Külföldi angol nyelvi táborok
Angloville Junior International
Angloville Junior International
A kurzusról
Módszer
Málta
Anglia
Korfu
Dátumok/Árak
Galéria

Málta - nyelvtanulás középiskolásoknak

Fejleszd az angolod úgy, mint eddig soha – egy felejthetetlen élmény keretében Máltán! Szikrázó napsütés, tengerpart, élő történelem: nem véletlenül kedvelt célpont Málta a nyelvtanulás iránt érdeklődők számára.

Az Angloville innovatív angoltanulási módszerének köszönhetően most kihozhatod a maximumot középiskolások számára szervezett 10 napos máltai táborunkból. Nálunk több mint 90 óra aktív angol kommunikáció során, 2 diák – 1 anyanyelvi felállásban, különböző angolszász országokból érkező mentorok segítségével léphetsz új szintre az angol kommunikációban.

Az Angloville Junior International nemzetközi angoltáborában az egyedülálló “nyelvi bemerítéses” módszert alkalmazzuk: nincs tankönyv, nincs tanterem, csak 100% gyakorlati angol kommunikáció.

A legintenzívebb angol nyelvtanulás Máltán

  • SZEMÉLYRE SZABOTT TANULÁS: felejtsd el a 15 fős csoportokat, nálunk 2 diák – 1 mentor felállásban tanulsz
  • ANYANYELVI KÖRNYEZET NAPI 24 ÓRÁBAN: amellett, hogy 10 napot Máltán töltesz, reggeltől estig az anyanyelvi mentorokkal veszel részt minden programon
  • 100% GYAKORLATI ANGOL: nincs tankönyv, nincs tanterem, csak 100% gyakorlati angol anyanyelviekkel
  • ALL-INCLUSIVE CSOMAG: 10 nap, több mint 100 órás nyelvi program anyanyelviekkel, szállás és a teljes ellátás napi három étkezéssel
 

Miért Málta?

Málta egy igazi kincses sziget a Földközi-tenger közepén. A brit uralom már a múlté, de az angol még mindig az egyik hivatalos nyelv. A nyelvet tanulók azonban nem csak ezért jönnek ide, hiszen a gyönyörű kék tenger, a strandok, a középkori városok, a meleg nyári napok mind komoly vonzerőt jelentenek.

Az Angloville Junior International táborára Valletta mellett kerül sor, néhány percre a tengerparttól. 

Az intenzív nyelvi program során több kiránduláson is részt veszel, melyek során többek között Gozo szigetét, Vallettát, Mdinát, a Blue Grottót és a vízi vidámparkot is felfedezzük. Ennek köszönhetően igazán sokszínű, kulturális élményekben gazdag és sok kikapcsolódást nyújtó programon vehetsz részt.

Máltai angol tábor: helyszín és eljutás

A szálláshely a legszebb máltai strandoktól csupán néhány 15 percre található, a közelben van a szigetország legtöbb nevezetessége és turisztikai látnivalója is: minden adott, hogy jól érezd magad!

A nemzetközi tábor helyszínére és vissza a máltai nemezetközi repülőtérről csoportos transzfer biztosított.

málta angol tábor helyszín

Nyelvi tábor helyszín - ST Hotels - Blubay Apartments

Az Angloville máltai helyszínéül a tökéletes kikapcsolódást nyújtó ST Hotels Blubay Apartmans választottuk, amely 10 km-re helyezkedik el Vallettától. Nyaranta sok ezren érkeznek Máltára, hogy pihenjenek és egyúttal fejlesszék angoltudásukat. Az Angloville máltai angol táborában a diákok 100%-ban angol nyelvű környezetbe kerülnek, és olyan helyen tanulhatnak, ahol a kikapcsolódás és fejlődés egyszerre biztosított.

A szálláshely Vallettától 10km-re található, a Sliema/Gzira negyedben, néhány percre a tengerparttól. Az apartman főépületében egy szabadtéri medence szolgál a felfrissülésre. A tengerpartra, a történelmi Manoel-szigetre és a festői Valletta látképére néző lenyűgöző kilátással a hotel ideális választás nemcsak a nyelvtanulásra, hanem egy felejthetetlen nemzetközi tábori élményre is. A város bevásárló utcája, számos történelmi és természeti látványosság is a közelben van, de a csodás tengerpart is gyorsan elérhető!

All-inclusive szállás és ellátás

A 10-napos máltai nyelvtanulás során  napi három étkezés is bizotsított, illetve kirándulások során csomagolt ebéd formájában.

10 nap/9 éj szállás

2-4 ágyas elhelyezés, saját fürdőszobával és konyhával rendelkező apartmanokban

Az érkezés napján: vacsora

A köztes napokon: napi három étkezés – reggeli, ebéd és vacsora (kirándulás esetén csomagolt ebéd vagy vacsora)

Az elutazás napján: reggeli és ebéd

NÉZD MEG ÍZELÍTŐNKET A MÁLTAI TÁBORRÓL!

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további nyelvi programjainkat!

Angloville Junior
Időtartam: 3-14 nap
Formátum: 2 diákra 1 anyanyelvi, szuperintenzív angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids
Időtartam: 3-7 nap
Formátum: 4 diákra 1 anyanyelvi, játékos angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids Downtown
Időtartam: 5 nap
Formátum: Napközis tábor Budapesten, 4 diákra 1 tanár/anyanyelvi mentor
Érdekel
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár