• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Anyanyelvi angol workshop gyerekeknek

A valódi anyanyelvi angol élménye már tanév közben is elérhető az Angloville Junior Weekend Club hétvégi workshopjain! Játékos, kreatív, élményalapú beszédkészségfejlesztés 12-18 évesek számára anyanyelvi mentorokkal az egész tanév alatt, a nyári szünetig.

Lépd túl a gátlásaidat, merj megszólalni, találd meg az angol hangod!

Anyanyelvi angol gyerekeknek - workshop módszertan

Az Angloville Junior Weekend Club nem sokban hasonlít egy iskolai angolórához, vagy egy nyelviskolához. Itt nem tankönyvek felett görnyedsz, nem nyelvtannal, szótárazással és mesterkélt párbeszédek gyakorlásával töltöd az időd. Hétvégi workshopjainkon a nyári anyanyelvi angol táborokban megszokott módszertannal fogsz találkozni. De mit is jelent ez?

100% beszéd

anyanyelvi mentorok

kreativitás

csapatmunka

100% beszéd:

Nálunk az egész napot aktív angol kommunikációval töltöd, vagyis tényleg beszélni fogsz! Elsőre ez sokaknak nehéz, nem mernek megszólalni, görcsösek, félnek, de hamar rájönnek, hogy az inspiráló társaság, a feladatok sokszínűsége természetessé teszi az angol használatát.

Anyanyelvi mentorok:

Ismerd meg az angolszász kultúrát első kézből, anyanyelvi mentorainktól. Minden 4 diákra jut egy amerikai, brit, ír, vagy éppen ausztrál mentor, akik minden foglalkozáson részt vesznek. Így lesz természetesen, hogy a nálunk töltött nap alatt mindenki végig angolul kommunikál. Mentoraink 18-25 éves fiatalok: egyetemisták, vagy nemrég végeztek tanulmányaikkal, és mindent megtesznek azért, hogy ne csak az angolod fejlődjön, de élményekkel is feltöltődj egy nálunk töltött nap alatt.

Kreativitás:

Engedd szabadjára a kreativitásod! A foglalkozásokon mindenkinek lehet jó ötlete, a lényeg, hogy jól érezd magad. Tervezz meg egy új országot, próbáld ki az amerikai fiatalok által leginkább kedvelt vetélkedőket, mesélj a magyar kultúráról az anyanyelvieknek – ez mind-mind abban segít, hogy sok témában ki tudd magad fejezni angolul.

Csapatmunka:

A magyar iskolarendszerben még mindig az egyéni teljesítmény a legfontosabb, kevés hangsúlyt fektetnek a csapatmunkára. Pedig az angolszász országokban ez olyan alapvető képesség, amit már kisiskolás kortól oktatnak. Akár külföldön szeretnél továbbtanulni, akár nemzetközi környezetben dolgozni később, fontos, hogy csapatban is akadálytalanul tudj angolul kommunikálni. Angol workshopjainkon szinte mindig 4-5 fős csapatban dolgozol, más diákokkal és 1-2 anyanyelvi mentorral együtt.

Anyanyelvi angol gyerekeknek - a workshop felépítése

Hétvégi angol beszédfejlesztő foglalkozásaink szombati alkalmain reggel 10:30-tól délután 16:30-ig angol környezetben töltöd az időt. Az Angloville Junior Weekend Club egy napja így épül fel:

 • 10:30 – orientáció és csapatalkotás: megismerkedsz a környezettel, a workshopot vezető anyanyelviekkel, és mindent megkapsz amire a nap során szükséged lesz. Ezután 4-5 fős csapatokat alkotunk, vegyesen a magyar diákok és az anyanyelvi mentorok részvételével. Együtt találjátok ki csapatotok nevét, jelmondatát, és még sok minden mást.
 • 11:00 – játékos ismerkedés, foglalkozás: játékos kérdezz-felelek és más kreatív ismerkedés a csapatod tagjaival, miközben aktívan használod az angol nyelvet. Az anyanyelvi mentorok, természetesen mindenben segítenek.
 • 12:15 – közös játék: éld át milyen csapatjátékokat játszanak Amerikában vagy épp Angliában.
 • 12:45 – ebéd: közösen ülünk le ebédelni, ami alatt természetesen továbbra is angolul folyik a társalgás.
 • 13:30 – csapatmunka angolul: a csapatod kap egy izgalmas feladatot, amire közösen kell felészülnötök, hogy aztán az eredményt előadjátok a többiek előtt. Kitűnő alkalom, hogy legyőzd a lámpalázat, ha több ember előtt kell magabiztosan megszólalnod.
 • 14:30 – kiscsoportos beszélgetés: minden alkalommal más-más témát kaptok, hogy 4-5 fős csoportokban beszélgessetek azokról az anyanyelvi mentorokkal. Kiváló alkalom a beszédkészség és szókincs fejlesztésére.
 • 15:30 – egy kis mozgás: forgószínpad jellegű foglalkozások a különböző anyanyelvi mentorok vezetésével. Az utolsó órában így sokféle játékos és kreatív tevékenységben kipróbálhatod magad.
 • 16:30 – a program vége: találkozunk két hét múlva!
Csapatmunka angolul az anyanyelvi angol táborban

hetvegi-angol-gyerekeknek-anyanyelvi-jatek-2

Anyanyelvi angol gyerekeknek - workshop helyszín

Az Angloville Junior Weekend Club Budapest belvárosában, könnyen megközelíthető helyen kerül megrendezésre. A workshopok helyszíne a Görbe Bögre kávézó, a Blaha Lujza tértől 5 perc sétára található. Kedvelt találkozóhely a belvárosi fiatalok számára, ezen túl havi több tucat rendezvénynek is otthont ad.

Cím: 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 3. (térkép)

görbe bögre kávézó - angol workshop gyerekeknekgörbe bögre kávézó - angol workshop gyerekeknekgörbe bögre kávézó - angol workshop gyerekeknek

Anyanyelvi angol gyerekeknek - további tudnivalók

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok   Árak

Jelentkezem

Szeretnél részt venni a szombati anyanyelvi angol workshopokon? Kipróbálnád az első alkalmat kedvezményesen?

Töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot!

Ha több alkalmas csomag érdekel, kérjük, a megjegyzésbe írd meg mikortól és hány alkalommal szeretnél jönni.

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy a Szolgáltató, mint a nyelvi program szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés