• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Anyanyelvi angol tábor gyerekeknek

Az Angloville Kids 7-11 éveseknek szóló anyanyelvi angol tábora természetes nyelvi környezetben, játékos, élvezetes keretek között segít leküzdeni a gyerekek kezdeti nyelvi gátlásait, hogy magabiztosan, folyékonyan tudják kifejezni magukat angolul.

Minden 4 gyerekre jut egy anyanyelvi mentor, és minden 8 gyerekre egy magyar anyanyelvű angoltanár. A gyerekek naponta más-más tematikus programon vesznek rész, így a játékos, kreatív foglalkzoások során felfedezik a teljes angolszász világot – Angliát, Skóciát, Írországot, az Egyesült Államokat, Ausztráliát és Kanadát is.

Ha nagyobbak számára keresel anyanyelvi angol tábort, nézd meg a 12-18 éveseknek szóló Angloville Junior programunkat!

Anyanyelvi angol gyerektáborainkba a világ minden tájáról érkeznek angol anyanyelvű mentorok, így egy olyan “nyelvi szigetet” hozunk létre, ahol mindenki csak angolul beszél.

Az Angloville Kids:

  • EGÉSZNAPOS ANGOL – a résztvevők minden foglalkozás során angolul kommunikálnak, legyen az beszélgetés, játék, étkezés vagy szabadidő.
  • SZEMÉLYRE SZABOTT – a foglalkozások kis csoportkban zajlanak, ahol minden 4 gyerekre jut egy anyanyelvi mentor, és minden 8 gyerekre egy magyar anyanyelvű angoltanár, akik csak angolul szólnak hozzájuk.
  • KREATÍV ÉS JÁTÉKOS – a gyerekek számos készségfejlesztő és kézműves programon vesznek részt, mindig az anyanyelviek társaságában.
anyanyelvi angol gyerektábor

Az Angloville Kids angol gyerektábor egyedülálló előnyei

7 nap = 60 óra játékos angol foglalkozás anyanyelviekkel

Angol anyanyelvű mentorok a világ minden tájáról

Anyanyelvi környezet a program egész ideje alatt, minden órában

"Nyelvi sziget" élmény Magyarországon - olyan, mintha külföldön lennél

Kreatív és játékos tanulás

Nincs tankönyv, nincs tanterem

Képzett oktató személyzet, gyerekek között szerzett angoltanítási tapasztalattal

A program során a gyerekek megismerik az angolszász kultúrát, részt vesznek számos nyelvtudást fejlesztő és szabadtéri játékon, kreatív, kézműves foglalkozáson, kiránduláson – mindezt angol nyelven kommunikálva, nemzetközi környezetben!

Résztvevőink

magyar résztvevők

Magyar résztvevőink

7-11 év közötti gyerekek Magyarország minden szegletéből. Kíváncsiak, néha félénkek, de mind fejlődni szeretnének. Könnyen sajátítják el az új szavakat, melyeket rögtön meg is tanulnak helyesen kiejteni.

angol anyanyelvű mentorok

Angol anyanyelvű mentorok

Vezető brit, amerikai és ír egyetemek volt és jelenlegi diákjai, akik azért érkeznek Magyarországra, hogy egy csodás hetet töltsenek el a gyerekekkel. Céljuk, hogy motiválják magyar diákokat az angoltanulásban, és megmutassák, hogy a nyelvtanuláshoz nem kell tanterem. Az anyanyelvi mentorok közül többen rendelkeznek valamely brit, amerikai vagy ír TEFL szervezet angoltanári képesítésével.

További információ

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok      Helyszín     Árak

Jelentkezem

Szeretnék részt venni az Angloville Kids anyanyelvi angol gyerektáborán, hogy magabiztosabban és folyékonyabban beszéljek angolul!

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Küldés