• 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag
  • 0.000000lag

Angol társalgási klub

Ha a mindennapi életben kevés a lehetőséged, hogy gyakorold az angolt, itt az alkalom! Az Angloville angol társalgási klubja, a Budapest Downtown English Conversation Club, kötetlen környezetet biztosít az angolszászokkal és külföldiekkel való ismerkedésre, az angol nyelv gyakorlására. Az események kéthetente kerünek megrendezésre Budapest belvárosában. Az események ingyenesek, és bárki számára nyitva állnak. Regisztráció a meetup.com oldalon vagy facebook eseményeink alatt.

angol társalgási klub meetup eseményangol társalgási klub facebook esemény

Angol társalgási klub időpontok

A Budapest Dowtown English Conversation Club események kéthetente csütörtökön este 6-9 óra között kerülnek megrendezésre. Érdemes időben érkezni, mert az ülőhelyek hamar elfogyhatnak. Aki szeretne, nyugodtan mardhat 9 óra után is tovább társalogni az anyanyelviekkel és külföldiekkel.

Legközelebbi programjaink dátumait facebook eseményeink és meetup csoportunk alatt találod:

szeptember 14, 18 óra (Anker’t Bár)

szeptember 28, 18 óra (Anker’t Bár)

október 12, 18 óra

október 27, 18 óra

november 2, 18 óra

november 16, 18 óra

Angol társalgási klub helyszín

Májustól ismét a megszokott nyári helyszínen, az Anker’t Bárban, egy igazi nemzetközi találkozóhelyen várunk. A helyszín a belváros szívében, az Opera és a Gozsdu udvar között található, a pontos cím 1061 Budapest, Paulay Ede utca 33. A helyszínre érkezéskor az Angloville névre foglalt asztalt kell keresni.

Angol társalgási klub képek

Korábbi seményeinken az angolt gyakorolni vágyó magyarok mellett jártak már az USÁ-ból, Kanadából, Nagy Britanniából, Ausztráliából, és még számos más országból. Az Angloville angol társalgási klubjában mindig jó a hangulat, a kötetlen beszélgetések során a külföldieken keresztül egy új világ tárul fel előtted, miközbe persze te is gyakorolod és fejleszted az angolod.

Regisztráció

Az Angloville angol társalgási klub eseményei ingyenesek, és bárki számára nyitva állnak.

Kérjük regisztrálj előre, hogy fel tudjuk mérni a szükséges helyek számát. Ezt az a meetup.com oldalon vagy facebook eseményeink alatt teheted meg, ahol ki tudod választani a legközelebbi eseményt.

angol társalgási klub meetup eseményangol társalgási klub facebook esemény

További angol programok

Szeretnéd igazán intenzíven fejleszteni az angolod anyanyelvi környezetben? Ma már nem kell külföldi nyelvtanfolyamra sem menned, az Angloville az angolszász világot idehozza Magyarországra.

3-10 napos bentlakásos angol kurzusainkról az alábbi linkre kattintva tudhatsz meg részleteket:

Nyelvi sziget felnőtteknek   Hétvégi program felnőtteknek   Anyanyelvi angol tábor fiataloknak