Nyelvi bemerítés online
Angloville Live
Angloville Live
A kurzusról
Módszer
Időpontok
Árak

A kurzus felépítése

Az Angloville-nél a nyelvi bemerítés módszerét alkalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy olyan autentikus angolszász közeget teremtünk, ahol természetes módon fejlődik a nyelvtudásod, éppen úgy, mintha külföldön lennél. Az online angol tanfolyamunk során angol anyanyelvűekkel töltöd az időt, ahol az egyetlen közös nyelv az angol.

Módszerünk túlmutat a nyelvórák fogalmán és újraértelmezi azt. Gyakorlati, beszédközpontú foglalkozásokat tartunk, melyek mindenkiből előhozzák a mélyen szunnyadó, passzív angoltudást is. Nálunk nem nyelvtani feladatokat oldasz meg, nem nézel videókat arról, hogyan beszélnek mások angolul - hanem folyamatosan angolul kommunikálsz majd.

Webinarok és workshopok

Az Angloville Live két fő elemből áll: 90 perces hétközi webinarokból és 3 órás hétvégi workshopokból.

Jellemző beosztás a hétközi webinaron

angol tanfolyam online program

Jellemző beosztás a hétvégi workshopon

hétvégi angol tanfolyam online

Orientáció, ice breakers

Rövid ismerkedős játékok, program ismertetése, aktuális témabevezetés. 

Egyéni "Speaking Session"

A Speaking Session során egyéni beszélgetéseken veszel részt anyanyelvi mentorokkal. A beszélgetéseket három téma mentén építjük fel: munkahelyi helyzetek, személyes és globális témák. Amennyiben más témáról szeretnél beszélgetni, azt is nyugodtan megteheted!

Csoportos feladatok, csapatmunka

Beszédfókuszú, kiscsoportos (2-3 magyar-1 anyanyelvi mentor) foglalkozások előre megadott, gyakorlatias témák mentén. A valós élethelyzetekre fókuszáló témák főleg a munkahelyi angol kommunikációt segítik elő. Csapatépítő, ismerkedő és önismereti csoportos feladatokkal is találkozhatsz.

Fókuszált fejlesztés

Kiscsoportos foglalkozások, ahol intenzívebben foglalkozhatsz egy-egy megadott témával. Nem csak az angol kommunikációs képességeid fejlődnek, hanem lehetőséged lesz mindennapi vagy munkahelyi helyzetekben is helyt állni. Ilyen gyakorlati szituációkkal találkozhatsz: utazás, tárgyalás, telefonhívás vagy prezentáció, üzleti kommunikáció.

Így segítünk fejleszteni az angolod

A program előtt

· Egyedi igények és célok felmérése
· Szintfelmérés
· Felkészítő anyagok

A program alatt

· Több mint 40 óra anyanyelvi környezetben
· Beszédközpontú foglalkozások, angol anyanyelvű mentorokkal
· 100% gyakorlati órák

A program után

· Személyes értékelés
· Egyéni fejlesztési javaslatok
· További tanulást segítő anyagok

Résztvevők

Tanulók és mentorok

ANYANYELVI MENTOROK

Az angolszász világ minden tájáról érkeznek hozzánk anyanyelvi mentorok, akik az angolt saját nyelvükként beszélik. Érdekes és változatos hátterű emberek, különböző korosztály képviselői. A mentorok egy része tanár (pl.:TEFL nyelvtanári képesítést szerzett Angliában, vagy USA-ban), a többiek különböző szakmai háttérrel rendelkező, nyitott, kommunikatív és barátságos szakemberek, akikkel élmény egy jóízűt beszélgetni.

MAGYAR RÉSZTVEVŐK

Lelkes résztvevőink minden korosztályból érkeznek hozzánk. Különböző motiváció vezérli őket, a legtöbben közép- és nagyvállalatok képviselői, saját vállalkozást vezetnek, vagy sikeres szakemberek. Kisujjukban van a szakma, mégis többet akarnak: meghódítani a külföldi világot. Az angolt eddig leginkább elméletben tanulták a nyelvtanra és a szókincsre fókuszálva. Céljuk magabiztos gyakorlati angol nyelvtudást szerezni.

Hasonló programok

Nem ez a számodra megfelelő kurzus? Nézd meg további, felnőtteknek szóló nyelvi programjainkat!

Nyelvi Sziget
Időtartam: 6 nap
Formátum: Szuperintenzív bentlakásos kurzus
Érdekel
Angloville Weekend
Időtartam: 3 nap
Formátum: Nyelvi gyorstalpaló elfoglalt embereknek
Érdekel
Angloville Academy
Időtartam: 12 hónap
Formátum: Komplex nyelvi tréning, személyre szabva
Érdekel
Angol tanulás online
Időtartam: Heti rendszeres órák, rugalmas beosztás
Formátum: Élő egyéni leckék online
Érdekel

Jelentkezés / kapcsolatfelvétel

Bezár