Anyanyelvi angol kurzusok diákoknak

Angloville Junior Weekend Club és Academy

Az Angloville-ben mindent megtalálsz, ami az iskolai nyelvoktatásból kimarad. 10-19 éves diákoknak szóló angol kurzusaink a tanév során biztosítják a gyakorlati kommunikációs készségek hatékony fejlesztését. Anyanyelvi mentorok segítségével, élmények által léphetsz szintet az angol kommunikációban, miközben nem is gondolsz arra, hogy éppen tanulsz.

Ezért különleges az Angloville

Angol anyanyelvű mentorok

Gyakorold az angolt különböző angolszász országokból származó fiatal mentorokkal.

100% gyakorlati foglalkozások

Minden foglalkozáson a szóbeli kommunikációra összpontosítunk, hogy megtanulj magabiztosan kommunikálni.

Élményalapú tanulás

Szótanulás és tankönyvek helyett izgalmas beszélgetések érdekes emberekkel. Úgy tanulsz, hogy észre sem veszed.

A féléves kurzusokat két korcsoport számára szervezzük személyes+online valamint teljesen online formában. 10-14 éveseknek, illetve alsó-közép szinttől ajánljuk a Junior Weekend Club programot, 14-19 éveseknek, illetve középszinttől pedig a Junior Weekend Academy kurzust. Alább továbbléphetsz az egyes kurzusok részletes bemutatására.

Kurzusaink

Miért hatékonyak az Angloville Junior Weekend kurzusok?

Az Angloville Junior Weekend Club és Academy kurzusok egy olyan alternatív nyelvtanulási módszeren alapulnak, amely nem sokban hasonlít az iskolai angolórán, vagy egy nyelviskolában tapasztalatkhoz. A passzív tanulás, a frontális oktatás és a tankönyvek helyett hús-vér anyanyelviekkel folytatott izgalmas beszélgetéseken és szituációkon keresztül fejlődik az angoldutásod.

A kurzus interaktív workshopokból, az ismétlést, gyakorlást szolgáló webinarokból valamint a saját tempódban, anyanyelvi tanárokkal folytatott egyéni leckékből áll, így ötvözi a leghatékonyabb angoltanulási módszereket. Nálunk a fejlődés szempontjából legfontosabb elemeket – az aktív beszédet, a személyes figyelmet és az autentikus angolszász élményeket – egy helyen kapod meg.

Seffer Manuéla Angloville
Nem vagy biztos benne, hogy melyik program való neked?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk megtalálni a számodra leginkább megfelelő kurzust!

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár