Anyanyelvi angol tábor
Angloville Junior

Angloville Junior csomagok

Az Angloville Junior 3-14 nap intenzív angol kikapcsolódás tele élményekkel, tanulással és szórakozással nemzetközi környezetben.

A csomag tartalma:

 • intenzív, napi 12 órás nyelvi program anyanyelvi mentorokkal
 • szállás saját fürdőszobás, 2-4 ágyas, komfortos szobában
 • teljes ellátás: napi 4 étkezés a szálláshely éttermében
 • buszos transzfer Budapestről a helyszínre és vissza
 • gondosan válogatott szakértő táborvezetők
 • saját fejlesztésű tananyagok
 • a program elvégzését igazoló oklevél
 • kirándulás, szabadidős programok a tábor során
 • élvezetes nyelvvizsga felkészítés gyakorlott tanárok által

A 3-NAPOS ŐSZI TÁBOR ÁRA:

99 000 Ft

A 6-NAPOS ŐSZI TÁBOR ÁRA:

199 000 Ft

* A választható nyelvvizsga felkészítő csomag tartalma: képzett angoltanár által tartott kiscsoportos nyelvvizsga felkészítő foglalkozás minden nap 1,5 órában. A foglalkozásokon interaktív, kommunikáció központú módon kerül sor a közép- vagy felsőfokú nyelvvizsga sikeres megszerzéséhez szükséges képességek fejlesztésére. Ilyenek a hallás utáni értés, a vita, érvelés, a szókincs és a nyelvhelyesség. A feldogozott témák a nyelvvizsgákon használt tematikákból kerülnek kiválasztásra.

Kedvezmények, fizetési lehetőségek

Elérhető kedvezmények:
Visszatérő résztvevő:
-10 000/5 000 Ft

10 000/5 000 Ft kedvezmény korábbi táborozóinknak a 6-napos ill. 3-napos tábor árából

Testvér: -10 000/5 000 Ft

ugyanazon táborba egyszerre leadott jelentkezés esetén a második résztvevő 10 000/5 000 Ft kedvezményt kap (6- ill. 3-napos tábor) – visszatérő kedvezménnyel nem vonható össze

Fizetési lehetőségek:
Normál fizetési mód (két részletben)
 • Első részlet: a nyelvi program díja a jelentkezés utáni 3 napon belül fizetendő, ezzel biztosíthatod a helyed a kiválasztott programon.
 • Második részlet: a szállás-ellátás díját a program előtti héten szükséges átutalni közvetlenül a szálláshelynek.
Részletfizetési konstrukció
 • Ha számodra így is túl nagy az egyszeri befektetés, mi akkor is kínálunk megoldást 10 hónapos részletfizetéssel (ilyenkor bizonyos kedvezmények nem vehetők igénybe). Érdeklődj kollégánknál az elérhető finanszírozási lehetőségekről!
Lemondási feltételek:

 

A regisztráció az online jelentkezés elküldésétől érvényes, ekkor fogadod el az Általános Szerződési Feltételeket is. Lemondás a jelentkezéstől számított 14 napon belül, de legfeljebb a program előtt 30. napig díjmentes. 14 nap után és a program előtt 30. napig 30 000 Ft (minimum 20%) adminisztrációs díjat vonunk le a befizetett díjból. 30 napon belül történő lemondás esetén a befizetett díj 50%-a jár vissza. Meg nem jelenés esetén visszatérítés nem jár. A tábori jelentkezéskor igényelhetsz kiegészítőt sztornó biztosítást.

Miért kerül ennyibe?

Sok féle nyelvtanulási módszer létezik. Tanulhatsz akár ingyen is, vagy mehetsz külföldi nyelviskola csoportos tanfolyamára heti egy-kétezer euróért. Az Angloville all-inclusive, intenzív anynayelvi angol tábora már egy hét alatt képes látványos eredményt hozni az angol beszédkészség, a magabiztos önkifejezés fejlesztésében.

Összehasonlításként: egy tipikus magánóra anyanyelvi angol tanárral 5-8 ezer forint 45 percenként. Ha tehát magántanárral vennél 70 teljes (60 percnyi) órát, könnyen 500-600 ezer forintra rúghat a számla. Ehhez képest az Angloville Junior táborban szállással, ellátással, egy hétbe sűrítve kapsz 70 órányi páros kommunikációs tréninget különböző anyanyelvi mentorokkal kisebb befektetésért.

Az Angloville Juniorba eljönni befektetés a jövődbe. A magabiztos angoltudás ugyanis új lehetőségeket nyit meg előtted, legyen szó továbbtanulásról, karrierről, utazásról, a világ megértéséről. Ebben nyújt segítséget az Angloville.

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további nyelvi programjainkat!

Angloville Kids
Időtartam: 3-7 nap
Formátum: 4 diákra 1 anyanyelvi, játékos angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids Downtown
Időtartam: 5 nap
Formátum: Napközis tábor Budapesten, 4 diákra 1 tanár/anyanyelvi mentor
Érdekel
Angloville Junior International
Időtartam: 10 nap
Formátum: intenzív tábor külföldön, 2 diákra 1 anyanyelvi
Érdekel
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár