Napközis angol tábor gyerekeknek
Angloville Kids Downtown
Angloville Kids Downtown
A táborról
Módszer
Helyszín, időpont
Árak

Napközis anyanyelvi angol tábor gyerekeknek

 

Az Angloville Kids Downtown 7-11 éveseknek szóló budapesti napközis anyanyelvi angol tábor, ahol a gyerekek természetes nyelvi közegben, játékos élményeken keresztül napról napra magabiztosabban beszélnek angolul és választékosabban fejezik ki magukat. A táborban kiemelt hangsúlyt fektetünk a személyes figyelemre, így 4-5 gyerekre jut egy oktató (tanár vagy anyanyelvi mentor).

Napközis táborunkban minden nap más-más tematikus programon vesznek részt a gyerekek, így a nyelvtanuláson túl kreatív foglalkozások során fedezik fel a teljes angolszász világot – Angliát, Skóciát, Írországot, az Egyesült Államokat, Ausztráliát és Kanadát. A foglalkozások a Buda egyik legszebb, zöldövezeti részén található Pasaréti Közösségi Házban zajlanak, sok szabad levegőn töltött programmal.

Angol nyelvi környezet a program egész ideje alatt, minden órában

napi 8 óra játékos angol foglalkozás anyanyelvi mentorokkal

4-5 fős minicsoportok, egyéni figyelem az anyanyelvi mentorok részéről minden foglalkozáson

Angol anyanyelvű mentorok különböző országokból

Kreatív és játékos tanulás: nincs tankönyv, nincs tanterem

Képzett oktató személyzet, gyerekek között szerzett angoltanítási tapasztalattal

Nézd meg rövid videónkat!

Mi a nyelvi bemerítés?

Az Angloville-nél a nyelvi bemerítés módszerét alkalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy autentikus angol nyelvű közeget teremtünk, ahol természetes módon fejlődik a gyerekek nyelvtudása, éppen úgy, mintha külföldön lennének. Mivel egész nap magyarul nem beszélő, anyanyelvi mentorokkal töltik az időt, az egyetlen közös nyelv az angol lesz, legyen szó bármilyen témáról vagy szituációról. A klasszikus nyelvórák helyett olyan, gyakorlati, beszédközpontú foglalkozásokat tartunk, melyek mindenkiből előhozzák a szunnyadó angoltudást.

RÉSZTVEVŐINK

Tanulók és mentorok

Angol nyelvi mentorok

Angolszász mentoraink különböző országokból érkező fiatalok, egyetemisták, akiknek célja, hogy segítsék a gyerekeket nyelvi készségeik fejlesztésében, és megnyissák előttük a világot. A mentorok közül többen rendelkeznek valamely brit, amerikai vagy ír TEFL szervezet angoltanári képesítésével.

Magyar résztvevőink

7-11 év közötti gyerekek, akik az alap- és alsó középszint között vannak angolban. Kíváncsiak, néha félénkek, de mind fejlődni szeretnének. Könnyen sajátítják el az új szavakat, melyeket rögtön meg is tanulnak helyesen kiejteni és a gyakorlatban használni.

ANGLOVILLE - VÉLEMÉNYEK A DIÁK PROGRAMJAINKRÓL

Az elmúlt 10 év során több ezer fiatal (7-19 éves) vett részt az Angloville táborain. Az Angloville egy olyan készségfejlesztő és intenzív anyanyelvi angol tábor, ahova a diákok szívesen térnek vissza. A saját tapasztalataikat, illetve szüleik véleményeit alább láthatjátok, olvashatjátok.

ÉRDEKEL, HOGYAN FEJLESZTHETED NYELVTUDÁSOD ÉLMÉNYEK ÁLTAL?

Keresd szakértőnket egy kötelezettségmentes egyéni konzultációért!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként új progrmajainkról, kedvezményeinkről!

Kérjük jelöld, hogy hírlevelet küldhetünk a számodra:
Hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataimat az Angloville Kft. az Adatkezelési szabályzatban rögzítetteknek megfelelően, a regisztráció céljával (hírlevél feliratkozás) összhangban kezelje.

Hasonló programok: 

Angloville Junior
Időtartam: 3-14 nap
Formátum: 2 diákra 1 anyanyelvi, szuperintenzív angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids
Időtartam: 3-7 nap
Formátum: 4 diákra 1 anyanyelvi, játékos angol élménytábor
Érdekel
Angloville Junior International
Időtartam: 10 nap
Formátum: intenzív tábor külföldön, 2 diákra 1 anyanyelvi
Érdekel
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár