Külföldi angol nyelvi táborok
Angloville Junior International
Angloville Junior International
A kurzusról
Módszer
Málta
Anglia
Dátumok/Árak
Galéria

Málta - nyelvtanulás középiskolásoknak

Fejleszd az angolod úgy, mint eddig soha – egy felejthetetlen élmény keretében Máltán! Szikrázó napsütés, tengerpart, élő történelem: nem véletlenül kedvelt célpont Málta a nyelvtanulás iránt érdeklődők számára.

Az Angloville innovatív angoltanulási módszerének köszönhetően most kihozhatod a maximumot középiskolások számára szervezett 10 napos máltai táborunkból. Nálunk több mint 100 óra aktív angol kommunikáció során, 2 diák – 1 anyanyelvi felállásban, különböző angolszász országokból érkező mentorok segítségével léphetsz új szintre az angol kommunikációban.

Az Angloville Junior International nemzetközi angoltáborában az egyedülálló “nyelvi bemerítéses” módszert alkalmazzuk: nincs tankönyv, nincs tanterem, csak 100% gyakorlati angol kommunikáció.

A legintenzívebb angol nyelvtanulás Máltán

  • SZEMÉLYRE SZABOTT TANULÁS: felejtsd el a 15 fős csoportokat, nálunk 2 diák – 1 mentor felállásban tanulsz
  • ANYANYELVI KÖRNYEZET NAPI 24 ÓRÁBAN: amellett, hogy 10 napot Máltán töltesz, reggeltől estig az anyanyelvi mentorokkal veszel részt minden programon
  • 100% GYAKORLATI ANGOL: nincs tankönyv, nincs tanterem, csak 100% gyakorlati angol anyanyelviekkel
  • ALL-INCLUSIVE CSOMAG: 10 nap, több mint 100 órás nyelvi program anyanyelviekkel, szállás és a teljes ellátás napi három étkezéssel
 
st-pauls-bay-malta

Miért Málta?

Málta egy igazi kincses sziget a Földközi-tenger közepén. A brit uralom már a múlté, de az angol még mindig az egyik hivatalos nyelv. A nyelvet tanulók azonban nem csak ezért jönnek ide, hiszen a gyönyörű kék tenger, a strandok, a középkori városok, a meleg nyári napok mind komoly vonzerőt jelentenek.

Az Angloville Junior International táborára St. Paul's Bay területén, a sziget egyik legkedveltebb régiójában kerül sor, a St. Paul's és Salina öblök köztt található Qawra városában, néháy percre a tengerparttól.

Az intenzív nyelvi program során több kiránduláson is részt veszel, melyek során többek között Gozo szigetét, Vallettát, Mdinát, a Blue Grottót és a vízi vidámparkot is felfedezzük. Ennek köszönhetően igazán sokszínű, kulturális élményekben gazdag és sok kikapcsolódást nyújtó programon vehetsz részt.

Máltai angol tábor: helyszín és eljutás

A szálláshely a sziget észeki részén, a strandokról, öblökről, és egyéb látványosságokról ismert St. Paul's területén, található, ahol minden adott, hogy jól érezd magad!

A nemzetközi tábor helyszínére és vissza a máltai nemezetközi repülőtérről csoportos transzfer biztosított.

st-pauls-bay-malta

Nyelvi tábor helyszín - Bella Vista, St. Paul's Bay

Az Angloville máltai helyszínéül a tökéletes kikapcsolódást nyújtó Bella Vista Hotelt választottuk, amely St. Paul's területén, Quawra központjától 10 percre fekszik. Nyaranta sok ezren érkeznek Máltára, hogy pihenjenek és egyúttal fejlesszék angoltudásukat. Az Angloville máltai angol táborában a diákok 100%-ban angol nyelvű környezetbe kerülnek, és olyan helyen tanulhatnak, ahol a kikapcsolódás és fejlődés egyszerre biztosított.

A szálláshely kedvelt St. Paul's Bay mellett, a sziget észeki részén, a tengerpart közelében található. A hotelben két medence szolgál a felfrissülésre. Az erkéyles szobák tengerpartra, vagy a környező tájra néző kilátást kínálnak, és wi-fivel, ventillátorral , TV-vel, és mini hűtővel felszereltek, így ideális választást kínálnak nemcsak a nyelvtanulásra, hanem egy felejthetetlen nemzetközi tábori élményre is. Bevásárló utcák és számos történelmi és természeti látványosság is a közelben van, de a csodás tengerpart is egy rövid sétával elérhető!

All-inclusive szállás és ellátás

A 10-napos máltai nyelvtanulás során  napi három étkezés is bizotsított, illetve kirándulások során csomagolt ebéd formájában.

10 nap/9 éj szállás

3-5 ágyas elhelyezés, saját fürdőszobával, erkéllyel rendelkező szobákban

Az érkezés napján: vacsora

A köztes napokon: napi három étkezés – reggeli, ebéd és vacsora (kirándulás esetén csomagolt ebéd vagy vacsora)

Az elutazás napján: reggeli és ebéd

A szálláshelyen minden étkezés büfé jellegű.

NÉZD MEG ÍZELÍTŐNKET A MÁLTAI TÁBORRÓL!

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további nyelvi programjainkat!

Angloville Junior
Időtartam: 3-14 nap
Formátum: 2 diákra 1 anyanyelvi, szuperintenzív angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids
Időtartam: 3-7 nap
Formátum: 4 diákra 1 anyanyelvi, játékos angol élménytábor
Érdekel
Angloville Kids Downtown
Időtartam: 5 nap
Formátum: Napközis tábor Budapesten, 4 diákra 1 tanár/anyanyelvi mentor
Érdekel
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár