salgó Hotel

Angloville Junior helyszín - Kunsági Major

A Kunsági Major Kecskemét közelében, Budapesttől 1,5 órányi távolságra fekszik. Magját egy működő kunsági tanya adja, amely köré kényelmet és kikapcsolódást biztosító üdülő épült. A kültéri medence mellett, lehetőség van a tekepálya, foci, ping-pong, csocsó és lovaglás igénybe vételére. A szálláshely profi személyzete számos diákcsoportot látott már vendégül, és több Angloville Junior tábornak is otthont adott már, így biztosított a kedves, barátságos kiszolgálás és az egészséges, változatos étkezés is. A majorban a diákok 2-4 ágyas, szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely egész területén működik a wifi hálózat. http://kunsagimajor.hu

Angloville Junior helyszín - Szentléleki fogadó

A Szentlélki fogadó a Bükk Hegység szívében, a Szentléleki Pálos Kolostor romjainak közvetlen szomszédságában található, Miskolc közelében, Budapesttől 2,5 órára. A vendégház egyediségét a friss erdei levegő páratlan élménye, a több százéves romok hangulata, valamint a hegyvidéki környezet nyújtotta hangulata biztosítja. A fogadó területén sportpálya található. A diákok 2-4 ágyas, fürdőszobás szobákban kapnak elszállásolást.

Angloville Junior helyszín - ÖKO-Land Tábor

Az ÖKO-Land Tábor környezettudatos üdülőhely Bánkon, Budapesttől 1 órára, a Bánki tótól csupán pár száz méterre található. A modern, felszerelt faházak körül tűzrakóhely, foglalkozásokhoz kialakított "jurták", a helyi állat és növényvilágot bemutató tanösvény és egy 350 méteres patakpart is található. A diákok 2-4 ágyas fürdőszobás szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely területén wifi elérhető. http://oko-land.hu

Angloville Junior helyszín - Salgó Hotel

A Salgó Hotel Nógrád lankáitól körülölelve, Budapesttől 1,5 órára található. Természetvédelmi területen, a Cserhát, a Mátra és a Karancs-hegység találkozásainál, az erdő közepén megbújó szálloda friss, erdei levegővel, csenddel, nyugalommal és segítőkész személyzettel várja az Angloville táborozóit. A hotel mellett sportpálya, erdei játszótér, geopark és számos kirándulóút található. A diákok 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban kapnak elhelyezést, a szálláshely területén wifi elérhető. http://salgohotel.com/
JELENTKEZEM

Szeretnék részt venni az Angloville Junior nyelvi szigeten, hogy magabiztosabb és folyékonyabb angolnyelv-tudásra tegyek szert!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés