AZ AJÁNLAT NEM AKTUÁLIS
Külföldi Nyelvtanulási Program
Angloville Summer Immersion
Angloville Summer Immersion
A kurzusról
Anglia
Málta
Időpontok
Ösztöndíj
Galéria

Külföldi Nyelvtanulási Program Máltán

Fejleszd az angolod Máltán az Angloville Külföldi Nyelvtanulási Programján! A 14-19 éves középiskolások számára szervezett kéthetes nyelvi kurzuson délelőttönként a nyelviskolában zajlanak a csoportos órák, majd délután az anyanyelvi mentorok bevonásával Málta felfedezése közben azonnal gyakorlatba ültethetők a tanultak.

A kurzus egyedülálló módon 6 diák – 1 anyanyelvi arányban teszi lehetővé a gyors, személyre szabott fejlődést, különböző angolszász országokból érkező mentorok segítségével. A máltai Külföldi Nyelvtanulási Program így ötvözi a külföldi nyelviskolai tanulás előnyeit a nyelvi bemerítés hatékonyságával, hogy valóban megtanulj angolul kommunikálni.

Intenzív élmények Máltán két héten át

  • HATÉKONY NYELVISKOLAI TANULÁS: délelőttönként 10-15 fős, szintednek megfelelő csoportban, gyakorlott anyanyelvi tanárral
  • GYAKORLÁS ANYANYELVIEKKEL: délutánonként és hétvégén élményalapú fejlődés anyanyelvi mentorok segíségével (6 diákra jut 1 anyanyelvi mentor)
  • KULTURÁLIS ÉS TURISZTIKAI PROGRAM: ültestd a gyakorlatba a tanultakat a délutáni és hétvégi programokon, melyek során felfedezed az ezerarcú Máltát
  • ALL-INCLUSIVE CSOMAG: kollégiumi elhelyezés, teljes ellátás biztosítva, akár állami támogatással

Nyelviskolai program

Nyelviskolai partnerünk a Malta University Language School Msidában, a Máltai Egyetem kampuszán működik. A szállás helyben, az egyetemi kollégiumban biztosított, így nem vész el értékes idő a napi utazással.

Modern, jól felszerelt tantermek

10-15 fős csoportok korosztály és nyelvi szint szerint

Gyakorlott, képzett anyanyelvi tanárok

Heti 20 óra (20x45 perc) általános angol

Partnerünk: Malta University Language School

A nyelviskolát 1972-ben alapította a Máltai Egyetem, és máig az egyetlen nyelviskola a szigeten, amely az egyetem irányítása és szakmai felügyelete alatt működik. Az egész évben elérhető nyelvtanfolyamok mellett nyáron külön program szolgálja az érkező tizenéves diákokat.

A nyelviskola Málta szigetének szívében, Máltai Egyetem új kampuszán, a modern Campus Hubban található, ahova nyáron több tucat országból érkeznek a nyelvet tanuló diákok. A pezsgő nyári diákélet körülveszi az itt tanulókat, így belekóstolhatnak abba is, milyen egy angolszász ország egyetemén tanulni.

A kampusz zárt területe biztonságot jelent a diákoknak, akik a többi külföldi tanulóval barátkozhatnak, miközben hűsítő fürdőt vesznek a medencében, vagy edzenek konditeremben. Az alábbi videó a nyelviskola és a kampusz korábbi állapotát mutatja, 2022-től a nyelviskola és a szálláshely is az új, modern Campus Hub tömbben kap helyet.

nyelviskolai képzés a Külföldi Nyelvtanulási Program két hete során minden hétköznap délelőtt 9:00-12:30 között zajlik egy szünettel. A 10-15 fős, korosztály és nyelvi szint szerint bontott csoportokban a világ számos országából érkező diákok tanulnak.

Kiegészítő élményprogram anyanyelvi mentorokkal

 

Az Angloville Summer Immersion Programot a kiegészítő délutáni és hétvégi programok emelik ki a többi hasonló nyelviskolai program közül. Ezen az ún. nyelvi bemerítéses programon egyedülálló módon lehetőség nyílik az angolszász anyanyelvi mentorokkal való folyamatos gyakorlásra a délutáni és hétvégi időszakban.

fiatal angol anyanyelvű mentorok - 6 diákra jut 1 mentor

szervezett kulturális és turisztikai programok Máltán

délutánonként és hétvégén, heti 30+ órában

Folyamatos játékos kommunikációs helyzetek, az órákon tanultak gyakorlatba ültetése

Személyes figyelem, anyanyelvi mentorok

Az Angloville közel évtizetes tapasztalattal rendelkezik a nyelvi bemerítéses, vagyis az anyanyelvi környezetben zajló kommunikáció fejlesztő nyelvi programok szervezésében.

A máltai Külföldi Nyelvtanulási Program során a nyelviskolai foglalkozásokat követően minden délután, és egy teljes hétvégi napon az anyanyelvi mentorok bevonásával kerül sor a sziget nevezetességeinek felfedezésére, strandolásra, sport, kulturális és turisztikai programokra.

A diákok így egyedülálló módon valóban az egész napot aktív angol kommunikációval töltik, autentikus anyanyelvi közegben.

A 6 diák-1 anyanyelvi felállásnak köszönhetően a nyelviskolai órákhoz képest jóval nagyobb személyes figyelem és több beszédidő jut minden diákra.

A nyelvi bemerítéses élményprogram hétköznap ebéd után ~14 órakor kerzdődik és 4 órán át tart. A szombati napokon egész napos program zajlik. A programot az Angloville képzett koordinátora vezeti, a beszélgetőpartnerként résztvevő fiatal anyanyelvi mentorok különböző angolszász országokból (pl. Anglia, USA, Kanada) érkeznek.

All-inclusive szállás és ellátás

A kéthetes máltai nyelvi program során az elhelyezés egyetmi kollégiumban történik. Ez idő alatt napi három étkezés is biztosított a kampusz éttermében.

Szállás

15 nap / 14 éj szállás (szombattól szombatig) modern kollégiumban

2-4 ágyas elhelyezés, közös fürdőszobával

Ellátás

Reggeli a kampusz éttermében

Ebéd a kampusz  éttermében

Vacsora a kampusz éttermében

Helyszín és eljutás

A máltai Külföldi Nyelvtanulási Programra Budapestről a kijelölt járaton történő utazás esetén felnőtt kísérő biztosított. Az érkezés után csoportos buszos transzfert biztosítunk Málta nemzetközi repülőteréről a kampuszra.
 
A Malta University Language School Msidában található, a Máltai Egyetem 2022 januárjában nyíló új kampuszán. Az elhelyezés szintén itt, az egyetemi kollégiumban biztosított, így reggel csupán néhány perc séta eljutni az órákra.

külföldi nyelvtanulási program málta

Nem vagy biztos benne, hogy melyik program való neked?

Keress fel minket telefonon és díjmentesen felmérjük jelenlegi tudásod!

+3630 255 4845

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további, felnőtteknek szóló nyelvi programjainkat!

Angloville Junior
Időtartam: 3-14 nap
Formátum: 2 diákra 1 anyanyelvi, szuperintenzív angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids
Időtartam: 3-7 nap
Formátum: 4 diákra 1 anyanyelvi, játékos angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids Downtown
Időtartam: 5 nap
Formátum: Napközis tábor Budapesten, 4 diákra 1 tanár/anyanyelvi mentor
Érdekel
Angloville Junior International
Időtartam: 10 nap
Formátum: intenzív tábor külföldön, 2 diákra 1 anyanyelvi
Érdekel
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár