• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Málta - nyelvtanulás középiskolásoknak

Fejleszt az angolod úgy mint eddig soha – egy felejthetetlen élmény keretében Máltán! Szikrázó napsütés, tengerpart, élő történelem: nem véletlenül kedvelt célpont Málta nyelvtanulás iránt érdeklődők számára.

Az Angloville innovatív angoltanulási módszerének köszönhetően most kihozhatod a maximumot középiskolások számára szervezett 10 napos máltai táborunkból. Nálunk több mint 100 óra aktív angol kommunikáció során, 2 diák – 1 anyanyelvi felállásban, különböző angolszász országokból érkező mentorok segítségével léphetsz új szintre az angol kommunikációban.

Az Angloville Junior International nemzetközi angoltáborában az egyedülálló “nyelvi bemerítéses” módszert alkalmazzuk: nincs tankönyv, nincs tanterem, csak 100% gyakorlati angol kommunikáció.

A legintenzívebb angol nyelvtanulás Máltán

 • SZEMÉLYRE SZABOTT TANULÁS: felejtsd el a 15 fős csoportokat, nálunk 2 diák – 1 mentor felállásban tanulsz
 • ANYANYELVI KÖRNYEZET NAPI 24 ÓRÁBAN: amellett, hogy 10 napot Máltán töltesz, reggeltől estig az anyanyelvi mentorokkal veszel részt minden programon
 • 100% GYAKORLATI ANGOL: nincs tankönyv, nincs tanterem, csak 100% gyakorlati angol anyanyelviekkel
 • ALL INCLUSIVE CSOMAG: 10 nap, több mint 100 órás nyelvi program anyanyelviekkel, szállás és a teljes ellátás, napi három étkezéssel

Miért Málta?

Az Angloville Junior International táborára Lija városában kerül sor. A város Málta középső részén terül el, két másik településsel, Attard és Balzan városokkal,  szinte összenőve. Barokk temploma és számos kisebb kápolnája miatt is ismert település, ám a legtöbben a minden év augusztusában megrendezett tűzíjátékra kíváncsiak. A lijai tűzijátékról azt mondják, ez a leglátványosabb a szigetországban. Szintén Lija ad otthont az évente megrendezésre kerülő máltai citrus fesztiválnak. 

Málta nyelvtanulás LijaMálta nyelvtanulás LijaMálta nyelvtanulás Lija

A város híres középkori építészete, narancsfákkal díszített parkjai, a Belvedere torony és az egyedi stílusú Villa Franca miatt is. Itt található a Máltai Egyetem hivatalos kollégiuma is, ahova téged is várunk az Angloville Junior International programra.

Az intenzív nyelvi program során 2 egésznapos kiránduláson is részt veszel, egyszer Gozo szigetére látogatunk el, egyszer pedig a fő szigetet fedezzük fel.

Nyelvi tábor helyszín - Malta University Residence

Malta University Residence

 

Malta University Residence – egyetemi kampusz

Az Angloville máltai helyszínéül egy igazi nemzetközi egyetemi kampuszt választottunk. Nyaranta sok ezren érkeznek Máltára, hogy pihenjenek és egyúttal fejlesszék angoltudásukat. Az Angloville máltai angol táborában, Lijában a diákok 100%-ban angol nyelvű környezetbe kerülnek, és olyan helyen tanulhatnak, ahol a kikapcsolódás és fejlődés egyszerre biztosított.

A szálláshely Lija központjától csupán néhány perc távolságra, az egyetemtől ~3 km-re található, ide ingyenes buszjárat is közlekedik. Az apartmanok mellett közvetlenül medence, kosárlabda- és teniszpálya, futókör és más sportlétesítmények találhatók. Szintén a közelben található a város bevásárlóutcája, számos történelmi látványosság, természeti látnivaló és persze nincs messze a csodás tengerpart sem!

Malta University Residence

Elhelyezkedés

A szálláshely a legszebb máltai strandoktól csupán 5 km-re található, a közlben van a szigetország legtöbb nevezetessége és turisztikai látnivalója is: midnen adott, hogy jól érezd magad!

Lija elhelyezkedés

All-inclusive szállás és ellátás

A 10-napos máltai nyelvtanulás során a kollégiumi elhelyezés mellett a napi három étkezés is bizotsított az egyetemi étteremben, illetve kirándulások során csomagolt ebéd formájában.

SzállásSzállás

 • 10 nap / 9 éj szállás (szerdától a rákövetkező hét szombatig)
 • 2-4 ágyas elhelyezés, saját fürdőszobával és konyhával rendelkező apartmanokban

ÉtkezésEllátás

 • Szerdán (az érkezés napján): ebéd és vacsora
 • Hétfő-péntek: napi három étkezés – reggeli, ebéd és vacsora
 • Szombat: reggeli, ebéd, szabad este
 • Kedd (az elutazás napja): reggeli és ebéd

További információ

További részletekért használd a fenti menüt vagy kattints az alábbiakra:

Program   Időpontok és árak

Seffer Manuéla Angloville

Seffer Manuéla

ügyfélkapcsolati specialista

Tel: +36 30 255 4845

Email: info@angloville.hu

Angloville Kft.

1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 50.

További irodák:

Angloville International – Cork, Írország

Angloville Lengyelország – Varsó, Kielce

Angloville Románia – Bukarest

Angloville Csehország – Prága

Kapcsolat
Üzenet küldése
Üzenet elküldve