• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Az Angloville-ről

Az Angloville nemzetközi csapatának célja, hogy a világ minden országába elhozza a hatékony, élvezetes, anyanyelvi környezetben való nyelvtanulást. Közép-európai gyökerekkel rendelkezünk, de egy globális márka építésén dolgozunk. Az Angloville nyelvtanfolyamok Lengyelországban, Magyarországon és Romániában valamint Angliában és Írországban érhetők el. Első bentlakásos angol nyelvi programunkat 2011-ben tartottuk Lengyelországban, azóta pedig évente több száz embernek segítünk leküzdeni a nyelvi korlátait. Ügyfeleink azonban nem csak az országon belülről, de külföldről is érkeznek hozzánk, így pl. Németországból, Csehországból, Fehéroroszországból, Spanyolországból vagy éppen Szlovákiából is. Partnereink között elismert nyelviskolák, valamint több amerikai, angliai és írországi angoltanár-képző szervezet is található.

CÉLUNK

Az Angloville nem egy hagyományos nyelviskola. Elsőként honosítottuk meg az anyanyelviekkel tartott, egyéni tréningen alapuló bentlakásos angol nyelvi programokat, mivel hiszünk benne, hogy ezek segítenek a magyarok gyakorlati angoltudásának jelentős fejlesztésében. Célunk, hogy a hét elteltével résztvevőink bátran megszólaljanak és magabiztosan beszéljenek angolul.

 • Turóczi Anett
  program koordinátor
  Anett többéves tapasztalatt rendelkezik turisztikai területen, amit remekül tud kamatoztatni az Angloville programok során. Ha éppen nem a a nyelvi sziget programjait koordinálja, külföldi csoportokat lát vendégül idegenvezetőként Budapesten.
 • Horváth Fruzsina
  junior program koordinátor
  Fruzsi több külföldi gyerektáborban dolgozott korábban, de fotózott és utazó blogot is írt. Ha éppen nem junior és gyerek programjainkat koordinálja kórusban énekel vagy színházi kritikát ír.
 • Czirkos Dániel
  junior program koordinátor
  Dani számos diáktábort vezetett már. Földrajztanárnak készül, de mellette a Budapest Cowbells amerikai foci csapatát is erősíti. Az angolszász kultúra így igazán köze áll hozzá. Dani nyári junior táboraink vezető koordinátora.
 • Devan Akkus
  anyanyelvi program koordinátor
  Devan a University of Southamptonon szerzett diplomát. Számos országban tanított angolt és vezetett táborokat. Bár székhelyét Budapestre helyezte át, továbbra is szeret utazni, új helyeket felfedezni.
 • Bartanics Fanni
  program koordinátor
  Fanni több évet dolgozott Nagy-Britanniában, Belgiumban, Spanyolországban és Svédországban, mielőtt visszatért volna Magyarországra, hogy az Angloville programok szervezésében és koordinálásában vegyen részt. Jelenleg utazó bloggerként Latin-Amerikában tölt hosszabb időt.
 • Nagy Anett
  junior program koordinátor
  Anett Kolozsváron tanult pszichológiát majd csapatépítő tréningek szervezésében vett részt. A kolozsvári magyar diákszövetségben számos tábort és rendezvényt szervezett. Jelenleg Budapesten él és junior táborainkat segíti koordinátorként.
 • Ryan Wilcox
  junior program koordinátor
  Ryan London Luton negyedében nőtt fel, zeneszerzést és zenét tanult, jelenleg is dolgozik több film és reklámzenén. Budapestre költözése után egy angol nyelvű óvodában kezdett dolgozni, jelenleg pedig az Angloville Junior programok anyanyelvi koordinátora.
 • Sebastian Durkin
  anyanyelvi program koordinátor
  Sebastian Londonba nőtt fel, ahol Royal College of Musicban szerzett hangmérnöki végzettséget. Mióta Magyarországra költözött, az Angloville programok anyanyelvi koordinátorként dolgozik, emellett gyerekeket és felnőtteket is tanít angolt magánórák keretében.
 • Mitch Hume
  anyanyelvi mentor toborzó, program koordinátor
  Mitch Ausztráliában New South Walesben tanult kommunikációt, majd 7 éven át dolgozott nagyvállalati kommunikációs és PR tanácsadóként. Jelenleg az anyanyelvi mentorok kiválasztásán dolgozik kielcei irodánkban, de gyakran látogat Magyarországra programot koordinálni, vagy éppen szemináriumot vezetni.
 • Marlena Kedzior
  anyanyelvi mentor toborzó
  Marlena angol filológiát tanult Lengyelországban. Többéves angoltanári gyakorlattal rendelkezik, jelenleg pedig az Angloville anyanyelvi mentorainak kiválasztását és koordinálását vezeti a kielcei irodából, ám emellett évente több programot is koordinál.
 • Horváth Alex
  ügyvezető
  Alex üzleti tanulmányait Magyarországon és az USÁ-ban folytatta. 8 éven át dolgozott az üzleti tanácsadásban Európában és Ázsiában. Megszerzett tapasztalatait most az Angloville magyarországi és nemzetközi terjeszkedésében kamatoztatja.

Néhányan a felnőtt programok anyanyelvi mentorai közül

 • Bobbie Evadenna
  Angol- és történelemtanár, USA
  Jelentős tapasztalattal rendelkezik az oktatás területén, melyet otthonában, Texasban, valamint Oregon, Mississippi, Montana és Washington államokban szerzett. Tanár, könyvtáros és iskolaigazgató. Önkénteskedett Alaszkában és Spanyolországban is. Szenvedélye a tanítás.
 • Lucy Fox
  Diplomás nyelvtanár, Anglia
  Brit iskolákban, valamint angliai és ausztrál nyári táborokban tanított angolt. Az angoltanítást választotta karrierjéül is. Rengeteg pozitív energiát adott az Angloville csoportoknak.
 • Peter Hall
  NHS (Egészségügyi Szolgálat) menedzser, Anglia
  16 évig dolgozott a brit egészségügyi szolgálatnál, korábban pedig 13 évet adótanácsadóként. A programok során olyan résztvevőket mentorál, akik az egészségügy vagy az adózás és könyvelés iránt érdeklődnek.
 • Maxime Audet
  Nyelvtanár, Kanada
  Kanada "nemhivatalos nagykövete" az Angloville programokon. Hétköznapjait angol és francia tanítással tölti. A programok során rengeteg sztorit mesél puerto ricoi, mexikói, kolumbiai vagy ecuadori utazásairól.
 • Jody Barnes
  Kortárs művészeti szakértő, Ausztrália
  Nyugat-Ausztráliában nőtt fel, és gyerekkorától érdekelte a tánc és a kortárs művészet. Speciális táncművészeti iskolába járt, melynek társulatával számos országban fellépett.
 • Nina Gerrard
  Egyetemi adminisztrátor, Anglia
  Az angliai Central Lancashire Egyetemen dolgozik. Feladatai közé tartozik - többek között- az egyetemi munkaerő-kiválasztás. A programokon szívesen mesél az angol oktatási rendszerről.

Néhányan a Junior programok anyanyelvi mentorai közül

 • Joseph Pacheco
  Végzett diák, George Washington University, USA
  Miután lediplomázott a George Washington egyetemen, tanulmányait az izraeli Haifa Egyetemen folytatta. Az egyetem régészeti tanszékével számos ásatáson vett részt. Érdekli a történelem, régészetből szeretne doktorálni.
 • Jade Currie
  Diák, University of Edinburgh, Skócia
  TEFL képesítéssel rendelkező nyelvtanár. Nyelvészetet tanul az Edinborough-i Egyetemen. Legjobban a nyelvjárások érdeklik - részt vesz egy skót nyelvjárásokat feldolgozó szótár összeállításában. Az egyetemi focicsapat tagja.
 • Kerry Campion
  Diák, Queen’s Univeristy, Belfast, Írország
  Politikatudományt hallgató ír diáklány Belfastból. Az egyetem diák információs központjában dolgozik, ahol tanulmányi, pénzügyi és karrier témákban ad tanácsot más diákoknak. Érdeklődési körébe tartozik az irodalom és az emberi jogok. Célja, hogy Brüsszelben, az Európai Bizottságban dolgozhasson.
 • Gabriella Nizam
  Diák, University of Bristol, Nagy-Britannia
  Brit állampolgárként nőtt fel Cipruson. Jelenleg környezeti mérnöknek tanul a Bristolban. A quatari ENSZ Model konferencián ő képviselte egyetemét. Aktív jótékonysági munkát végez, fogyatékos gyerekeket segítve.
 • Robyn Kirwan
  Diák, Univeristy of Sheffield, Anglia
  Az egyetemen modern nyelveket tanul (spanyolt, franciát és portugált) - így első kézből ismeri az angol nyelvet tanulók által tapasztalt kihívások. Egy speciális egyetemi program keretében fiatalabb diákokat mentorál. Rendszeresen fellép egy színházi társulattal.

Az Angloville csapata

Kapcsolat
Üzenet küldése
Az üzenetet elküldtük