• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Üzleti angol a gyakorlatban

Az Angloville nyelvi programjain egyedüállóan intenzív módon fejleszthetők az üzleti és munkahelyi angol szóbeli kommunikációs készségek. A nyelvi szigeten résztvevő szakemberek, közép- és felsővezetők egy hétig napi 12 órában folytatnak egyéni kommunikációs gyakorlatot anyanyelvi mentorokkal.

 

A bentlakásos üzleti angol előnyei:

 • 100% GYAKORLATI  nyelvi tréning – a program egész ideje alatt valós kommunikációs helyzetek, 6 nap alatt 70 órában
 • EREDMÉNYESSÉG – látványos fejlődés a beszédkészségben már néhány nap után. Magabiztosabb, folyékonyabb angol kommunikáció “éles” helyzetekben.
 • SZEMÉLYRE SZABOTT program – egyéni órák és interakció napi 12 órában, köszönhetően a résztvevők és az anyanyelvi mentorok közötti 1:1 aránynak
 • KÖLTSÉGHATÉKONY megoldás – egy hét alatt annyi fejlődés, mint több hét külföldi nyelvtanfolyam, vagy több hónapnyi csoportos óra alatt kedvező all-inclusive áron
[cml_media_alt id='2284']Üzleti angol prezentáció[/cml_media_alt]

Gyakorlati kommunikációs helyzetek

Az Angloville programok során különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a mukahelyi környezetben és az üzleti életben előforduló valós kommunikációs helyzeteket létrehozva, a gyakorlatban használható angoltudást adjunk résztvevőinknek. A nyelvi szigetnek így része többek között:

Prezentáció angol nyelven minden nap, egyéni 15 perces prezentáció a program végén

Tárgyalás angol nyelven, egy az egy és kettő a kettő ellen, vita és érvelés a saját érdekek mellett

Csapatmunka, közös problémamegoldás az anyanyelviekkel, angol nyelven

Telefon és konferenciahívás szimulálása, a partnerek nem látják egymást

Angol anyanyelvű mentorok

Az Angloville nyelvi szigeten egyszerre van jelen 10-15 magyar résztvevő és ugyanennyi angol anyanyelvű mentor, akik a világ különböző angolszász országaiból érkeznek a programra. A tanulók és a mentorok aránya így 1 az 1-hez, ami valódi anyanyelvi környezetet biztosít a program egész ideje alatt, a reggelitől az esti közös programokig.

[cml_media_alt id='291']angol anyanyelvű mentorok[/cml_media_alt]

Az anyanyelvi mentorok nem csak különböző országokból érkeznek, de hátterük is sokféle. Vannak köztük képzett nyelvtanárok, de üzletemberek, mérnökök, vagy éppen kreatív területen dolgozó szakemberek is. Ennek köszönhetően az Angloville nyelvi sziget természetes nyelvi környezetet biztosít, és nem egy mesterséges, nyelvtanfolyami közeget.

Egyéni, beszédközpontú tréning napi 12 órában

A magyarok és anyanyelviek 1:1 arányának köszönhetően a program egész ideje alatt biztosított a maximális figyelem és aktív kommunikáció. A napi időbeosztás változatos, gyakorlati órákból áll, melyek között a megadott üzleti és általános angol témákról zajló 1:1 beszélgetés dominál, de van közte 2:2 megbeszélés, tárgyalás vagy kiscsoportos közös munka is.

Angol nyelv fejlesztése már alsó közép szinttől

Ahhoz, hogy a résztvevők maximálisan ki tudják használni a nyelvi sziget nyújtotta lehetősége, szükséges, hogy rendelkezzenek a nyelvi alapokkal. Az Angloville-be ezért már meglevő, alsó középszintű (~B1) nyelvtudással érdemes jönni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a résztvevő már rendelkezzen az alapvető nyelvtani tudással és szókinccsel, hogy aktívan részt tudjon venni minden programon a hét során.

Általos, üzleti és szakmai angol nyelvtanulás

Az Angloville alapprogramja általános és üzleti angol témákat tartalmaz. Ezeket dolgozzák fel a résztvevők az egyéni órák, a szituációs gyakorlatok, a prezentációk során.

Ha munkatársai számára fontos egy bizonyos szakmai témakörhöz kapcsolódó angol elsajátítása és gyakorlása, Private+ csomagunk erre is lehetőséget biztosít. Mivel az órák egyéniek, bármilyen téma beépítésére lehetőség van, nem kell egy csoport érdeklődéséhez alkalmazkodni. Korábbi résztvevőink többek között a gyógyszeripar, marketing, pénzügy, projekt menedzsment, építészet, sport, vagy egészségügy területéhez kapcsolódó angol témákat dolgoztak fel.

Korábbi ügyfeleink

 • A program szerkezete gyorsan segíti átállítani a gondolkodást angolra. A mentorok váltakozása segíti a különböző akcentusok megértését, ezáltal stabilabb nyelvhasználati készséget ad. Az egyhetes kurzus végére bátrabban kezdtem használni a nyelvet, megszűntek a gátlásaim az angollal kapcsolatban.Csonka István, Groupama Zrt.
 • Az Angloville táborában Magyarországon voltunk ugyan, de egy hét alatt az angol nyelv segítségével eljutottunk Londonból az Egyesült Államokig, sőt Új-Zélandra is. Segítőink, mentoraink - a hétvégére már barátaink - türelmet, fáradtságot nem kímélve gyúrták szellemi izmainkat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek az Angloville nyelvi táborát, akik szeretnék beszédbeli gátlásaikat leküzdve frissíteni és fejleszteni nyelvtudásukat.Vlaszák Mihály, Metalloglobus Kft.
 • Az egyhetes kurzus nagyon nagy lökést adott a nyelvtudásomnak, azóta is rendszeresen olvasok cikkeket angolul. Korábban a fő problémám a beszédértés volt, ami az Angloville-nek köszönhetően rengeteget fejlődött.Simon Ildikó, GDF Suez Zrt.
 • Elképesztően jó élmény itthon, de mégis egy teljesen felépített angol nyelvi környezetben lenni, tanulni. Kifejezetten jó volt, hogy több akcentussal is megismerkedhettem. Már a második napon érezhető volt a fejlődés; bátrabban szólaltam meg és már azt is értettem mit beszélnek az ausztrálok.Erős Attila, FastBridge Hungary Kft.
 • Sokkal többet kaptam mint gondoltam! 100%-ban azt éreztem, hogy minden anyanyelvi és Angloville munkatárs azért dolgozik, hogy mi tanuljunk, fejlődjünk. Fantasztikus megtapasztalni, milyen alázattal, odaadással tanítanak a mentorok. Kivétel nélkül csodálatos emberek, sokszínű akcentussal. Azt gondolom, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb lehetőség ilyen formában tanulni.Erdélyi Krisztina, Villa Bagatelle Kft.

[cml_media_alt id='2005']Horváth Alex ügyvezető[/cml_media_alt]

Horváth Alex

ügyvezető

Tel: +36 30 180 2432

Email:[email protected]

Cége számára egyedi ajánlatot állítunk össze.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megismerjük pontos igényeit!

Kapcsolat
Üzenet küldése
Az üzenetet elküldtük