Nyelvi utazás Angliába
Angloville Junior Plus London
Angloville Junior Plus London
A táborról
Program
Dátumok/Árak
Galéria

A program felépítése

Az Angloville Junior Plus egy egyhetes nyelvi élménytúra Angliába, ahol a fő hangsúlyt az ország és a kultúra megismerésére és mindeközben az angol nyelv gyakorlására helyezzük. Miközben felfedezed London, Oxford és Cambridge legizgalmasabb részeit, folyamatosan nemzetközi környezetben leszel, így a gyakorolhatod, fejlesztheted az angolodat.

Vezetett túrák

London, Oxford és Cambridge látványosságainak felfedezése angol nyelvű idegenvezetéssel.

6:1 mentor beszélgetések

Beszélgetések változatos témákról - pl. kultúráról, hagyományokról, oktatásról - az anyanyelvi mentorokkal (6 diákra jut 1 anyanyelvi mentor). Ezek a foglalkozások a helyi nevezetességek felfedezésével is kombinálhatók, ún. "city games" keretében.

Szabadidős foglalkozások

Angol nyelvű kirándulások a környéken, szabadtéri játékok, sport és csapatépítő programok a kommunikációs és kooperációs készségek és a kreativitás fejlesztésére. A nemzetközi környezetben való együttműködés fontos tapasztalat lesz mindenki számára.

Étkezések

Az anyanyelviekkel való beszélgetés az étkezések során is zajlik. A reggeli és vacsora a fogadó családoknál biztosított, a csomagolt ebédet pedig a csoporttal közösen fogyasztod el napközben a többi nemzetközi diákkal és anyanyelvi mentorral.

Heti program

NAPHELYSZÍNPROGRAM
1. nap London
 • Délelőtt vezetett túra Nyugat-Londonban: pl. Big Ben, Parlament, London Eye - Buckingham palota
 • Délután mentorokkal töltött idő, londoni séta
2. nap Cambridge
 • Délelőtt vezetett túra a városban és az egyetem kampuszán (pl. Corpus Christi, City College)
 • Délután csónakázás a Cam folyón gondolás vezetéssel, mentorokkal töltött idő
3. nap London
 • Délelőtt vezetett túra Dél-Londonban: Tower Bridge, The City (üzleti negyed), Glob színház, Tate Modern múzeum
 • Délután időtöltés a mentorokkal
4. nap Oxford
 • Délelőtt vezetett túra a városban és az egyetem kampuszán, séta irodalmi hősök nyomában (pl. Aliz csodaországban, Harry Potter)
 • Ebéd a történelmi College-ban, délután city game és mentorokkal töltött idő
5. nap London
 • Délelőtt látogatás a Science vagy Natural History Museumban, mentorral töltött idő
 • Ebéd a Kensington Gardenben (királyi park). Délután Street Art vezetett túra Kelet-Londonban, több mint 50 híres kortárs utcai alkotás
6. nap London
 • Délelőtt látogatás Greenwichben: séta az egyetmi kampuszon, a királyi obszervatórium melletti parkban, időtöltés a mentorokkal
 • Délután idő a vásárlásra

A fenti program vázlat a tervezett, amelyben változás lehetséges.

Résztvevőink

Diákok és mentorok

Nemzetközi diákok

Az Angloville Junior Plus londoni útjára 13-19 év közötti lengyel és magyar diákok érkeznek, a közös nyelv tehát a résztvevők között is az angol. Diákjaink már rendelkeznek a nyelvi alapokkal, és éles környezetben szeretnék gyakorolni az angolt. Érdeklődőek és nyitottak a világra, szeretnek új helyeket felfedezni, ezért nagyon várják már ezt a nyári kalandot.

nyelvi utazás diákok
nyelvi utazás mentor

Anyanyelvi mentorok

A nyelvi utazás során minden 6 diákra jut 1 anyanyelvi mentor, akik végig a csoporttal tartanak. A fiatal mentorok angolszász egyetemek volt és jelenlegi diákjai, akik azért érkeznek, hogy segítsenek neked nyelvi készségeid fejlesztésében. Különböző országokból, pl. Nagy-Britannia, USA, Ausztrália érkeznek, így rögtön több akcentust is megismerhetsz.

Program koordinátorok

A nyelvi utazás során az Angloville program koordinátorai felügyelik a program zökkenőmentes lebonyolítását. Hozzájuk fordulhatsz bármilyen kéréssel, kérdéssel. Mindig az lebeg a szemük előtt, hogy te, mint résztvevő jól érezd magad. A magyar diákokkal a kijelölt repülőjáraton Budapestről magyar kísérő utazik, és tart velük egészen a hazaérkezésig. 

Fogadó családok

A program egyik kulcs eleme a londoni fogadó családoknál történő elhelyezés. Ez a típusú szállás népszerű a külföldi nyelvtanulók között, és lehetővé teszi, hogy "belülről" ismerd meg az angliai kultúrát, személyes kapcsolatot alakíts ki vendéglátóiddal. Fogadó családjaink kényelmes lakásban vagy házban biztosítják számodra  szállást London egyik biztonságos negyedében (2-5 zónák). A résztvevők diákok kétágyas szobákban, kettesével kerülnek elszállásolásra egy-egy családnál, akik egyúttal az étkezést is biztosítják. A középosztálybeli családok jól reprezentálják London kulturális és etnikai sokszínűségét is. A napi program végeztével 19 órától másnap reggel 9 óráig töltesz időt a szállásadókkal.


BIZTONSÁG A fogadó családokat egy több körös, körültekintő folyamat során választja ki Angliában működő partner ügynökségünk. Minden családot személyesen ellenőriznek, felmérik a diákok fogadásához és a biztonságos pihenés szükséges minden feltétel meglétét. Az ügynökség rendszeresen ellenőrzi a családokat és folyamatosan nyomon követi az érkező diákokkal való biztosnágos együttműködést.

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további nyelvi programjainkat!

Angloville Junior
Időtartam: 3-14 nap
Formátum: 2 diákra 1 anyanyelvi, szuperintenzív angol élménytábor
Részletek
Angloville Kids
Időtartam: 3-7 nap
Formátum: 4 diákra 1 anyanyelvi, játékos angol élménytábor
Részletek
Angloville Junior International
Időtartam: 9-10 nap
Formátum: intenzív tábor külföldön, 2 diákra 1 anyanyelvi
Részletek
Tanév Amerikában
Időtartam: Egy tanév
Formátum: Amerikai középiskolai tanév családi elhelyezéssel
Részletek
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Részletek

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár