AZ AJÁNLAT NEM AKTUÁLIS
Külföldi nyelvi táborok: Málta, Anglia
Angloville Junior International
Angloville Junior International
A kurzusról
Módszer
Málta
Anglia
Dátumok/Árak
Galéria

Nyelvi tábor Angliában

Fejleszd angolod sosem látott könnyedséggel és gyorsasággal Angliában! Intenzív angol nyelvi élmény középiskolások számára 10 napos nyelvi táborunkban, Londonban vagy Colchesterben, több mint 100 óra aktív angol kommunikációval, 2 diák – 1 anyanyelvi felállásban, különböző angolszász országokból érkező mentorokkal.

Az Angloville Junior International nemzetközi angol táborában az egyedülálló “nyelvi bemerítéses” módszert alkalmazzuk: nincs tankönyv, nincs tanterem, csak 100% gyakorlati angol kommunikáció.

 

A legintenzívebb angol tábor Angliában

  • SZEMÉLYRE SZABOTT TANULÁS: felejtsd el a 15 fős csoportokat, nálunk 2 diák – 1 mentor felállásban tanulsz
  • ANYANYELVI KÖRNYEZET NAPI 24 ÓRÁBAN: amellett, hogy 10 napot Angliában töltesz, reggeltől estig az anyanyelvi mentorokkal együtt veszel részt minden programon
  • 100% GYAKORLATI ANGOL: nincs tankönyv, nincs tanterem, csak 100% gyakorlati angol anyanyelviekkel
  • ALL-INCLUSIVE CSOMAG: 10 nap, több mint 100 órás nyelvi program anyanyelviekkel, szállás és a teljes ellátás, napi három étkezéssel

Angol nyelvi tábor Colchesterben

 

Colchester városa Essex tartományban, Nagy-Britannia keleti partján, Londontól egy órára fekszik. A város a római kori Britannia első fővárosa, Camulodunum romjaira épült. Nem csak London, a nyüzsgő metropolisz, de Cambridge, az egyik legismertebb egyetemi város is a közelben található.

 

 

 

Angol nyelvi tábor Londonban

 

London, Európa legnépesebb városa, az Angliában nyelvet tanulók egyik legkedveltebb célpontja. Ez a nyüzsgő metropolisz gazdag történelmével, számtalan látványosságával, pezsgő kulturális életével igazi nemzetközi tanulási környezetet biztosít.

Nyelvi tábor helyszín - University of Essex

University of Essex - egyetemi kampusz

Az University of Essex több mint 130 országból érkező, több mint 10 500 diákjával a régió egyik legfontosabb felsőoktatási intézménye. Itt valódi nemzetközi környezetbe csöppensz, a világ minden tájáról érkező emberek közé.
A kampuszon több bolt, sportlétesítmény, bank, színház,  és még fodrász is található - egyszóval minden biztosított, hogy jól érezd magad. Két foglalkozás között megpihenhetsz a parkban, sétálhatsz egyet a tó partján, vagy megnézheted a latin-amerikai műalkotásokat bemutató kiállítótermet. Az egyetem területe mindig élettel teli. Megkóstolhatod az aznapi curry különlegességet a piacon, kipróbálhatod a helyi sütemények valamelyikét egy cukrászdában, vagy épp az óriás milk-shaket az étteremben, este pedig jöhet egy biliárd, karaoke vagy kvíz játék.

Az angliai nyelvi tábor során London és Cambridge felfedezésre is lehetőség nyílik a szervezett kirándulások alkalmával. Magát Colchestert is megismeritek pl. a városi "treasure hunt" játék keretében. Ezek során nemcsak a nevezetességeket járjátok be, de megismerkedtek a helyi szokásokkal, akcentussal és kultúrával is.

Nyelvi tábor helyszín - University of Roehampton

University of Roehampton- egyetemi kampusz

A University of Roehampton London délnyugati részén, a Richmond Park szomszédságában található. A 25 hektáros kampuszon a historikus és modern épületek között évente több mint 8500 diák tanul. Az Angloville program résztvevői egy igazi angliai kampusz életébe kóstolhatnak így bele, miközben csak egy rövid busz vagy metróútra vannak London központjától.A 10 nap során számtalan szervezett program keretében fedezzük fel London nevezetességeit, egy egész napos kirándulás alatt pedig Cambridgebe vagy Canterburybe látogatunk el.

Angol nyelvi tábor: Helyszín és eljutás

Az angliai nyelvi tábor helyszínére, mind a londoni, mind a colchesteri program esetén csoportos buszos transzfert biztosítunk a kijelölt londoni repülőtérről.
 
A University of Essex kampusza Londontól ~2 órányira, Stansted repülőtértől 30 percnyire található, Cambridge és Ipswich térségében. A University of Roehampton londoni kampusza a város délnyugati részén, Heathrow repülőtér és a városközpont között félúton helyezkedik el.

All-inclusive szállás és ellátás

A 10-napos angliai nyelvi tábor során a modern, egyágyas kollégiumi elhelyezés mellett a napi három étkezés is bizotsított az egyetemi étteremben, illetve kirándulások során csomagolt ebéd formájában.

10 nap / 9 éj szállás (vasárnaptól a rákövetkező hét keddig)

1-ágyas elhelyezés, saját fürdőszobáva

Az érkezés napján: ebéd és vacsora

A köztes napokon: napi három étkezés – reggeli, ebéd és vacsora

Az elutazás napján: reggeli és ebéd

NÉZD MEG ÍZELÍTŐNKET AZ ANGLIAI TÁBORRÓL!

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további nyelvi programjainkat!

Angloville Junior
Időtartam: 3-14 nap
Formátum: 2 diákra 1 anyanyelvi, szuperintenzív angol élménytábor
Érdekel
Angloville Junior Active
Időtartam: 6 nap
Formátum: Kiscsoportos, beszédközpontú angol tábor külföldi oktatókkal
Érdekel
Junior Weekend Club
Időtartam: 1 vagy 2 félév
Formátum: tanévközi játékos hétvégi kurzus anyanyelviekkel
Érdekel
Junior Weekend Club Online
Időtartam: 1 vagy 2 félév
Formátum: játékos hétvégi online kurzus anyanyelviekkel
Érdekel
Junior Weekend Academy
Időtartam: 1 vagy 2 félév
Formátum: tanévközi hétvégi tréning anyanyelviekkel
Érdekel
Tanév Amerikában
Időtartam: Egy tanév
Formátum: Amerikai középiskolai tanév családi elhelyezéssel
Érdekel
Junior Weekend Academy Online
Időtartam: 1 vagy 2 félév
Formátum: tanévközi hétvégi online tréning anyanyelviekkel
Érdekel
Angol tanulás gyerekeknek online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel
Angloville Junior University
Időtartam: 4 hónap
Formátum: angol nyelvű készségfejlesztés nemzetközi csapatban
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár