Időpontok és helyszínek

Időpontok

2019 nyarán várunk az Angloville Family anyanyelvi angol családi táborába, ahol szülők és gyerekek együtt élhetik át az anyanyelvi környezetben történő angoltanulás élményét!  Ha pedig a gyerekek addig is szeretnének anyanyelviek társaságában angolozni, próbáljátok ki Budapesten szervezett tanév alatti hétvégi workshopjainkat!

DátumSarlóspusztas Club Hotel
2019 Július
július 14-19

Családi táborunk 6 napos, vasárnaptól péntekig tart.

Nem megfelelő az időpont? A nyár folyamán 7-11 éveseknek szóló további Angloville Kids tábort is tartunk!

Nagyobb gyerekek is vannak a családban? Számukra 8 héten át szervezünk intenzív anyanyelvi angol fejlesztést az Angloville Junior táborokban!

Helyszín

Az Angloville Family anyanyelvi angol családi tábor a Tatárszentgyörgy közelében található Sarlóspuszta Club Hotelben kerül megrendezésre. A helyszín Budapestről autóval 1 óra alatt megközelíthető, valamint buszos transzfer lehetőség is adott.

 

Sarlóspuszta Club Hotel

Angloville Family helyszín - Sarlóspuszta Club Hotel

A Sarlóspuszta Club Hotel a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található. A szállodát hatalmas, 1600 hektáros park veszi körül, kiváló lehetőséget biztosítva a foglalkozások során egy-egy sétára. A hotel számos kikapcsolódási, feltöltődési lehetőséget biztosít, mint a lovaglás, quad, lövészet, íjászat, szauna, jacuzzi és kültéri medence. A szállodában minden résztvevő egyágyas elhelyezést kap, saját fürdőszobás, TV-vel, wifi-vel rendelkező, igényesen berendezett szobákban. www.sarlospuszta.hu
JELENTKEZEM

Szeretnénk részt venni az Angloville Family anyanyelvi angol családi táborán!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
  • A szerződési feltételek elfogadása
  • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés