Szuperintenzív angol tábor felnőtteknek

Szeretnéd rövid idő alatt látványosan fejleszteni angoltudásodat? Az Angloville nyelvi szigeten egy hétig csak angolul beszélsz, így szintet léphetsz a szóbeli kommunikáció terén, anélkül, hogy ehhez külföldre kellene utaznod. Személyre szabott és rendkívül intenzív programunk az anyanyelvi környezetbe való teljes bemerítés (full immersion) módszerén alapul.

Így működik az Angloville módszere:

 • EGY HÉT CSAK ANGOLUL – 70 óra gyakorlati kommunikáció különböző angol anyanyelvűekkel, nálunk nem beszélhetsz magyarul!
 • SZEMÉLYRE SZABOTT TANULÁS – a program gerincét az egyéni beszélgetések adják, nem kell máshoz alkalmazkodnod
 • VALÓDI, GYAKORLATI KOMMUNIKÁCIÓ – nincs tankönyv, nincs tanterem, csak valódi gyakorlati szituációk az üzleti és a mindennapi életből, mintha az USÁ-ban, az Egyesült Királyságban vagy Írországban lennél

Mitől egyedülálló az Angloville?

Angol anyanyelvi környezet = magyarul beszélni tilos!

70 óra változatos gyakorlati kommunikáció 6 nap alatt

Egyéni figyelem az anyanyelvi mentorok részéről minden órán

Különböző akcentusok egy helyen = brit, amerikai, ausztrál vagy éppen ír

100% beszéd és gyakorlati nyelvhasználat: megbeszélés, tárgyalás, prezentáció

6 nap alatt = annyit beszélsz mint 400 órányi hagyományos nyelvtanfolyam során

Nincs tankönyv és nincs tanterem

Kérj visszahívást

Töltsd ki az űrlapot, hogy felvehessük a kapcsolatot egy telefonos konzulátációra, és az angollal kapcsolatos céljaidnak és igényeidnek megfelelő személyre szabott ajánlatot állíthassunk össze számodra.

Vagy hívj minket most:

+3630 255 4845

 

felnott angol kepzes

 • Kérj visszahívást egyéni konzultációra!

 • Adatkezelési szabályzat
 • A program szerkezete gyorsan segíti átállítani a gondolkodást angolra. A mentorok váltakozása segíti a különböző akcentusok megértését, ezáltal stabilabb nyelvhasználati készséget ad. Az egyhetes kurzus végére bátrabban kezdtem használni a nyelvet, megszűntek a gátlásaim az angollal kapcsolatban.Csonka István, Groupama Zrt.
 • Elsőre soknak tűnt, hogy 6 napra elvonuljak a világtól, de ma, az utolsó napon úgy érzem, maradnék még legalább egy hetet! Elmúltak a megszólalással kapcsolatos félelmeim, köszönhetően a maximális türelemnek és segítőkészségnek a mentorok részéről. Azonnali visszajelzéseket kaptam, amiket a következő partnernél már alkalmazni is tudtam. Az elszigetelség révén valóban átkapcsolt az agyam és elkezdtem angolul gondolkozni.Dr. Antolik Marianna
 • Az Angloville-nél eltöltött egy hét után rájöttem, hogy tényleg tudom használni az angol nyelvet, nem csak „small-talk” szerűen. Nagyszerű, hogy különböző országokból jött anyanelviekkel lehet beszélgetni. Rengeteget tanultam tőlük, szélesebb lett a látóköröm, és úgy érzem, magabiztosabb lett az angoltudásom.Papp György
 • Főnökeim javasolták az Angloville nyelvi szigetet az angolom fejlesztésére. Korábban nem mertem megszólalni, mert féltem, hogy nem fognak megérteni, hogy a szókincsem és a tudásom nem lesz elegendő. Az Angloville rendkívül sokat segített ezen a téren. Egész héten, folyamatosan olyan szituációkban voltam, melyekben kénytelen voltam használni az angol nyelvet. Az anyanyelvi mentorok sosem hagytak magamra, segítettek, ha kellett körülírták amit nem értettem.Soós István, Schneider Electric Zrt.
 • Korábban szegényes nyelvtudásomat szerettem volna tovább fejleszteni, és az Angloville programot erre zseniálisnak tartom. Beszédértésem nagyon sokat fejlődött az egy hét alatt és már beszélgetni is könnyebben kezdek, sokkal bátrabb lettem a kommunikációban. Nagyon jó, hogy valódi ismertségek, emberi kapcsolatok alakulnak ki, miközben lehetővé válik az élő nyelv használata.Horváth Ilona
 • Az ember mindent jobban megjegyez, amihez érzelem is kapcsolódik, és itt folyamatosan pozitív élményeink voltak, amitől gyorsabb volt a tanulás. Két nap után elkezdtem angolul gondolkodni és nem fordítani a magyar gondolataimat, ettől sokkal folyékonyabb lett a beszédem.Marosfalvi Eszter
 • Az Angloville táborában Magyarországon voltunk ugyan, de egy hét alatt az angol nyelv segítségével eljutottunk Londonból az Egyesült Államokig, sőt Új-Zélandra is. Segítőink, mentoraink - a hétvégére már barátaink - türelmet, fáradtságot nem kímélve gyúrták szellemi izmainkat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek az Angloville nyelvi táborát, akik szeretnék beszédbeli gátlásaikat leküzdve frissíteni és fejleszteni nyelvtudásukat.Vlaszák Mihály, Metalloglobus Kft.
 • Rendkívül látványos eredményeket lehet elérni azzal, hogy egész nap angolul folyik a társalgás. Arra motivál, hogy egyre többet és többet beszéljünk angol nyelven. Nagyon tetszett a program, így biztos vagyok benne, hogy még más alkalommal is igénybe fogom venni.Mészáros Andrea Szilvia
 • Az egyhetes kurzus nagyon nagy lökést adott a nyelvtudásomnak, azóta is rendszeresen olvasok cikkeket angolul. Korábban a fő problémám a beszédértés volt, ami az Angloville-nek köszönhetően rengeteget fejlődött.Simon Ildikó, GDF Suez Zrt.
 • Nem akartam az éjszakákat az otthonomtól távol tölteni, de rájöttem, hogy csak így van esély a nyelvi "elszigeteltségre". Az Angloville nyelvi sziget előnyét abban látom, hogy rendkívül koncentrált és beszédcentrikus programot tartalmaz. Végre sikerült megszeretnem az angolt!Klopferné Balogh Gabriella, Bayer Hungária Kft.
 • Elképesztően jó élmény itthon, de mégis egy teljesen felépített angol nyelvi környezetben lenni, tanulni. Kifejezetten jó volt, hogy több akcentussal is megismerkedhettem. Már a második napon érezhető volt a fejlődés; bátrabban szólaltam meg és már azt is értettem mit beszélnek az ausztrálok.Erős Attila, FastBridge Hungary Kft.
 • Sokkal többet kaptam mint gondoltam! 100%-ban azt éreztem, hogy minden anyanyelvi és Angloville munkatárs azért dolgozik, hogy mi tanuljunk, fejlődjünk. Fantasztikus megtapasztalni, milyen alázattal, odaadással tanítanak a mentorok. Kivétel nélkül csodálatos emberek, sokszínű akcentussal. Azt gondolom, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb lehetőség ilyen formában tanulni.Erdélyi Krisztina, Villa Bagatelle Kft.
 • Sok volt bennem a bizonytalanság a nyelvtudásomat illetően. Tudtam, ugyanakkor, hogy az élő beszéd pótolhatatlan egy nyelvtanuló számára. Itt aztán megkaptuk ezt bőven, így kurzus alatt még jobban megszerettem az angol nyelvet.Egri Nagy Erzsébet
 • Az Angloville kurzus segített legyőzni az élő angol kommunikációval kapcsolatos félelmeimet. Önbizalmat adott, illetve erős motivációt arra, hogy továbbfejlesszem az angoltudásom. A kötetlen tanulási forma azt jelentette, hogy a saját igényeim szerint tudtam gyakorolni a nyelvet, ami óriási előny más nyelvi kurzusokhoz viszonyítva.Szabados Erhard, Mogyi Kft.
 • Az Angloville előnye pontosan az, amit a neve is sugall: végig úgy érzed magad, mintha külföldön lennél egy inspiráló, multikultúrális környezetben. A program megadta a lehetőséget a maximális fejlődésre, a legtöbbet a "one-to-one" beszélgetések és a prezentációs gyakorlatok segítettek.Nyéki Emőke, FranklinCovey Magyarország

Résztvevőink

angol anyanyelvű mentorok

Anyanyelvi mentoraink

Az angolszász világ minden tájáról érkeznek hozzánk - az angolt természetes módon beszélik, pontosan úgy, ahogy azt otthon, az utcán vagy a munkahelyen tennék. Érdekes és változatos hátterű emberek, különböző korosztályok képviselői. A mentorok egy része tanár, pl. partner intézményeinkben szerezett TEFL nyelvtanári képesítést Angliában vagy az USÁ-ban. Más részük különböző szakmai háttérrel rendelkező, nyitott, kommunikatív, világot látott ember, akivel élmény beszélgetni.

Magyar résztvevőink

Résztvevőink minden felnőtt korosztályból érkeznek hozzánk, a legtöbben közép- és nagyvállalatok képviselői, saját vállalkozást vezetnek, vagy sikeres szakemberek. Az angolt sokszor inkább elméletben tanulták a nyelvtanra és a szókincsre fókuszálva. Magabiztosan akarnak angolul kommunikálni, külföldi útra, nyelvvizsgára, üzleti tárgyalásra készülnek, vagy egyszerűen csak szeretnék hatékonyan fejleszteni nyelvtudásukat.

Így segítünk fejleszteni az angolod

A program előtt
 • Egyedi igények és célok felmérése
 • Szintfelmérés
 • Felkészítő anyagok
A program alatt
 • Több mint 70 óra anyanyelvi környezteben, ahol minden résztvevőre jut egy anyanyelvi mentor
 • Testre szabott nyelvtanulás és mentorálás
 • 100% gyakorlati órák
A program után
 • Személyes értékelés
 • Egyéni fejlesztési javaslatok
 • További tanulást segítő anyagok

Angloville vs nyelvtanfolyam külföldön

Az Angloville nyelvi sziget az angolszász környezetet szimulálva, a klasszikus külföldi nyelvtanfolyamoknál hatékonyabban teszi lehetővé az angol kommunikációs készségek fejlesztését, elsősorban a személyre szabott és intenzív formátumnak köszönhetően.

Nyelvtanfolyam külföldöm

Angloville nyelvi sziget

Intenzitás

20-25 óra/hét

70 óra/hét

Csoport méret

8-15 fős csoportok

Egyéni (1:1) foglalkozások az anyanyelvi mentorok teljes figyelme mellett

Módszertan

Erősen tankönyv alapú, nyelvtan, szókincs fókusz, korlátozott kommunikáció

Beszélgetések, gyakorlati szituációk tankönyvek és tantermi tanulás nélkül

Akcentusok

Jellemzően egy akcentus, a tanáré

Anyanyelvi mentorok az USÁ-ból, Angliából, Írországból, Ausztráliából: 4-5 angol akcentus egy helyen

Távolság

Utazás a reptérre, 2-3 órás repülőút

Nyelvi sziget Budapesttől 1-2 órára

Egész napos intenzív nyelvi program

Napi program felnőtt program esetén

 • Mentor megbeszélés –

  napindító foglalkozás a kijelölt mentoroddal, aki segít a felmerült kérdéseid megválaszolásában, a program többi elemére történő felkészülésben.

 • Egyéni (1:1) órák –

  beszédcentrikus órák változatos témákról, váltakozó anyanyelvi mentorokkal. A foglalkozás történhet egy kávé mellett a hotel lobbyjában, vagy épp a parkban. A beszélgetés irányát a résztvevők előre megszabhatják, de a mentoroknak mindig rendelkezésére áll egy téma lista.

 • Kiscsoportos óra –
  csapatmunka angolul, melynek során a résztvevők kis csoportokra bontva dolgoznak egy-egy mini-projekten. Az eredményeket ezután prezentálják a többiek előtt. Ez a gyakorlat hatékonyan felkészít a nemzetközi csapatban való munkára.

 • Entertainment Hour –

  Kvíz, vetélkedő, játékos foglalkozás és szórakozás az anyanyelvi mentorok irányításával.

 • Étkezések –

  Kötetlen beszélgetés – minden asztalnál fele részben anyanyelvi mentorok ülnek.


Árak

Az Angloville nyelvi sziget tréning 6 intenzív, egyéni tanulással és élményekkel teli napot ölel fel, és az alábbiakat tartalmazza:

több mint 70 órányi tréning anyanyelvi mentorokkal
6 nap (5 éjszaka) szállás egyágyas elhelyezéssel, minőségi szálláshelyen
teljes ellátás: napi 3 étkezés a szálloda éttermében
transzfer Budapestről és vissza

A program három változatban vehető igénybe Angloville Tandem, Private és PrivatePlus.

Változat

Angloville Tandem

Angloville Private

Angloville PrivatePlus

Időtartam

70+ óra

70+ óra

70+ óra

Formátum

2:1 (2 magyar – 1 anyanyelvi mentor)

1:1 (1 magyar – 1 anyanyelvi mentor)

1:1 (1 magyar – 1 anyanyelvi mentor)

Tematika

sztenderd általános és üzleti angol

általános és üzleti angol, egyéni téma bevihető

általános és üzleti angol

+személyre szabott tematika*

Szintfelmérő

szóbeli szintfelmérő

szóbeli szintfelmérő

kibővített szóbeli szintfelmérő és célzott tematikák meghatározása

All-inclusive ár

252 525 Ft + ÁFA

(bruttó 299 000 Ft)

291 895 Ft + ÁFA

(bruttó 349 000 Ft)

331 265 Ft + ÁFA

(bruttó 399 000 Ft)

Ha nem vagy benne biztos, hogy a Nyelvi Sziget neked való, a Try Angloville próbanap keretében egy napra betekintést kaphatsz a nyelvi sziget élménybe, hogy megalapozottan dönthess az egyhetes részvétel mellett. A próbanap díja 23 622 Ft + ÁFA (bruttó 30 000 Ft).

Kedvezmények

Az alábbi kedvezmények összevonhatók:

Early-bird: jelentkezz legalább 60 nappal a program kezdete előtt, hogy 20 000 Ft kedvezménnyel vehess részt a programon

További résztvevő: kettő vagy több résztvevő együttes jelentkezése esetén a második résztvevőtől 20 000 Ft kedvezmény jár

Visszatérő résztvevő: 20 000 Ft kedvezmény, ha már részt vettél nyelvi sziget programon

*Private+ csomag extra tartalma: naponta 1 órában személyre szabott tematikával egészítjük ki az általános és üzleti angol anyagokat a te egyéni igényeid szerint

 

Fizetési lehetőségek

 • Normál fizetési mód: a program kedvezményekkel csökkentett díjának befizetése alapesetben két részletben történik. Az első részlet, a nyelvi program díja a jelentkezés utáni 3 napon belül fizetendő, ezzel biztosíthatod a helyed a kiválasztott programon. A második részletet, a szállás-ellátás díját a program előtti két hétben szükséges befizetni.
 • Részletfizetési konstrukció: ha számodra túl nagy az egyszeri befektetés, mi akkor is kínálunk megoldást, akár 6-12 hónapos részletfizetéssel (early-bird és visszatérő kedvezmény ilyenkor nem vehető igénybe). Érdeklődj kollégánknál az elérhető finanszírozási lehetőségekről!
 • Diákhitel: 2019. október 1-től a diákhitel nyelvtanulásra is igénybe vehető, akár kamatmentesen is! Erről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Hétvégi és céges programok

Túl hosszú az egy hét? Nem tudsz ennyi időre elszakadni a munkától, családtól? Akkor új 2,5 napos intenzív hétvégi programunk neked szól!

Amennyiben céged számára keresel megoldást, a pontos igények ismeretében egyedi ajánlatot állítunk össze.

 

További információ

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok és helyszínek Hétvégi program

Kérdésed van? Hívj minket most! +3630 255 4845
JELENTKEZEM

Szeretnék részt venni a nyelvi szigeten, hogy folyékony és magabiztos nyelvtudásra tegyek szert:

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés