AZ AJÁNLAT NEM AKTUÁLIS
Külföldi Nyelvtanulási Program
Angloville Summer Immersion
Angloville Summer Immersion
A kurzusról
Anglia
Málta
Időpontok
Ösztöndíj
Galéria

Külföldi Nyelvtanulási Program Angliában: London

Fejleszd az angolod Angliában, Londonban az Angloville és az Islington Centre for English nyelviskola közös Külföldi Nyelvtanulási Programján! A 14-19 éves középiskolások számára szervezett kéthetes nyelvi kurzuson a nap egyik felében az Islington negyedben található nyelviskolában zajlanak a csoportos órák, majd a nap másik felében a fiatal anyanyelvi mentorok bevonásával London és környéke felfedezése közben azonnal gyakorlatba ültethetők a tanultak.

A kurzus nyelvi bemerítéses része egyedülálló módon 6 diák – 1 anyanyelvi arányban teszi lehetővé az észrevétlen, mégis gyors fejlődést a kommunikációs készségek terén, különböző angolszász országokból érkező mentorok segítségével. A londoni Külföldi Nyelvtanulási Program így ötvözi a külföldi nyelviskolai tanulás előnyeit a nyelvi bemerítés hatékonyságával, hogy két hét után úgy térj haza, hogy már nem jelent gondot angolul megszólalni.

Intenzív élmények Londonban két héten át

  • HATÉKONY NYELVISKOLAI TANULÁS: délelőt vagy délután 10-15 fős, szintednek megfelelő csoportban, gyakorlott anyanyelvi tanárral
  • GYAKORLÁS ANYANYELVIEKKEL: a nap másik felében és hétvégén élményprogramok anyanyelvi mentorok bevonásával (6 diákra jut 1 anyanyelvi mentor)
  • KULTURÁLIS ÉS TURISZTIKAI PROGRAM: ültestd a gyakorlatba a tanultakat a félnapos és hétvégi programokon, melyek során felfedezed az ezerarcú Londont
  • ALL-INCLUSIVE CSOMAG: elhelyezés családoknál, teljes ellátás biztosítva, akár állami támogatással

Nyelviskolai program

Nyelviskolai partnerünk az Islington Centre for English (ICE) londoni központja az Islington negyedében található, a Regents Canal, a Kings Cross/St Pancrass pályaudvar,a Shoreditch Park és más nevezetességek szomszédságában. A szállást biztosító fogadó családok London 3-4-es zónájában találhatók, tömegközlekedéssel könnyen biztosítva a napi eljutást a nyelviskolai órákra.

Tágas, modern tantermek

10-15 fős csoportok korosztály és nyelvi szint szerint

Gyakorlott, képzett anyanyelvi tanárok

Heti 20 óra (20x45 perc) általános angol

Partnerünk: Islington Centre for English

Az ICE London egyik legjobb független nyelviskolája, amely több mint 15 éve várja a világ minden tájáról érkező tanulni vágyókat. Évente több mint 2500, a fiatal és a felnőtt korosztályba tartozó diák érkezik ide, és nyelvtanfolyamok széles palettájából választva különböző szintű és hosszúságú kurzusokon vesz részt.

A londoni nyelviskola az Islington negyedben, London 1-es zónájában található, közvetlenül az Angel metróállomás mellett. Tágas, világos tantermek és családias hangulat jellemzik, biztosítva, hogy a diákok az első naptól kezdve otthonasan érezzék magukat.

Az órákon és a nyüzsgő közös terekben lehetőség nyílik a világ minden tájáról érkező többi diákkal való találkozásra, ismerkedésre is, valódi nemzetközi élményt biztosítva.

A nyelviskolai képzés a Külföldi Nyelvtanulási Program két hete során minden hétköznap délelőtti (9:15-12:15) vagy délutáni (12:30-15:30) idősávban zajlik (heti váltásban) egy szünettel. A 10-15 fős, korosztály és nyelvi szint szerint bontott csoportokban a világ számos országából – Európából, Ázsiából vagy Dél-Amerikából – érkező diákok tanulnak.

Kiegészítő élményprogram anyanyelvi mentorokkal

 

Az ICE-Angloville Summer Immersion Programot a kiegészítő hétköznapi félnapos és hétvégi programok emelik ki a többi hasonló nyelviskolai program közül. Ezen az ún. nyelvi bemerítéses programon egyedülálló módon lehetőség nyílik az angolszász anyanyelvi mentorokkal való folyamatos, élmények általi gyakorlásra a délutáni és hétvégi időszakban.

fiatal angol anyanyelvű mentorok - 6 diákra jut 1 mentor

szervezett kulturális és turisztikai programok Londonban

hétköznap fél napon és hétvégén, heti 30+ órában

Folyamatos játékos kommunikációs helyzetek, az órákon tanultak gyakorlatba ültetése

Személyes figyelem, anyanyelvi mentorok

Az Angloville több mint egy évtizetes tapasztalattal rendelkezik a nyelvi bemerítéses, vagyis az anyanyelvi környezetben zajló kommunikáció fejlesztő nyelvi programok szervezésében.

A londoni Külföldi Nyelvtanulási Program során a nyelviskolai foglalkozásokat kiegészítve minden hétöznap fél napon, és egy teljes hétvégi napon az anyanyelvi mentorok bevonásával kerül sor a város nevezetességeinek felfedezésére, sport, kulturális és turisztikai programokra.

A diákok így egyedülálló módon valóban az egész napot aktív angol kommunikációval töltik, autentikus anyanyelvi közegben.

A 6 diák-1 anyanyelvi felállásnak köszönhetően a nyelviskolai órákhoz képest jóval nagyobb személyes figyelem és több beszédidő jut minden diákra.

A nyelvi bemerítéses élményprogram hétköznap heti váltásban délelőtt vagy délután zajlik reggeli, vagy ebéd utáni kezdéssel. A szombati napokon egész napos program zajlik. A programot az Angloville képzett koordinátora vezeti, a beszélgetőpartnerként résztvevő fiatal anyanyelvi mentorok pedig különböző angolszász országokból érkeznek.

All-inclusive szállás és ellátás

A kéthetes londoni nyelvi program során az elhelyezés fogadó családoknál történik. Ez idő alatt napi három étkezés is bizotsított a családdal elköltött reggeli és vacsora, illetve csomagolt ebéd formájában.

A fogadó családok különös gondossággal kerülnek kiválasztásra, jellemzően több éves tapasztalattal rendelkeznek nyelvet tanuló diákok elhelyezésében. A szállás és ellátás minőségét rendszeres ellenőrzések is biztosítják. A családok jól reprezentálják London kulturális sokszínűségét, és biztosítják, hogy a diákok este is gyakorolhassák az angolt.

Szállás

15 nap / 14 éj szállás (vasárnaptól a vasárnapig) fogadó családoknál

2-3 ágyas elhelyezés, közös fürdőszobával

Ellátás

Reggeli a családnál

Csomagolt ebéd

Vacsora a családnál

Helyszín és eljutás

Iskolai csoportok: A londoni Külföldi Nyelvtanulási Programra Budapestről a csoport számára foglalt járaton történik az utazás. A járat foglalás az iskola feladata, azonba az Angloville utazási partnere bevonásával segítséget tud nyújtani ebben is. Az érkezés után csoportos buszos transzfert biztosítunk a kijelölt londoni repülőtérről a fogadó családok számára kijelölt találkozási pontra.
 
Egyéni résztvevők: egyéni diákok az utazást saját maguk szevezik, számukra felnőtt kísérőt nem biztosítunk. Azonban készséggel adunk információt arról, hogy mely járattal utazik iskolai csoport vagy az Angloville koordinátora.

Az Islington Centre for English nyelviskolai központja Islingtonban található. A nyelviskolai órákra a családoktól tömegközlekedés igénybevételével lehet eljutni. London nagyváros, így a bejutásra érdemes 45-75 percet számolni.

 

Külföldi Nyelvtanulási Program Angloville London

Nem vagy biztos benne, hogy melyik program való neked?

Keress fel minket telefonon és díjmentesen felmérjük jelenlegi tudásod!

+3630 255 4845

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további, felnőtteknek szóló nyelvi programjainkat!

Angloville Junior
Időtartam: 3-14 nap
Formátum: 2 diákra 1 anyanyelvi, szuperintenzív angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids
Időtartam: 3-7 nap
Formátum: 4 diákra 1 anyanyelvi, játékos angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids Downtown
Időtartam: 5 nap
Formátum: Napközis tábor Budapesten, 4 diákra 1 tanár/anyanyelvi mentor
Érdekel
Angloville Junior International
Időtartam: 10 nap
Formátum: intenzív tábor külföldön, 2 diákra 1 anyanyelvi
Érdekel
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár