• 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag
 • 0.000000lag

Szuperintenzív angol tábor felnőtteknek

Szeretnéd rövid idő alatt látványosan fejleszteni angoltudásodat? Az Angloville nyelvi szigeten egy hétig csak angolul beszélsz, így szintet léphetsz a szóbeli kommunikáció terén, anélkül, hogy ehhez külföldre kellene utaznod. Személyre szabott és rendkívül intenzív programunk az anyanyelvi környezetbe való teljes bemerítés (full immersion) módszerén alapul.

Így működik az Angloville módszere:

 • EGY HÉT CSAK ANGOLUL  70 óra gyakorlati kommunikáció különböző angol anyanyelvűekkel, nálunk nem beszélhetsz magyarul!
 • SZEMÉLYRE SZABOTT TANULÁS – a program gerincét az egyéni beszélgetések adják, nem kell máshoz alkalmazkodnod
 • VALÓDI, GYAKORLATI KOMMUNIKÁCIÓ – nincs tankönyv, nincs tanterem, csak valódi gyakorlati szituációk az üzleti és a mindennapi életből, mintha az USÁ-ban, az Egyesült Királyságban vagy Írországban lennél

Mitől egyedülálló az Angloville?

Angol anyanyelvi környezet = magyarul beszélni tilos!

70 óra változatos gyakorlati kommunikáció 6 nap alatt

Egyéni figyelem az anyanyelvi mentorok részéről minden órán

Különböző akcentusok egy helyen = brit, amerikai, ausztrál vagy éppen ír

100% beszéd és gyakorlati nyelvhasználat: megbeszélés, tárgyalás, prezentáció

6 nap alatt = annyit beszélsz mint 400 órányi hagyományos nyelvtanfolyam során

Nincs tankönyv és nincs tanterem

Írj nekünk, vagy hívj minket most!

+36 30 255 4845

Kapcsolat
Üzenet küldése
Az üzenetet elküldtük

Résztvevőink

angol anyanyelvű mentorok

Anyanyelvi mentoraink

Az angolszász világ minden tájáról érkeznek hozzánk - az angolt természetes módon beszélik, pontosan úgy, ahogy azt otthon, az utcán vagy a munkahelyen tennék. Érdekes és változatos hátterű emberek, különböző korosztályok képviselői. A mentorok egy része tanár, pl. partner intézményeinkben szerzett TEFL nyelvtanári képesítést Angliában vagy az USÁ-ban. Más részük különböző szakmai háttérrel rendelkező, nyitott, kommunikatív, világot látott ember, akivel élmény beszélgetni.
 

Magyar résztvevőink

Résztvevőink minden felnőtt korosztályból érkeznek hozzánk. Jellemzően kis-, közép- és nagyvállalatok vezetői, munkatársai, vállalkozók, vagy épp egyéni szakemberek (pl. orvos, pszichológus, tréner, egyetemi tanár). Az angolt sokszor inkább elméletben tanulták a nyelvtanra és a szókincsre fókuszálva. Magabiztosan akarnak angolul kommunikálni, külföldi útra, nyelvvizsgára, üzleti tárgyalásra készülnek, vagy egyszerűen csak szeretnék hatékonyan fejleszteni nyelvtudásukat.
 • A program szerkezete gyorsan segíti átállítani a gondolkodást angolra. A mentorok váltakozása segíti a különböző akcentusok megértését, ezáltal stabilabb nyelvhasználati készséget ad. Az egyhetes kurzus végére bátrabban kezdtem használni a nyelvet, megszűntek a gátlásaim az angollal kapcsolatban.Csonka István, Groupama Zrt.
 • Elsőre soknak tűnt, hogy 6 napra elvonuljak a világtól, de ma, az utolsó napon úgy érzem, maradnék még legalább egy hetet! Elmúltak a megszólalással kapcsolatos félelmeim, köszönhetően a maximális türelemnek és segítőkészségnek a mentorok részéről. Azonnali visszajelzéseket kaptam, amiket a következő partnernél már alkalmazni is tudtam. Az elszigetelség révén valóban átkapcsolt az agyam és elkezdtem angolul gondolkozni.Dr. Antolik Marianna
 • Az Angloville-nél eltöltött egy hét után rájöttem, hogy tényleg tudom használni az angol nyelvet, nem csak „small-talk” szerűen. Nagyszerű, hogy különböző országokból jött anyanelviekkel lehet beszélgetni. Rengeteget tanultam tőlük, szélesebb lett a látóköröm, és úgy érzem, magabiztosabb lett az angoltudásom.Papp György
 • Főnökeim javasolták az Angloville nyelvi szigetet az angolom fejlesztésére. Korábban nem mertem megszólalni, mert féltem, hogy nem fognak megérteni, hogy a szókincsem és a tudásom nem lesz elegendő. Az Angloville rendkívül sokat segített ezen a téren. Egész héten, folyamatosan olyan szituációkban voltam, melyekben kénytelen voltam használni az angol nyelvet. Az anyanyelvi mentorok sosem hagytak magamra, segítettek, ha kellett körülírták amit nem értettem.Soós István, Schneider Electric Zrt.
 • Korábban szegényes nyelvtudásomat szerettem volna tovább fejleszteni, és az Angloville programot erre zseniálisnak tartom. Beszédértésem nagyon sokat fejlődött az egy hét alatt és már beszélgetni is könnyebben kezdek, sokkal bátrabb lettem a kommunikációban. Nagyon jó, hogy valódi ismertségek, emberi kapcsolatok alakulnak ki, miközben lehetővé válik az élő nyelv használata.Horváth Ilona
 • Az ember mindent jobban megjegyez, amihez érzelem is kapcsolódik, és itt folyamatosan pozitív élményeink voltak, amitől gyorsabb volt a tanulás. Két nap után elkezdtem angolul gondolkodni és nem fordítani a magyar gondolataimat, ettől sokkal folyékonyabb lett a beszédem.Marosfalvi Eszter
 • Az Angloville táborában Magyarországon voltunk ugyan, de egy hét alatt az angol nyelv segítségével eljutottunk Londonból az Egyesült Államokig, sőt Új-Zélandra is. Segítőink, mentoraink - a hétvégére már barátaink - türelmet, fáradtságot nem kímélve gyúrták szellemi izmainkat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek az Angloville nyelvi táborát, akik szeretnék beszédbeli gátlásaikat leküzdve frissíteni és fejleszteni nyelvtudásukat.Vlaszák Mihály, Metalloglobus Kft.
 • Rendkívül látványos eredményeket lehet elérni azzal, hogy egész nap angolul folyik a társalgás. Arra motivál, hogy egyre többet és többet beszéljünk angol nyelven. Nagyon tetszett a program, így biztos vagyok benne, hogy még más alkalommal is igénybe fogom venni.Mészáros Andrea Szilvia
 • Az egyhetes kurzus nagyon nagy lökést adott a nyelvtudásomnak, azóta is rendszeresen olvasok cikkeket angolul. Korábban a fő problémám a beszédértés volt, ami az Angloville-nek köszönhetően rengeteget fejlődött.Simon Ildikó, GDF Suez Zrt.
 • Nem akartam az éjszakákat az otthonomtól távol tölteni, de rájöttem, hogy csak így van esély a nyelvi "elszigeteltségre". Az Angloville nyelvi sziget előnyét abban látom, hogy rendkívül koncentrált és beszédcentrikus programot tartalmaz. Végre sikerült megszeretnem az angolt!Klopferné Balogh Gabriella, Bayer Hungária Kft.
 • Elképesztően jó élmény itthon, de mégis egy teljesen felépített angol nyelvi környezetben lenni, tanulni. Kifejezetten jó volt, hogy több akcentussal is megismerkedhettem. Már a második napon érezhető volt a fejlődés; bátrabban szólaltam meg és már azt is értettem mit beszélnek az ausztrálok.Erős Attila, FastBridge Hungary Kft.
 • Sokkal többet kaptam mint gondoltam! 100%-ban azt éreztem, hogy minden anyanyelvi és Angloville munkatárs azért dolgozik, hogy mi tanuljunk, fejlődjünk. Fantasztikus megtapasztalni, milyen alázattal, odaadással tanítanak a mentorok. Kivétel nélkül csodálatos emberek, sokszínű akcentussal. Azt gondolom, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb lehetőség ilyen formában tanulni.Erdélyi Krisztina, Villa Bagatelle Kft.
 • Sok volt bennem a bizonytalanság a nyelvtudásomat illetően. Tudtam, ugyanakkor, hogy az élő beszéd pótolhatatlan egy nyelvtanuló számára. Itt aztán megkaptuk ezt bőven, így kurzus alatt még jobban megszerettem az angol nyelvet.Egri Nagy Erzsébet
 • Az Angloville kurzus segített legyőzni az élő angol kommunikációval kapcsolatos félelmeimet. Önbizalmat adott, illetve erős motivációt arra, hogy továbbfejlesszem az angoltudásom. A kötetlen tanulási forma azt jelentette, hogy a saját igényeim szerint tudtam gyakorolni a nyelvet, ami óriási előny más nyelvi kurzusokhoz viszonyítva.Szabados Erhard, Mogyi Kft.
 • Az Angloville előnye pontosan az, amit a neve is sugall: végig úgy érzed magad, mintha külföldön lennél egy inspiráló, multikultúrális környezetben. A program megadta a lehetőséget a maximális fejlődésre, a legtöbbet a "one-to-one" beszélgetések és a prezentációs gyakorlatok segítettek.Nyéki Emőke, FranklinCovey Magyarország

Így segítünk fejleszteni az angolod

A program előtt
 • Egyedi igények és célok felmérése
 • Szintfelmérés
 • Felkészítő anyagok
A program alatt
 • Több mint 70 óra anyanyelvi környezteben, ahol minden résztvevőre jut egy anyanyelvi mentor
 • Testre szabott nyelvtanulás és mentorálás
 • 100% gyakorlati órák
A program után
 • Személyes értékelés
 • Egyéni fejlesztési javaslatok
 • További tanulást segítő anyagok

Angloville vs külföldi nyelvtanfolyam

Az Angloville Európa legjobban személyre szabott nyelvi programja. A program során több mint 70 órát töltesz angol anyanyelvi környezetben, ahol minden magyar résztvevőre egy anyanyelvi mentor jut. A gyakorlati nyelvi tréningen így úgy érezheted magad mintha valóban külföldön lennél.

Klasszikus angol nyelvtanfolyam külföldön
(pl. Angliában, Írországban)

Angloville nyelvi sziget

Időtartam

20-25 óra / hét

70 óra / hét

Csoportméret

10-12 fős csoportok

Egyéni órák, az anyanyelvi mentor kizárólagos figyelmét biztosítva

Oktatási módszer

Nyelvtan és szókincsfejlesztés, korlátozott mennyiségű aktív beszélgetés

Beszélgetés, gyakorlati foglalkozások

Szabadidő

Jellemzően magyar, vagy más, korlátozott angolnyelv-tudással rendelkező diákok társaságában

Folyamatosan angol anyanyelvűek társaságában, kizárólag angol nyelven

Akcentusok

Általában egy helyi akcentus

Anyanyelviek az USÁ-ból, Nagy Britanniából, Írországból, Ausztráliából – valódi nemzetközi angolszász környezet a nyelvi szigeten

Kulturális élmény

Turista nézőpont

Az angolszász gondolkodás és kultúra első kézből való megismerése, nemzetközi kapcsolatok építése

Távolság

Utazás a reptérre, repülőút, busz/vonat a reptérről

Magyarországon bárhonnan elérhető 1-3 órán belül autóval

Napi program

A program úgy lett kialakítva, hogy maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló 6 napot. Az idő gyorsan telik, hiszen minden órában történik valami izgalmas. A résztvevők az időt mindig más és más anyanyelvi mentor társaságában töltik.

Napi program felnőtt program esetén

[cml_media_alt id='1339']IMG_0651[/cml_media_alt]
 • Egyéni (1:1) órák: Változó témákról, váltakozó mentorokkal folytatott beszélgetés. A beszélgetés irányát a résztvevők előre megszabhatják, de a mentoroknak mindig rendelkezésére áll egy téma lista. Az egyéni érdeklődési kör megjelenítésére is lehetőség van, pl: üzleti, jogi, kulturális, közgazdasági témák, vagy konkrét szituációk (pl. szakmai vagy utazáshoz köthető), munkahelyi megbeszélések gyakorlása.

 • Csoportos foglalkozások:  Angol nyelven folytatott csapatmunka – “teamwork”. Közösen dolgoztok egy mini-projekten, megoldást találtok egy problémára és prezentáljátok azt. Hatékonyan felkészít a nemzetközi csapatban való munkára.

 • Entertainment Hour. Kvíz, vetélkedő, játékos foglalkozás és szórakozás az anyanyelvi mentorok irányításával.

 • Étkezések. 

  Kötetlen beszélgetés – minden asztalnál fele részben anyanyelvi mentorok ülnek.

 • Mentor beszélgetés. Minden résztvevő saját kijelölt anyanyelvi mentorával készül a prezentációra.

 • Tárgyalás: Megtanulod, hogy tárgyalj hatékonyan angolul.

 • Prezentáció: 

  Megtanulod hogyan állj ki mások elé angolul prezentálni.

Árak

Az Angloville nyelvi sziget tréning 6 intenzív és élményekkel teli napot ölel fel, és az alábbiakat tartalmazza:

részvétel minden foglalkozáson, eseményen - több mint 70 óra anyanyelvi mentorokkal

6 nap (5 éjszaka) szállás prémium szálláshelyen egyágyas, összkomfortos elhelyezéssel

teljes ellátás: napi 3 étkezés a szálloda éttermében

transzfer Budapestről a nyelvi sziget helyszínére és vissza

A program három változatban vehető igénybe Angloville Tandem, Private és Private+.

Próbanap: Try Angloville – próbáld ki a nyelvi sziget élményt egy napra, hogy megalapozottan dönthess az egyhetes részvétel mellett.

Try Angloville (próbanap)

Angloville Tandem

Angloville Private

Angloville Private+

Időtartam

12+ óra

70+ óra

70+ óra

70+ óra

Formátum

egyéni, páros és kiscsoportos órák

2:1 (2 magyar – 1 anyanyelvi mentor)

1:1 (1 magyar – 1 anyanyelvi mentor)

1:1 (1 magyar – 1 anyanyelvi mentor)

Tematika

általános és üzleti angol

általános és üzleti angol

általános és üzleti angol

általános és üzleti angol

All-inclusive ár

23 622 Ft + ÁFA

(bruttó 30 000 Ft)

235 000 Ft + ÁFA

(bruttó 289 000 Ft)

274 000 Ft + ÁFA

(bruttó 339 000 Ft)

313 000 Ft + ÁFA

(bruttó 389 000 Ft)

Az ár tartalmazza: a nyelvi program díját, a szállást és a teljes ellátást valamint a buszos transzfert.

Céges megoldásainkért, céges ajánlatért kattints ide.

*Private+ csomag extra tartalma:
Naponta 1 órában személyre szabott tematikával egészítjük ki az általános és üzleti angol anyagokat a te egyéni igényeid szerint

Túl hosszú az egy hét? Nem tudsz ennyi időre elszakadni a munkától, családtól? Akkor 2,5 napos intenzív hétvégi programunk neked szól!

Tudj meg többet az angol hétvégéről:

A hétvégi program érdekel

További információ

Bővebb információért használd a fenti menüt, vagy kattints az alábbiakra

Időpontok és helyszínek

Kérdésed van? További információra van szükséged mielőtt döntenél? Írj nekünk, vagy hívj minket!

+36 30 255 4845

Kapcsolat
Üzenet küldése
Az üzenetet elküldtük
Jelentkezem

Szeretnék részt venni a nyelvi szigeten, hogy folyékony és magabiztos nyelvtudásra tegyek szert:

Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok, hogy az Angloville Kft., mint a nyelvi programok szervezője, személyes adataimat a hatályos Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően, a törvényi szabályozást betartva kezelje.
Az érvényes jelentkezéshez szükséges:
 • A szerződési feltételek elfogadása
 • A fenti adatlap hiánytalan kitöltése és beküldése
Küldés